Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το υπολοιπο δεν θα λήξει αλλα καθε 3 μηνες πρεπει να γινεται ανανεωση αλλιως ερχεται ενα sms τυπου "σε τρεις ημερες θα μπει φραγη κλησεων λογω μη ανανεωσης τους τελευταιους τρεις μηνες". Δηλαδη ημερομηνια ληξης υπολοιπου δεν δίνει κάτι.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, s1mplement είπε

Το υπολοιπο δεν θα λήξει αλλα καθε 3 μηνες πρεπει να γινεται ανανεωση αλλιως ερχεται ενα sms τυπου "σε τρεις ημερες θα μπει φραγη κλησεων λογω μη ανανεωσης τους τελευταιους τρεις μηνες". Δηλαδη ημερομηνια ληξης υπολοιπου δεν δίνει κάτι.

Στο simply cu δηλαδή που προπληρώσαμε για 12 μήνες γιατί δεν έρχεται τέτοιο μήνυμα; Γατί δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο και εδώ;

Δημοσ.

Μένει να το δούμε στην πράξη. Στο μήνυμα που έστειλαν σε όλους copy-paste λένε για εισερχόμενες κλήσεις, το ίδιο και το SMS που αναφέρεται αφορά κλήσεις. Αν έχει internet χωρίς ανανεώσεις εμένα με καλύπτει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tomar26 είπε

Και σε μένα ενεργοποιήθηκαν. Τα απεριόριστα ισχύουν έως 16/4/26. 4 λεπτά του ευρώ που είχα πήραν κι αυτά παράταση έως 16/5/26. Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί ανανεώσεις, θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Πήρα το CU ειδικά για την προσφορά, όταν ενημέρωσαν πως έκανα σωστά τα βήματα. 

Πρέπει να ήταν ψιλοχειροκίνητη η διαδικασία του διαγωνισμού. Φαντάζομαι θα δουν το μήνυμά σου και θα το διορθώσουν.

Μπα, αρνούνται ότι έχω ακολουθήσει σωστά τα βήματα. Ντροπή τους, πραγματικά. 

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tomar26 είπε

Μένει να το δούμε στην πράξη. Στο μήνυμα που έστειλαν σε όλους copy-paste λένε για εισερχόμενες κλήσεις, το ίδιο και το SMS που αναφέρεται αφορά κλήσεις. Αν έχει internet χωρίς ανανεώσεις εμένα με καλύπτει. 

Η φραγη που βαζει η vodafone γενικα στο τριμηνο, αφορα εισερχομενες ΚΑΙ sms. Ουτε sms δεν θα μπορεις να λαβεις, αν γινει στην περιπτωση σας η κλασικη φραγη λογω 3μηνου απο την τελευταια ανανεωση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vdeseris είπε

Στο simply cu δηλαδή που προπληρώσαμε για 12 μήνες γιατί δεν έρχεται τέτοιο μήνυμα; Γατί δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο και εδώ;

Στο Simply CU προπληρωσαμε 75 για να εχουμε παροχες για 12 μηνες.

Εδώ με το δώρο θα μπορούσαν να το κάνουν να δουλεύει χωρίς ανανέωση αλλά σύμφωνα με τα μηνύματα που είχαν στείλει σε κάποιους οι ίδιοι, θα πρεπει να κανουμε ανανεωση.

Κάποιοι επειδή είδαν ότι λήγει το υπόλοιπο το 2026 σκεφτηκαν οτι δεν θα χρειαστει να κάνουν ανανεωση μεχρι τοτε, κάτι που πολυ αμφιβάλλω οτι θα ισχυει.

Δημοσ.

δε χρειαζεται να αγχωνομαστε.. θα φανει αν θα γινει φραγη. Μεχρι τοτε οτι και να λεμε ειναι αερολογιες.

Δημοσ.

και σε εμένα στο ένα μπήκαν, σε άλλο συγγενή όχι ακόμα. όσον αφορά την φραγή κλπ αν φάτε φραγή, κάντε μια ανανέωση τότε. 

Δημοσ.

Σε μένα με simply cu πήρε ανανέωση και το υπόλοιπο για το 2027 (ήταν 2026 πριν). Οπότε υποθέτω είμαι καλυμμένος ό,τι καινα ισχύει για έναν χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/04/2025 at 00:15, Sherlock_7 said:

Έκανα σε αυτό που έπρεπε, στο σχόλιο δηλαδή. Τους έστειλα το screenshot που φαίνεται το like και το tag. Δεν έχω κάνει κανένα λάθος. 

Ήθελε like στο post (το γενικό) και όχι στο comment τους κάτω από το post (δηλαδή δεν ήθελαν like στο comment που έγραφε "DATA KAI ΛΕΠΤΑ στο ΦΟΥΛ"). Εκτός αν εννοείς το post.

Δηλαδή εδώ:

image.png.7597e4ebc647fc3c5eb8a85632e83b8c.png

Επειδή δε διάβασα τους όρους αν επιτρεπόταν, έτυχε να το κάνει κάποιος και στους δυο διαγωνισμούς; και με τι αποτέλεσμα; 2 χρόνια δωρεάν ας πούμε;

Επεξ/σία από thodoris1985
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε

Ήθελε like στο post (το γενικό) και όχι στο comment τους κάτω από το post (δηλαδή δεν ήθελαν like στο comment που έγραφε "DATA KAI ΛΕΠΤΑ στο ΦΟΥΛ"). Εκτός αν εννοείς το post.

Δηλαδή εδώ:

image.png.7597e4ebc647fc3c5eb8a85632e83b8c.png

Επειδή δε διάβασα τους όρους αν επιτρεπόταν, έτυχε να το κάνει κάποιος και στους δυο διαγωνισμούς; και με τι αποτέλεσμα; 2 χρόνια δωρεάν ας πούμε;

Like έγινε ΚΑΙ στο ποστ ΚΑΙ στο σχόλιο επίτηδες για να μην πουν τίποτα.

Επίσης έγινε follow και tag ενός ατόμου. 
Βρες μου το λάθος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...