poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 hour ago, teot said: Το προσπάθησε με το τηλέφωνο... αλλά είχαν μεσολαβήσει πολλοί μήνες όταν το ανακάλυψε (γιατί δεν την χρησιμοποιει) αλλά δεν γινόνταν... τωρα περιμένουμε το ραντεβου στην τράπεζα. Στο ebanking εμφανιζει ακόμη την παλιά αλλά σαν ληγμένη. οποτε αναμονη για το ραντεβου 1
ant_ Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Αν δεν κάνουμε "αναβαθμιση" θα μπορουμε να χρησιμοποιουμε τον λογαριασμο στην εθνικη για πληρωμες κλπ η θα ειναι ουσιαστικα ανανεργος όπως εκανε η eurobank με τα "advantage"
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 57 minutes ago, ant_ said: Αν δεν κάνουμε "αναβαθμιση" θα μπορουμε να χρησιμοποιουμε τον λογαριασμο στην εθνικη για πληρωμες κλπ η θα ειναι ουσιαστικα ανανεργος όπως εκανε η eurobank με τα "advantage" πρεπει να δεις τι θα σου δινει ο απλοε λογαριασμος. προσωπικα εχω alpha, εθνικη και πειραιως. με την πρωτη ευκαιρια θα κλεισω προκαταβολιλα την πειραιως και μολις τελειωσω με καποιες πληρωμες κτλ θα κλεισει και η alpha. θα κρατησω εθνικη(μισθοδοσια) και το πολυ καμια revolut για εξωτερικο
panosno1com Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Η dual ειναι και πιστωτικη? Μπορεις να τη χρησιμοποιείς για δοσεις?Ληγει η απλη χρεωστική μου τέλος του ετους και λογικα θα μου την κανουν dual... Εχω ηδη πιστωτικη απ τη euro (για ωρα αναγκης ή για αγορα με δοσεις ατοκες αν χρειαστει ποτε) και εχει ετησια συνδρομή 30 €, η dual αν ειναι 0.5 το μηνα 6 ευρω το χρονο με συμφερει πιο πολυ ! Επεξ/σία 5 Απριλίου από panosno1com
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 4 minutes ago, panosno1com said: Η dual ειναι και πιστωτικη? Μπορεις να τη χρησιμοποιείς για δοσεις?Ληγει η απλη χρεωστική μου τέλος του ετους και λογικα θα μου την κανουν dual... Εχω ηδη πιστωτικη απ τη euro (για ωρα αναγκης ή για αγορα με δοσεις ατοκες αν χρειαστει ποτε) και εχει ετησια συνδρομή 30 €, η dual αν ειναι 0.5 το μηνα 6 ευρω το χρονο με συμφερει πιο πολυ ! μπορει να παιξει και ως πιστωτικη αν ενεργοποιησεις αυτο το feature. τo 0,5 δεν ξερω αν ειναι για το κομματι της πιστωτικης.οσο ξερω ειναι για την χρεωστικη.αλλα δες στο site της εθνικης.λεει τα παντα https://www.nbg.gr/el/idiwtes/kathimerines-sunallages/trapezikes-kartes/karta-dual? 1
panosno1com Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Λεει επιλεγετε κάθε φορά τη χρηση ως πιστωτικη ή χρεωστική .. Δηλαδη θα προσθεσει μια φράση μετα το ταμιευτηριου που πρεπει να πεις καθε φορά ... Πιο πολυ ρωτησα ωστε αμα την έχει κάποιος να τον ρωτησω αν φαινεται ως υβριδιο ή ολα σε ενα ξερω γω. Και αν μπορεις απ το mobile banking να καθοριζεις το ειδος
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Η dual ειναι και πιστωτικη? Μπορεις να τη χρησιμοποιείς για δοσεις?Ληγει η απλη χρεωστική μου τέλος του ετους και λογικα θα μου την κανουν dual... Εχω ηδη πιστωτικη απ τη euro (για ωρα αναγκης ή για αγορα με δοσεις ατοκες αν χρειαστει ποτε) και εχει ετησια συνδρομή 30 €, η dual αν ειναι 0.5 το μηνα 6 ευρω το χρονο με συμφερει πιο πολυ ! Βγάλε μια Gold της NBG και βάζε όλα σου τα έξοδα εκεί (και αυτά που κάνεις με τη χρεωστική τώρα). Με 7,000 αγορές το χρόνο έχει δωρεάν συνδρομή συν άλλα καλούδια τύπου ταξιδιωτική ασφάλιση. Και μην ασχολείσαι με dual. Και κόψε και της Eurobank με τη συνδρομή Επεξ/σία 5 Απριλίου από ProponitisTouKanape
Pansp32 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Κοιτάξτε εγώ τον δεκέμβρη έβγαλα κανονική χρεωστική. Δεν μου είπαν κάτι για dual. Βέβαια είναι υποκατάστημα σε "χωριό" επομένως μπορεί τα πράγματα να είναι πιο χαλαρά και να μην πρήζουν. Στο app όντως εμφανίζει μόνο dual αλλά όπως είπα έχω ήδη ενεργή χρεωστική. Στην ιστοσελίδα βέβαια της τράπεζας μια χαρά έχει την (κλασσική) χρεωστική.(όχι στο personal web banking. Δεν το τσέκαρα) Επεξ/σία 5 Απριλίου από Pansp32
teot Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panosno1com είπε Ληγει η απλη χρεωστική μου τέλος του ετους και λογικα θα μου την κανουν dual... Οι ήδη υπάρχουσες χρεωστικές ανανεώνονται αυτόματα με χρεωστικές και οχι με dual (προς το παρόν τουλάχιστον) 2 ώρες πριν, Pansp32 είπε Στο app όντως εμφανίζει μόνο dual αλλά όπως είπα έχω ήδη ενεργή χρεωστική. Στην ιστοσελίδα βέβαια της τράπεζας μια χαρά έχει την (κλασσική) χρεωστική.(όχι στο personal web banking. Δεν το τσέκαρα) Ναι μεν υπάρχει αλλά δούμε τις ερωταπαντήσεις για την απλή χρεωστική δεν υπάρχει το "πως θα την αποκτήσετε" και υπάρχει και ειδική αναφορά οτι θα συνεχίσουν να την έχουν στους ήδη κατόχους χρεωστικής πριν τον Οκτώβριο του 2023. Επίσης ενώ υπάρχει η επιλογή "Εκδίδω τώρα" αν πατηθεί σου ανοίγει το ebanking που η μόνη επιλογή που έχει είναι η DUAL. Επεξ/σία 5 Απριλίου από teot 1
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου On 05/04/2025 at 20:32, panosno1com said: Λεει επιλεγετε κάθε φορά τη χρηση ως πιστωτικη ή χρεωστική .. Δηλαδη θα προσθεσει μια φράση μετα το ταμιευτηριου που πρεπει να πεις καθε φορά ... Πιο πολυ ρωτησα ωστε αμα την έχει κάποιος να τον ρωτησω αν φαινεται ως υβριδιο ή ολα σε ενα ξερω γω. Και αν μπορεις απ το mobile banking να καθοριζεις το ειδος δεν την εχω αλλα με καποιο τροπο θα διαλεγεις ΕΦΟΣΟΝ εχεις ενεργοποιησει και την χρηση ως πιστωτικη. Μαλλον θα ρωταει οπως γινεται και με το τρεχουμενος/ταμιευτηριου. Οι δοσεις ισως να πηγαινουν κατευθειαν πιστωτικη λογω οτι στην χρεωστικη δεν γινεται. Σιγουρα θα δινει επιλογες ειτε στο pos αλλα και online για να ορισεις τα ορια κτλ. On 05/04/2025 at 21:15, ProponitisTouKanape said: Βγάλε μια Gold της NBG και βάζε όλα σου τα έξοδα εκεί (και αυτά που κάνεις με τη χρεωστική τώρα). Με 7,000 αγορές το χρόνο έχει δωρεάν συνδρομή συν άλλα καλούδια τύπου ταξιδιωτική ασφάλιση. Και μην ασχολείσαι με dual. Και κόψε και της Eurobank με τη συνδρομή Ισχυει.αυτο θελω να κανω με το καλο σε λιγο καιρο.μια καρτα και ολα εκει και τερμα. On 05/04/2025 at 21:38, Pansp32 said: Κοιτάξτε εγώ τον δεκέμβρη έβγαλα κανονική χρεωστική. Δεν μου είπαν κάτι για dual. Βέβαια είναι υποκατάστημα σε "χωριό" επομένως μπορεί τα πράγματα να είναι πιο χαλαρά και να μην πρήζουν. Στο app όντως εμφανίζει μόνο dual αλλά όπως είπα έχω ήδη ενεργή χρεωστική. Στην ιστοσελίδα βέβαια της τράπεζας μια χαρά έχει την (κλασσική) χρεωστική.(όχι στο personal web banking. Δεν το τσέκαρα) το κακο ειναι οτι αν πας απο εκει σιγουρα θα προσπαθησουν να σε σπρωξουν στην dual. On 05/04/2025 at 23:52, teot said: Οι ήδη υπάρχουσες χρεωστικές ανανεώνονται αυτόματα με χρεωστικές και οχι με dual (προς το παρόν τουλάχιστον) Ναι μεν υπάρχει αλλά δούμε τις ερωταπαντήσεις για την απλή χρεωστική δεν υπάρχει το "πως θα την αποκτήσετε" και υπάρχει και ειδική αναφορά οτι θα συνεχίσουν να την έχουν στους ήδη κατόχους χρεωστικής πριν τον Οκτώβριο του 2023. Επίσης ενώ υπάρχει η επιλογή "Εκδίδω τώρα" αν πατηθεί σου ανοίγει το ebanking που η μόνη επιλογή που έχει είναι η DUAL. σωστα και μενα με χρεωστικη την εκαναν ανανεωση αλλα παει και κανας χρονος. ισως η παλια να εμεινε για τους παλιους συνδρομητες.
james01gr Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 4/4/2025 στις 11:41 ΜΜ, poulinos είπε α οκ για σενα τοτε ναι δουλευει.αλλα για τους μισθωτους κτλ θελουν ελληνικη τραπεζα και μετα θες καρτα κτλ. εκτος αν κανεις ενα full εμβασμα στην Revolut. Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως η μισθοδοσία πλέον δεν μπορεί να πληρωθεί σε τράπεζα του εξωτερικού. Έχω γνωστό που πληρώνεται με ρεβολουτ γιατί στην Ελλάδα έχει θέμα με το ακατάσχετο του λογαριασμού...
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Just now, james01gr said: Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως η μισθοδοσία πλέον δεν μπορεί να πληρωθεί σε τράπεζα του εξωτερικού. Έχω γνωστό που πληρώνεται με ρεβολουτ γιατί στην Ελλάδα έχει θέμα με το ακατάσχετο του λογαριασμού... δεν ξερω αν εχει αλλαξει η νομοθεσια αλλα παλια σου ελεγαν οτι δεν γινεται. Προσωπικα δεν ξερω αν θα το κανα ακομα και να γινοταν. Αλλωστε σε λογαριασμους μισθοδοσιας (τρεχουμενος) δυσκολα θα μπει καποια χρεωση. Ποτέ δεν λέω ποτέ βέβαια. το τι μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη ειναι αλλη ιστορια. το ιδιο και για την Revolut. Επειδη αρχιζει και εχει πολλους πελάτες κανεις δεν ξερει τι μπορει να βαλει ως εξτρα χρεωσεις στο μελλον 1
Helionar Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Μιας και το γυρίσαμε ελαφρώς το θέμα και προς τις πιστωτικές της Εθνικής, έχει μήπως κανένας την black/platinum να μας πει αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο goformore και στο premium goformore?
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 2 hours ago, Helionar said: Μιας και το γυρίσαμε ελαφρώς το θέμα και προς τις πιστωτικές της Εθνικής, έχει μήπως κανένας την black/platinum να μας πει αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο goformore και στο premium goformore? https://www.nbg.gr/el/go4more/to-diko-sas-go4more πηγαινε στο καρτες.κατι λεει εκει Συναλλαγή με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα, που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, μέσω POS/V-POS στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις | κερδίζετε 2 πόντους, κατ’ ελάχιστο, ανά €1 αξίας συναλλαγής Συναλλαγή με πιστωτική κάρτα μέσω POS/ V-POS σε μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις | κερδίζετε 1 πόντο, κατ’ ελάχιστο, ανά €5 αξίας συναλλαγής, με μέγιστο τους 20.000 πόντους ανά μήνα Φόρτιση προπληρωμένης κάρτας Virtual MasterCard και Prepaid Mastercard μέσω Digital Banking | κερδίζετε 8 πόντους ανά φόρτιση, με μέγιστο τις 10 φορτίσεις ανά μήνα Πρώτη συναλλαγή πιστωτικής κάρτας Silver μέσω POS/V-POS | κερδίζετε 2.000 πόντους άπαξ, ανεξαρτήτως αξίας συναλλαγής Πρώτη συναλλαγή πιστωτικής κάρτας Gold μέσω POS/V-POS | κερδίζετε 5.000 πόντους άπαξ, ανεξαρτήτως αξίας συναλλαγής Πρώτη συναλλαγή πιστωτικής κάρτας Black μέσω POS/V-POS | κερδίζετε 10.000 πόντους άπαξ, ανεξαρτήτως αξίας συναλλαγής
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 3 ώρες πριν, james01gr είπε Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως η μισθοδοσία πλέον δεν μπορεί να πληρωθεί σε τράπεζα του εξωτερικού. Έχω γνωστό που πληρώνεται με ρεβολουτ γιατί στην Ελλάδα έχει θέμα με το ακατάσχετο του λογαριασμού... Σε αρκετές περιπτώσεις δε διαλέγεις την τράπεζα που πληρώνεσαι 2 ώρες πριν, Helionar είπε Μιας και το γυρίσαμε ελαφρώς το θέμα και προς τις πιστωτικές της Εθνικής, έχει μήπως κανένας την black/platinum να μας πει αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο goformore και στο premium goformore? Αν δε κάνεις τα 12,000 σε συναλλαγές, δεν αξιζουν τα προνόμια της black τα 120 ευρώ συνδρομή το χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα