Sherlock_7 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Προφανώς εμείς κατουρήσαμε στο πηγάδι και μας γράψανε στα μαλακά τους ενώ ακολουθήσαμε όλα τα βήματα κατά γράμμα. Κανένα μήνυμα ως τώρα.
Spyrito33 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Παιδια μπηκαν ολα απεριοριστα!!! Απιστευτο!!! Το ειχα για scam. Κι ομως !!! Thanx Vodafone!!! 07009222-f58d-4f8c-8d99-6d4631a23ac5 (1).jfif 1 1
hasiotis_john Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Όντως και σε μένα ... Να ρωτήσω, κάθε πότε πρέπει να κάνουμε τώρα ανανέωση? Εννοώ κάθε μήνα πρέπει να βάζουμε το φτηνότερο πακέτο? edit, τώρα πρόσεξα που λέει: Λήγει στις 16.05.2026 Δηλαδή μέχρι τότε δεν βάζουμε τίποτα??? 🫢 Επεξ/σία 17 Απριλίου από hasiotis_john
George6633 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 47 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Όντως και σε μένα ... Να ρωτήσω, κάθε πότε πρέπει να κάνουμε τώρα ανανέωση? Εννοώ κάθε μήνα πρέπει να βάζουμε το φτηνότερο πακέτο? edit, τώρα πρόσεξα που λέει: Λήγει στις 16.05.2026 Δηλαδή μέχρι τότε δεν βάζουμε τίποτα??? 🫢 Θεωρητικά ναι,παλιές καλές εποχές.... Και ακόμα καλύτερα 😁 1
kyramas Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Μπήκανε και εμένα !Εμένα μου είχανε ότι θα πρέπει να βάζω μία κάρτα το τρίμηνο για να μην γίνεται φραγή εισερχομένων. Αλλα τα λεφτά τα κάνεις κουπόνι για efood οπότε δεν τα χάνεις 1
tsagod Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 3 λεπτά πριν, kyramas είπε Μπήκανε και εμένα !Εμένα μου είχανε ότι θα πρέπει να βάζω μία κάρτα το τρίμηνο για να μην γίνεται φραγή εισερχομένων. Αλλα τα λεφτά τα κάνεις κουπόνι για efood οπότε δεν τα χάνεις Για δες πότε λήγει το υπόλοιπο σου! πιθανόν να μην χρειάζεται καρτα
Giwrgosdr Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Καλησπέρα μπήκανε και σε εμένα. Επίσης μου έχει έρθει μήνυμα ότι σε 3 μέρες αν δεν ανανεώσω θα γίνει φραγή. Με τη φραγή χάνονται η αν βάλω κάρτα αργότερα τα έχω ;
s1mplement Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Λογικα ληξη υπολοιπου δεν εχει καμια σχεση με τη φραγη που μπαινει σε 3 μηνες αν δεν βάζεις κάρτα. Οποτε θα πρεπει να το κανετε 58 λεπτά πριν, Giwrgosdr είπε Καλησπέρα μπήκανε και σε εμένα. Επίσης μου έχει έρθει μήνυμα ότι σε 3 μέρες αν δεν ανανεώσω θα γίνει φραγή. Με τη φραγή χάνονται η αν βάλω κάρτα αργότερα τα έχω ; Δεν πιστευω να χανεται. Επεξ/σία 17 Απριλίου από s1mplement
Sherlock_7 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ενώ ακολούθησα σωστά όλα τα βήματα έχοντας κρατήσει και screenshots (υποψιάστηκα την απατεωνιά) αρνούνται πεισματικά να μου αποδώσουν το δώρο. Λένε ότι δεν ακολούθησα σωστά τα βήματα και δεν έκανα σχόλιο κάτω από το δικό τους ενώ τους δείχνω με αποδείξεις (φαίνεσαι και η ώρα μάλιστα) το σχόλιό μου και το like που ήθελαν. Δεν μπορούμε, λέει, να το επιβεβαιώσουμε πλέον. Τι να κάνω ρε παιδιά με τους απατεώνες; Πού μπορώ να απευθυνθώ; Θέλω να το τραβήξω και για σπάσιμο πλέον με τα γαμωκαρτέλ. Επεξ/σία 17 Απριλίου από Sherlock_7 1
giantzeron Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 3 hours ago, Sherlock_7 said: Ενώ ακολούθησα σωστά όλα τα βήματα έχοντας κρατήσει και screenshots (υποψιάστηκα την απατεωνιά) αρνούνται πεισματικά να μου αποδώσουν το δώρο. Λένε ότι δεν ακολούθησα σωστά τα βήματα και δεν έκανα σχόλιο κάτω από το δικό τους ενώ τους δείχνω με αποδείξεις (φαίνεσαι και η ώρα μάλιστα) το σχόλιό μου και το like που ήθελαν. Δεν μπορούμε, λέει, να το επιβεβαιώσουμε πλέον. Τι να κάνω ρε παιδιά με τους απατεώνες; Πού μπορώ να απευθυνθώ; Θέλω να το τραβήξω και για σπάσιμο πλέον με τα γαμωκαρτέλ. Ηταν εξαιρετικα ευκολο να κανεις like στο γενικο post και οχι σε αυτο που επρεπε μιας και ηταν συχγωνευμενο. Και δεν φαινοταν και ιδιαιτερη διαφορα εκ πρωτης οψεως δλδ. Εγω τελευταια στιγμη το διορθωσα πχ... Δε νομιζω οτι σκοπιμα δε σου εδωσαν το δωρο - προφανως εκανες καποιο λαθος που απλα δε καταλαβες
Sherlock_7 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 2 λεπτά πριν, giantzeron είπε Ηταν εξαιρετικα ευκολο να κανεις like στο γενικο post και οχι σε αυτο που επρεπε μιας και ηταν συχγωνευμενο. Και δεν φαινοταν και ιδιαιτερη διαφορα εκ πρωτης οψεως δλδ. Εγω τελευταια στιγμη το διορθωσα πχ... Δε νομιζω οτι σκοπιμα δε σου εδωσαν το δωρο - προφανως εκανες καποιο λαθος που απλα δε καταλαβες Έκανα σε αυτό που έπρεπε, στο σχόλιο δηλαδή. Τους έστειλα το screenshot που φαίνεται το like και το tag. Δεν έχω κάνει κανένα λάθος. 1
tomar26 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Και σε μένα ενεργοποιήθηκαν. Τα απεριόριστα ισχύουν έως 16/4/26. 4 λεπτά του ευρώ που είχα πήραν κι αυτά παράταση έως 16/5/26. Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί ανανεώσεις, θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Πήρα το CU ειδικά για την προσφορά, όταν ενημέρωσαν πως έκανα σωστά τα βήματα. Στις 18/4/2025 στις 12:15 ΠΜ, Sherlock_7 είπε Έκανα σε αυτό που έπρεπε, στο σχόλιο δηλαδή. Τους έστειλα το screenshot που φαίνεται το like και το tag. Δεν έχω κάνει κανένα λάθος. Πρέπει να ήταν ψιλοχειροκίνητη η διαδικασία του διαγωνισμού. Φαντάζομαι θα δουν το μήνυμά σου και θα το διορθώσουν. 2
thermaikos4 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) και σε μενα μεταφερθηκε η ημερομηνια ληξης του υπολοιπου απο 25/4/25 σε 16/5/26, ενω τα πακετα ληγουν 16/4/26. Επεξ/σία 19 Απριλίου από thermaikos4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα