Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 14/04/2025 at 00:53, sdikr said:

Πάλι καλά θα έλεγα,  ήταν οι εποχές που σε αναγκάζανε να κάνεις Plus λογαριασμό και να βγάλεις κάρτα dual και ασφάλιση,  μάλλον με συμπάθησε και μου έκανε απλά ταυτοποίηση και μου είπε να τα κάνω τα υπόλοιπα Online.  Μου είπε πως δεν μπορούσε να μου κάνει απλό λογαριασμό και αίτηση για απλή κάρτα

πιστευω οτι καποιοι θα το κανουν για να σου βγαλουν dual οπως και καποιοι θα προσπαθουν να σε πεισουν για να παρεις και ιδιωτικη ασφαλεια σε περιπτωση απωλειας της καρτας κτλ. ευτυχως υπαρχουν και καλα ατομα ακομα.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαβασα ολο το νημα....τελικα ρε παιδια, εξακολουθει να υπαρχει η δυνατοτητα εκδοσης, νεας εκδοσης απλης χρεωστικης/για αναληψεις σε ατμ; Και πως;

Και εν τελει, για παλιους υπαρχοντες λογαριασμους με κλασικες χρεωστικες, τι μπορω να κανω εγω, αν μπορω, για να εξασφαλισω οταν ληξουν, οτι -αν υπαρχουν ακομη - θα μου ερθει η αντικατασταση με χρεωστικη μονο και οχι με το βρωμοdual;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mountains1 είπε

Διαβασα ολο το νημα....τελικα ρε παιδια, εξακολουθει να υπαρχει η δυνατοτητα εκδοσης, νεας εκδοσης απλης χρεωστικης/για αναληψεις σε ατμ; Και πως;

Και εν τελει, για παλιους υπαρχοντες λογαριασμους με κλασικες χρεωστικες, τι μπορω να κανω εγω, αν μπορω, για να εξασφαλισω οταν ληξουν, οτι -αν υπαρχουν ακομη - θα μου ερθει η αντικατασταση με χρεωστικη μονο και οχι με το βρωμοdual;

Απλή χρεωστική εκδίδεται σε κατάστημα. Έκανε τη διαδικασία φίλος μου πριν 2 μήνες περίπου, ο οποίος δεν ήθελε τη Dual.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PharmChem είπε

Απλή χρεωστική εκδίδεται σε κατάστημα. Έκανε τη διαδικασία φίλος μου πριν 2 μήνες περίπου, ο οποίος δεν ήθελε τη Dual.

Σε καταστημα εγινε το ανοιγμα νεου λογαριασμου, και μαλιστα σε μικρη κωμοπολη που υποτιθεται ηταν ολοι γνωστοι...υπηρχε η δυνατοτητα για απλη χρεωστικη, αλλα δεν ειπαν τιποτε μαλλον και εσπρωξαν την dual...αν εχεις τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους...και μια προπληρωμενη θες δε θες....

Εξοργιζομαι με τις πρακτικες τους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Σε καταστημα εγινε το ανοιγμα νεου λογαριασμου, και μαλιστα σε μικρη κωμοπολη που υποτιθεται ηταν ολοι γνωστοι...υπηρχε η δυνατοτητα για απλη χρεωστικη, αλλα δεν ειπαν τιποτε μαλλον και εσπρωξαν την dual...αν εχεις τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους...και μια προπληρωμενη θες δε θες....

Το ξέρω, δυστυχώς πρέπει να είναι κάποιος πλέον "διαβασμένος" και σε πολλές περιπτώσεις έτοιμος να έρθει σε αντιπαράθεση (τάχα μου υποχρεωτικές ασφάλειες, κλπ). Είναι σε μεγάλο βαθμό πάντως θέμα καταστήματος, ο φίλος μου ας πούμε πήγε και τη ζήτησε και τον εξυπηρέτησαν άμεσα χωρίς γκρίνιες, παράπονα, προώθηση ασφαλειών κλπ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PharmChem είπε

Το ξέρω, δυστυχώς πρέπει να είναι κάποιος πλέον "διαβασμένος" και σε πολλές περιπτώσεις έτοιμος να έρθει σε αντιπαράθεση (τάχα μου υποχρεωτικές ασφάλειες, κλπ). Είναι σε μεγάλο βαθμό πάντως θέμα καταστήματος, ο φίλος μου ας πούμε πήγε και τη ζήτησε και τον εξυπηρέτησαν άμεσα χωρίς γκρίνιες, παράπονα, προώθηση ασφαλειών κλπ.

Οντως ετσι ειναι.

Προσφατα ειχα παει 'φορτωμενος' αλλα 'συγκρατημενος' στην γαμωalpha, που ειχε γυρισει το λογαριασμο μου -φυσικα με το ετσι θελω, σε κατι αλλο, με χρεωση νομιζω 0,80 ευρω το μηνα. Της ειπα να τον γυρισει πισω σε αυτο που ηταν εκει στο γκισε που ειπε, προσπαθησε εκει η υπαλληλος να με αποτρεψει 'οτι ολοι ετσι θα γινουν στο τελος', αλλα της ειπα να το κανει και βλεπουμε, και εν τελει το εκανε... αγυρτες που τσεπωνουν απο οπου μπορουν.... αφου μας εχει σπρωξει το κρατος με 50 τροπους στην αγκαλια των τραπεζων, μετα οι εν λογω μας αρμεγουν με χιλιους τροπους.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Προσφατα ειχα παει 'φορτωμενος' αλλα 'συγκρατημενος' στην γαμωalpha,

Πήγαινε και στην εθνική μπας και πάρεις πίσω το 6€

Δημοσ.
3 ώρες πριν, geopro είπε

Ναι, το έχουν προσθέσει εδώ και δύο τρείς μήνες, πριν δεν ανέφερε τίποτα. Αφορά σε νέες εκδόσεις απλής χρεωστικής από τον Οκτώβρη του 2023 και έπειτα. Όσοι είχαν εκδώσει την απλή χρεωστική πριν από τότε συμμετέχει κανονικά στο Go4more.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 22/08/2025 at 09:42, mountains1 said:

εγω αυτο που εκανα στην παρουσα φαση ηταν αφου εχασα την απλη χρεωστικη να βγαλω μια virtual prepaid δωρεαν.μεχρι 100 ευρω topup ειναι δωρεαν. δεν με νοιαζει να την εχω σε φυσικη μορφη.

On 22/08/2025 at 12:39, mountains1 said:

πληρωσε την προπληρωμενη? επισης αν δεν ενεργοποιησεις την dual το 6 ευρω δεν χρεωνεται.just saying

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

εγω αυτο που εκανα στην παρουσα φαση ηταν αφου εχασα την απλη χρεωστικη να βγαλω μια virtual prepaid δωρεαν.μεχρι 100 ευρω topup ειναι δωρεαν. δεν με νοιαζει να την εχω σε φυσικη μορφη.

πληρωσε την προπληρωμενη? επισης αν δεν ενεργοποιησεις την dual το 6 ευρω δεν χρεωνεται.just saying

γνωρίζεις εάν από την prepaid μπορείς ανέπαφα να βγάλεις λεφτά από ΑΤΜ ? (με την προϋπόθεση να υπάρχουν λεφτά φυσικά)

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, rohas είπε

γνωρίζεις εάν από την prepaid μπορείς ανέπαφα να βγάλεις λεφτά από ΑΤΜ ? (με την προϋπόθεση να υπάρχουν λεφτά φυσικά)

Πρέπει να υποστηρίζει ανέπαφη το ΑΤΜ φυσικά. 

Σε ΑΤΜ της ίδιας τράπεζας. 

Αν πας σε ΑΤΜ διαφορετικής τράπεζας μάλλον δε θα τα καταφέρεις. Πρέπει να πέσεις στην περίπτωση. 

Το έγραψα κι εδώ γιατί δεν γίνεται.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει ΑΤΜ διαφορετικής τράπεζας αλλά η περίπτωση να χρησιμοποιήσεις την Virtual Prepaid Mastercard ανέπαφα σε ΑΤΜ της nbg για να βγάλεις μετρητά

Δημοσ.
42 minutes ago, rohas said:

ναι με αφηνει

δεν μπορω ομως να κανω καταθεση.μονο top up απο το app

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...