Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, james01gr είπε

Για ποιον λόγο δεν μπορούσε απλά ο ΑΜΚΑ να είναι και ο προσωπικός αριθμός αλλά χρειαζόμαστε και κάποιον επιπλέον νέο; Το δελτίο ταυτότητας ας πούμε πως αλλάζει οπότε οκ. Αλλά το ΑΜΚΑ;

To ΑΜΚΑ είναι καμένο. Υποτίθεται περιέχει την ημ/νια γέννησης σου και επειδή σε πολλούς το έχουν κανει λάθος (όπως και σε εμένα), δημιουργεί παρεξηγήσεις από το πουθενά ειδικά σε ιατρικά κέντρα, ιατρούς κλπ που (κακώς) το λαμβάνουν υπόψη. Έχω λάβει γνωματεύσεις που υπέθεσαν λάθος την ηλικία μου κατα μπολικα έτη λογω ΑΜΚΑ...

Επεξ/σία από somt
  • Like 2
Δημοσ.

Πάμε για πλήρη έλεγχο των πολιτών και πλήρη υπόταξη στις εκάστοτε κυβερνήσεις που θα καταντήσουν ολοκληρωτικά καθεστώτα! ...και τα +10 χρόνια είναι μια πλάνη! Τώρα άμεσα θα προχωρήσουν στον μοναδικό αριθμό πολίτη! Έχετε εμπιστοσύνη στις κυβερνήσεις που μας εξουσιάζουν? Εγώ πάντως ,όχι! Τα έργα τους σκοτεινά και γεμάτο συγκαλύψεις! Νομίζω πως έχει έρθει η ώρα της περισυλλογής όλων μας….ας σκεφτούμε λίγο την όλη φάση, είναι αναγκαίο νομίζω…

• Like 5
  • Thanks 3
  • Confused 4
  • Sad 2
  • Haha 15
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKv είπε

Δεν χρειάζεται εκ νέου έκδοση "υπό την προϋπόθεση ότι εκδόθηκαν πριν ή έως 30 ημέρες μετά τη δημοσίευση της σχετικής υπουργικής απόφασης που θα καθορίζει τις τεχνικές λεπτομέρειες" ... Η απόφαση δημοσιεύτηκε σήμερα Πέμπτη 27/3/25 άρα όσοι εξέδωσαν πριν  από 27/2/25 έως και τις 27/4/2025 δεν χρειάζεται να πάνε ξανά μέχρι τη λήξη κλπ σε ΑΤ.  Όσοι έχουμε εκδώσει ήδη νέα πρέπει να ξαναπάμε... 

Το διαβάζεις λάθος. Οι 30 μέρες ισχύουν μονο για το μετα. Θα μπορούσε να το γράφει και καλύτερα φυσικα . Θα μπορούσαν να το γράψουν και πολυ πιο μπερδεμένα φυσικά, εχουν ειδικότητα σε αυτα ! 

• Like 2
Δημοσ.
12 minutes ago, bobos73 said:

Πάμε για πλήρη έλεγχο των πολιτών και πλήρη υπόταξη στις εκάστοτε κυβερνήσεις που θα καταντήσουν ολοκληρωτικά καθεστώτα! ...και τα +10 χρόνια είναι μια πλάνη! Τώρα άμεσα θα προχωρήσουν στον μοναδικό αριθμό πολίτη! Έχετε εμπιστοσύνη στις κυβερνήσεις που μας εξουσιάζουν? Εγώ πάντως ,όχι! Τα έργα τους σκοτεινά και γεμάτο συγκαλύψεις! Νομίζω πως έχει έρθει η ώρα της περισυλλογής όλων μας….ας σκεφτούμε λίγο την όλη φάση, είναι αναγκαίο νομίζω…

Επιτελους, ειπες τα αυτονοητα. Ο κοσμος βλεπει το τυρακι, αλλα οχι την φακα.

• Like 4
  • Haha 10
Δημοσ.

Να δω ποτε θα κατασταλλαξουν σε ποιον αριθμο θα ειναι αντιπροσωπευτικος του καθε ατομου!Μια ο ΑΦΜ, μια ο ΑΜΚΑ μια ο αριθμος ταυτοτητς,μια ο ΠΑ!!!Μιλαμε κρατος με συνέχεια και αυνέπεια!!!χαχαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν έτοιμοι με τον προσωπικό αριθμό ΠΡΙΝ βγουν οι νέου τύπου ταυτότητες και τώρα ώς αποτέλεσμα οι μισοί θα έχουν ΠΑ στις ταυτότητες και οι άλλοι μισοί όχι .... 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Thresh είπε

O αριθμος ταυτότητας αλλάζει κάθε φορά που αλλάζουμε δελτίο, δεν είναι για "πάντα".

Ο αφμ και ο ΑΜΚΑ όμως είναι, έχει καταντήσει αστείο το θέμα με τους τόσους αριθμούς

Δημοσ.
53 minutes ago, nikgiap said:

Τελικά με τον Προσωπικό Αριθμό και τις νέες ταυτότητες και για κατούρημα να πηγαίνεις θα  σε βλέπουν σύμφωνα με την 

απλοποίηση των διαδικασιών και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Πως θα βοηθήσει ο ΠΑ?

37 minutes ago, bobos73 said:

Πως βοηθάει ο ΠΑ?

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο ανίκανοι από του Ελληνόφωνους πολιτικούς δεν πιστεύω ότι υπάρχουν , και δεν μιλάω μόνο για τον πλανήτη μας αλλά για ολόκληρο το σύμπαν . Για τους πολίτες ουδέν σχόλιον .

Δημοσ.

Ήμουνα νιος και γέρασα… κυριολεκτικά όμως: από το μακρινό 1985 θυμάμαι την πρώτη συζήτηση που έκανε η τότε κυβέρνηση για τον Ενιαίο Κωδικό Αριθμό Μητρώου (ΕΚΑΜ) όπως τον έλεγε, μέχρι και… καταλήψεις από αναρχικούς στα Εξάρχεια έγιναν για να μην περάσει, φυσικά και δεν πέρασε -όχι λόγω των αναρχικών αλλά της… Εκκλησίας- και από τότε μπήκε και βγήκε καναδυό φορές στο συρτάρι, ενώ ακόμα και τώρα πάει από μήνα σε μήνα η εφαρμογή του. Θυμηθείτε τον τελευταίο χρόνο πόσες φορές μας είπαν «τον άλλο μήνα θα μπορεί ο κάθε πολίτης να εκδώσει μόνος του τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη», κι ακόμα στο περίμενε είναι ο πολίτης…

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δίχως σχέδιο ας βγάλουμε έναν άλλο αριθμό και πάμε όπου βγει.

Και μετά από μερικά χρόνια θα βγάλουμε κι άλλον ένα.

Χωρίς λόγο όλη αυτή η αστειότητα. Απλά άλλη μια εργολαβία γιατί λεφτά υπάρχουν.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, doubleh είπε

γιατί όχι το ΑΦΜ τελικά; γιατί ακόμα ένας νέος αριθμός;;;

φάγανε, φάγανε, φάγανε....

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Τα λέμε σε 9+ χρόνια δλδ.

1 ώρα πριν, gousias είπε

"...η υποχρέωση αναγραφής του Π.Α. δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που, για τεχνικούς λόγους, η έκδοση Προσωπικού Αριθμού δεν μπορεί να ολοκληρωθεί"

Όπως, ποιοι λόγοι; Δεν θα είναι υποχρεωτικό;

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ετσι. Περσι Μαιο εβγαλα τη νεα ταυτοτητα καλο 2034. Αυτοι δεν παλευονται με τιποτα.

1 ώρα πριν, bele είπε

Και ενα ακομη ερωτημα ειναι το ποτε θα βγει αυτος ο ρημαδοπροσωπικος αριθμος...Βγαλτε τον να αλλαξουμε ταυτοτυτα να τελειωνουμε

Εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον ισχυρίζονται ότι έρχεται από «μήνα σε μηνα». Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο έως απίθανο να το δούμε σύντομα. Υπάρχουν τεράστιες τεχνικές δυσκολίες.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, bobos73 said:

images.jpeg

1 hour ago, kirileman said:

Επιτέλους, το χάραγμα.

τοσα χρονια το περιμενα

images (1).jpeg

• Like 1
  • Haha 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...