Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kr0m είπε

fact : εαν αυριο επαυε εντελως η υπαρξη και το εργο (lol) της επιτροπης ανταγωνισμου, δε θα βλεπαμε ΚΑΜΙΑ βελτιωση στις τσεπες και τις ζωες μας.

ειναι κριμα που ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει καν χρονο (λογω της καθημερινοτητας πισω απ'την οποια τρεχει) να ασχοληθει με το οτι ακομα και στα καρτοκινητα, το υπολοιπο σου "ληγει" εαν δεν το χρησιμοποιησεις εντος 2μηνου, με το οτι εχουμε τις ακριβοτερες τηλεπικοινωνιες πανευρωπαικα, το οτι μας πλασσαρουν πακετα που ΔΕΝ εχουν ΚΑΝ απεριοριστα λεπτα και sms, οπως σε ολη την ευρωπη, που υπαρχει αυτη η κιαμαλα με τα "λεπτα προς x/y/z" παροχο (που μονο εδω υπαρχει).

πραγματικα μας καραεκμεταλλευονται σα να μην υπαρχει αυριο.

Το γεγονός ότι λήγει (λες και μιλάμε για γάλα στο ψυγείο) το υπόλοιπο των χρημάτων που έχεις στον λογαριασμό σου κι αυτό είναι αποδεκτό/ νόμιμο αποτελεί μια ξεκάθαρη απόδειξη ύπαρξης καρτέλ που κλέβει τους πελάτες της (διότι στη "λήξη" τα κρατάει) με τις πλάτες του κράτους. 

Αλλά εντάξει, για την Ελλάδα μιλάμε. Ο πλέον αυτοκτονικός λαός του πλανήτη που γουστάρει BDSM μέχρι θανάτου.

• Like 13
  • Thanks 6
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συνεργασία με τη Vodafone)

καπου εδω σταματησα...... αν ειναι να εχω σημα ανεβαινοντας στην ταρατσα να μου λειπουν τα πακετα της

+ κλασσικες τημες καρτελ

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ideal09 είπε

Καρτούλα από εξωτερικό, 11€ το μήνα, 15gb και απεριόριστα λεπτά προς όλη την Ευρώπη + συνδέομαι σε όποιο δίκτυο επιθυμώ αναλόγως την κάλυψη. Καληνύχτα.

Και επίσης κοινωνική περιθωριοποίηση, γιατί αν περιμένεις να σε καλούν σε ξένο νούμερο (και να χρεώνονται) φίλοι και συγγενείς σου, μάλλον λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Και μη μου πεις ότι θα διατηρείς και το ελληνικό νούμερο μόνο για τις εισερχόμενες, γιατί αν το κάνεις τότε η πληρωμή δύο συνδέσεων θα έρχεται όχι μόνο μία ή άλλη, αλλά θα είναι σαφώς ασύμφορη. Οπότε, ξέρουν καλά τι κάνουν τα ελληνικά δίκτυα του καρτέλ, που δεν ρίχνουν τις τιμές τους.

Επεξ/σία από Dead-Poet
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, CaptainGeorgeV1 said:

Γενικότερα έχει ξεφύγει το πράμα, (*το πάω λίγο πιο πέρα, και άσχετο από το θέμα αυτό) θυμάμαι πέρσι (η πρόπερσι, δε θυμάμαι ακριβώς) το καλοκαίρι που στην εφαρμογή τις WhatsUp είχε επιλογή για να βάλεις χαμηλότερο πόσο ως 8 ευρώ, από το basic τον 10 ευρών. Εγώ χάρηκα, mb δεν τα χρησιμοποιούσα καθόλου, οπότε έβαζα 8 ευρώ και έπαιρνα το πιο απλό πακέτο με κάτι λίγα λεπτά για ένα μήνα μιας και δούλευα όλο το καλοκαίρι, ήμουν κομπλέ. Αν πέρασαν 2 μήνες και το αφαίρεσαν, μάλλον είδαν ότι ο κόσμος το επέλεγε περισσότερο, και τώρα το μικρότερο ποσό είναι 13 ευρώ, σε λίγο θα το πάνε 20, και δεν το βλέπω καθόλου παράξενο, ανεβάζει τις τιμές ο ένας, το κάνουν και οι άλλοι.

Τώρα αυτοί ήρθαν και λένε 18 ευρώ το πιο "φθηνό" πακέτο. Όταν διάβασα τον τίτλο χάρηκα, είπα θα έχουν και έναν ανταγωνιστή, μπας και πέσουν λίγο οι τιμές, αλλά δε.

Στην Nova f2go πριν 2 χρόνια περίπου είχε ελάχιστη ανανέωση 1 ευρώ!!! Μας έκαναν όλους να πετάξουμε τα παλιά μας καρτοκινητά που είχαν καλύτερους όρους από ότι σήμερα και μετά μας άλλαξαν τους όρους στα νέα καρτοκινητά. Ελάχιστη ανανέωση με 8 ευρώ έχει πλέον μόνο η frog και αυτό αν πας σε κατάστημα διά ζώσης.

Όλα τα άλλα έχουν ελάχιστη ανανέωση 13 ευρώ πλέον.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάροχος όμως με δική του sim στα κινητά δεν βλέπω να είναι εκτός αν έχει κλείσει συμφωνία με άλλο πάροχο για σήμα της σε κεραίες βάσεις. Οπότε μάλλον για αρπαχτή μας φαίνεται για να θησαυρίσουν μέτοχοι της που αν το ψάξουμε θα δούμε πολλά 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tilemaxx είπε

https://www.myq.gr/gr/paketa/

Το κάνει ήδη η budget επιλογή της Vodafone…

Βλέπω να ξαναγυρίζω στη Q πάλι. Με 18€ "καλά θα πάει" και αυτή βλέπω. 

3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Όταν βλέπεις εταιρείες χωρίς υποδομές να πετάγονται σημαίνει ότι πέφτει πολύ κλεψιά στα margin 0 ανταγωνισμός και όλοι θέλουν να μπουν στο παιχνίδι για αρπαχτή.  

Εχ ναι αφού τώρα θέλουν τουλάχιστον 15€ το πολύ κάθε 2 μήνες τι περιμένεις; Και μιλάω για καρτοκινητο 

Δημοσ.

Ενημερωτικά να πω ότι με 8€ έχω 50GB από την Cyta στην Κύπρο, στην Ελλάδα παίζει να είστε ζάμπλουτοι από ότι φαίνεται. Πόσο μισθό έχετε; ένα 3χίλιαρο ο βασικός;

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η nova μου ερχεται πολυ ποιο φτηνα σε συνδιασμο με το σταθερο. Δεν βλεπω κατι νεο. 

3 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Ενημερωτικά να πω ότι με 8€ έχω 50GB από την Cyta στην Κύπρο, στην Ελλάδα παίζει να είστε ζάμπλουτοι από ότι φαίνεται. Πόσο μισθό έχετε; ένα 3χίλιαρο ο βασικός;

Εδω το 50% του εισοδηματος μας παει για φορους  έμμεσους και αμμεσους. Τι καλο να περιμενεις.   Και μετα εχουν το θρασος κνα στοχοποιουν επαγγελματιες πολιτες για αισχροκερδια  βαζοντας αν ειναι δυνατον νεους φορους υπο την μορφή προστιμων.  ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΟΥΝ

Επεξ/σία από panagiotou
Δημοσ.

Παιδιά όσον αφορά την έλευση 4ου παρόχου κινητής ο οποίος ούτε δική του υποδομή έχει ούτε ανταγωνιστικός σε τιμές είναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σας . Όμως επειδή δουλεύω χρόνια στον τομέα τηλεπικοινωνιών μην ακούω ότι να’ναι για τις τιμές και δήθεν καρτελ . Γενικά οι τιμές κινητής όλων των παρόχων είναι το ΜΟΝΟ πράγμα που σταθερά μειώνονται με τα χρόνια . Πουλάγαμε πριν λίγα χρόνια προγράμματα με περιορισμένη χρήση με 30-40€ και έχουμε φτάσει να πουλάμε το Unlimited ALL (απεριόριστα τα πάντα) με 22-25€ !!!! Σε καιρούς που τα καταστήματα μας από 200€ τον μήνα ρεύμα πληρώνουμε 750€!! Σε καιρούς που το πιτόγυρο από 2€ πήγε στα 3.70€ και τα ενοίκια από 350€ πήγαν 650€ και μια κάρτα GPU πλέον έχει ένα μηνιάτικο !!!

trust me αλλά επειδή είμαι όντως επαγγελματίας του χώρου, ο κλάδος της κινητής ΟΥΤΕ ΚΑΝ μπορεί να συγκριθεί σε αύξηση τιμών με όλους τους υπόλοιπους που πληρώνετε καθημερινά , είναι μίλια μακρυά !!

Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει απεριόριστο πρόγραμμα στα 22-25€ ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα 😃

• Confused 1
  • Haha 9
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, jimakris είπε

Παιδιά όσον αφορά την έλευση 4ου παρόχου κινητής ο οποίος ούτε δική του υποδομή έχει ούτε ανταγωνιστικός σε τιμές είναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σας . Όμως επειδή δουλεύω χρόνια στον τομέα τηλεπικοινωνιών μην ακούω ότι να’ναι για τις τιμές και δήθεν καρτελ . Γενικά οι τιμές κινητής όλων των παρόχων είναι το ΜΟΝΟ πράγμα που σταθερά μειώνονται με τα χρόνια . Πουλάγαμε πριν λίγα χρόνια προγράμματα με περιορισμένη χρήση με 30-40€ και έχουμε φτάσει να πουλάμε το Unlimited ALL (απεριόριστα τα πάντα) με 22-25€ !!!! Σε καιρούς που τα καταστήματα μας από 200€ τον μήνα ρεύμα πληρώνουμε 750€!! Σε καιρούς που το πιτόγυρο από 2€ πήγε στα 3.70€ και τα ενοίκια από 350€ πήγαν 650€ και μια κάρτα GPU πλέον έχει ένα μηνιάτικο !!!

trust me αλλά επειδή είμαι όντως επαγγελματίας του χώρου, ο κλάδος της κινητής ΟΥΤΕ ΚΑΝ μπορεί να συγκριθεί σε αύξηση τιμών με όλους τους υπόλοιπους που πληρώνετε καθημερινά , είναι μίλια μακρυά !!

Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει απεριόριστο πρόγραμμα στα 22-25€ ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα 😃

Μιας που είσαι του χώρου και γνωρίζεις, θες να μου εξηγήσεις τη κλοπή του αχρησιμοποίητου υπολοίπου;

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...