gorge18 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Και εγω ελαβα μόλις. Αραγε θα πρεπει να βαζεις καρτα λογικα και παλι ε;
-Tech_Cool- Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, gorge18 είπε Και εγω ελαβα μόλις. Αραγε θα πρεπει να βαζεις καρτα λογικα και παλι ε; Αναγκαστικά για να μην σου μπει φραγή. Οποίος έχει φοιτητικο, την βγάζει καθαρή. Με δύο ανανεώσεις βγάζει άνετα τον χρόνο. Για τους υπόλοιπους χρήστες, χρειάζονται τέσσερις ανανεώσεις. 2
Eddy_Gordo Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 29/3/2025 στις 8:26 ΜΜ, gorge18 είπε Και εγω ελαβα μόλις. Αραγε θα πρεπει να βαζεις καρτα λογικα και παλι ε; Εγω σε παρελθοντικο διαγωνισμό που ειχα κερδίσει,στους 2 μήνες μου είχαν φάει το χρηματικό υπόλοιπο και μετά από 3(;) μου είχαν κάνει φραγή. Επικοινώνησα μαζί τους τηλεφωνικά και στο τσατ και τους εξήγησα τι και πως και εχω τζάμπα μεχρι και σήμερα. Μου είπαν ότι είναι καθαρά θέμα συστήματος και παραδεχτηκαν το λάθος τους. 1
gousias Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 17 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Ακόμα να μου στείλουν μήνυμα οι απατεώνες. +1 Στις 29/3/2025 στις 8:29 ΜΜ, -Tech_Cool- είπε Αναγκαστικά για να μην σου μπει φραγή. Οποίος έχει φοιτητικο, την βγάζει καθαρή. Με δύο ανανεώσεις βγάζει άνετα τον χρόνο. Για τους υπόλοιπους χρήστες, χρειάζονται τέσσερις ανανεώσεις. Άρα τι... δωρεάν λένε;;;
gorge18 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 42 λεπτά πριν, gousias είπε Άρα τι... δωρεάν λένε;;; Φανταζομαι οτι μπορεις να βαζεις καρτα καθε 2-3 μηνες και να αγορασεις πακετο μετα την ληξη αν δεν χανονται τα χρηματα μετα απο καποιους μηνες.
dim_plo Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αναφορικά με την ανάγκη ανανέωσης του χρόνου ομιλίας σας σε διμηνιαία/ τριμηνιαία βάση προκειμένου να μην απωλέσετε το υπόλοιπο σας/ δεχτείτε φραγή εισερχομένων, αντίστοιχα (περιορισμοί που αφορούν εξ ορισμού όλα τα καρτοκινητά): Spoiler Επεξ/σία 3 Απριλίου από dim_plo
link67 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Πάντως εγώ που μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι για ένα χρόνο δεν θα χρειαστεί να βάλεις κάρτα ανανέωσης. Μάλλον ο κάθε εκπρόσωπος λέει τα δικά του. Θα κοιτάξω να δω αν έχω τη συνομιλία από το live chat. 2
tsagod Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Αφού στείλατε τα στοιχεία σας, ενημέρωσαν κανέναν για την απόδοση του δώρου;
ParafronGR Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Σήμερα, 4/4, ήταν η καταληκτική ημερομηνία για να στείλουν όσοι έλαβαν τα στοιχεία τους. Όπως γράφει και στο μήνυμα, πρώτα θα μαζέψουν τα στοιχεία όλων και μετά θα γίνει η αποδοση των δώρων. Οπότε, περιμένουμε από βδομάδα. 1
7nisiotis Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Αυτό είναι βρε σεις για τα απεριόριστα data? Ρωτάω καθώς δεν είναι δικό μου το νούμερο (συγγενή) και δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα της Vodafone
PedroG Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 7 ώρες πριν, ParafronGR είπε Σήμερα, 4/4, ήταν η καταληκτική ημερομηνία για να στείλουν όσοι έλαβαν τα στοιχεία τους. Όπως γράφει και στο μήνυμα, πρώτα θα μαζέψουν τα στοιχεία όλων και μετά θα γίνει η αποδοση των δώρων. Οπότε, περιμένουμε από βδομάδα. Εγώ έλαβα εχθές μόλις στις 17:00 το ίδιο μύνημα ότι κέρδισα το πακέτο δωρεάν απεριόριστα λεπτά και δεδομένα. Επειδή δεν έβλεπα μέχρι τελευταία στιγμή όμως ότι είμαι στους νικητές και αποδέκτες της προσφοράς ενώ έχω στείλει από δύο βδομάδες πριν το μύνημα στο Instagram.. προχώρησα και ενεργοποίησα σε άλλη εταιρεία αντίστοιχη προσφορά με 13€ τον μήνα με χρονικό ορίζοντα 9 μηνών. Το παρειγγειλα μια εβδομάδα πριν και εχθές το ενεργοποιήσα με δυσκολία. Τελικά άλλαξα εταιρεία και κατόπιν τούτου μου ήρθε το μύνημα από την Voda που ελέγε....ενεργοποίησε για τα δωρεάν απεριόριστα μεχρι 6/4... Δυστυχώς άλλαξα εταιρεία και ΜΕΤΑ μου ήρθε το μύνημα της Voda αφού ενεργοποίησα νέα Sim card Το αποτέλεσμα είναι κερδίζω για 9μηνες αφού πληρώνω λιγότερα από ότι πριν αλλά δεν έχω καλύτερο σήμα αν και πήγα σε θεωρητικά καλύτερα εταιρεία!!! Τι να πω... 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Αυτό είναι βρε σεις για τα απεριόριστα data? Ρωτάω καθώς δεν είναι δικό μου το νούμερο (συγγενή) και δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα της Vodafone Θεωρητικά.... είναι απεριόριστες κλήσεις και δεδομένα...κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην προσφορά της εταιρείας που ενεργοποίησα στην ανταγωνιστική εταιρεία φεύγοντας από την κυρία κόκκινη. Είναι εικονικά τα δεδομένα στην καρτέλα και εμένα απεριορίστα γράφει....στην Cosmote αλλά η καρτέλα γράφει 1000' ομιλίας και 100 GB και όχι απεριόριστα
gousias Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εάν πιστέψουμε το παραμύθι διαγωνισμό, με ποια κριτήρια επικοινωνούν με κάποιους και τους ανακοινώνουν ότι κέρδισαν; Έχοντας ως δεδομένο πάντα ότι κι άλλοι έχουν ολοκληρώσει όλα τα απαιτούμενα κατά αυτούς βήματα συμμετοχής ...κι εντούτοις δεν έχουν λάβει ενημέρωση! Επεξ/σία 5 Απριλίου από gousias 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα