gokuthelegend Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Το κακό είναι ότι με οποιαδήποτε έκδοση win11 24h2 δεν μπορείς να τα εγκαταστήσεις σε υπολογιστή με επεξεργαστή που δεν έχει sse4.2 Το SSE4.2 υπάρχει από το 2008 σε επεξεργαστές intel και από το 2011 σε επεξεργαστές amd. Αν κάποιος έχει παλιότερο υπολογιστή μάλλον καλό θα ήταν να τον αλλάξει όπως και να έχει ασχέτως τι λειτουργικό σύστημα θα του βάλει. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από gokuthelegend 2
el_arantis Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Dpl900 είπε Αν τα εγκαταστήσεις για δημόσια χρήση (όχι ιδιωτική ) μπορείς να παρακάμψεις κωδικό και λογαριασμό. Τουλάχιστον πριν μια εβδομάδα που τα έκανα εγκατάσταση Φίλε που υπάρχει αυτή η επιλογή που λες; Δεν την έχω παρατηρήσει. Αν μπορείς πες ή αν έχεις και screenshot θα ήταν καλό. Ευχαριστώ.
teodoreh Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Αν η microsoft θέλει σώνει και καλά να μπούμε στο οικοσύστημα της, τότε τα Windows θα πρέπει να διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ. Έχουν σκάσει να γίνουν google και apple με μηνιαία συνδρομή και έχουν μείνει πίσω, οπότε πιέζουν με παρανοϊκές απαιτήσεις σε ένα σύστημα που ποτέ δεν είχε ανάγκη τις cloud αηδιες τους 1
Souljam Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 15 ώρες πριν, kostafunk είπε Eτσι ειναι τα Windows ειναι μονοπωλειο οτι θελει κανει.Και μην λετε για Linux δεν τρεχουν παρα πολλα προγραμματα.Εγω ειμαι μουσικος και κανω μουσικες παραγωγες και συνεχεια με νεα Windows οι Εταιριες DAW και Virtual instruments πρεπει να προσαρμοζοντια σε νεες εκδοσεις πραγμα που κανει τους μουσικους να παιζουν Ρωσικη ρουλετα.Τα πρεισσοτερα τραγουδια τα εχω κανει με Win7 σταθερα και δεν ειχα ποτε προβλημα .Δυστυχος ομως πολλες εταιριες πηγαν σε Win10 και τωρα στα Win 11 .Μετα πριν ενα μηνα εκλεισα κανονικα τον υπολογιστη και μετα απο 4 ωρες ανοιξε αλλα δεν ανοιγει την οθονη δεν ανοιγει το Bios .αγορασα αμεσος ενα laptop της Asus με Win11 αλλα δυστυχος δεν μπορω να βαλω τα VST της Native Instuments και της Αir .Mα το θεο τα νευρα μου γα#ω τα windows τους..Πρεπει να βγει καποια εταιρια και να βγαλει ενα λογισμικο μονο για μουσικους χωρις να ειναι σε περιβαλλον Windows.Εχουνε παρα πολλα προβληματα.Μετα η αλλη μαλακ&α για να εχεις E-mail πρεπει να εχεις χωρο στο one drive .Mα πως να εχεις οταν βαζεις κατι στον δισκο σου παει και το βαζει αμεσος στο One Drive με αποτελεσμα να τρεχεις ολη την ωρα να σβηνεις.Ρε μακακες της Μicrosoft η Google δινει 20 giga μονο για το Mail .Εσεις δινετε μονο 5 giga για ολα.Μην χασετε το ταλιρο ..Δεν εχουμε προκοπη με αυτους καθε λιγο θα πρεπει να αγορασεις καινουργιο υπολογιστη λογο windows . αυτο που περιγραφεις για τα win και τα διαφορα vst , daw που ενδεχομενως χρησιμοποιεις δεν το εχω συναντησει ως προβλημα εως τωρα και δουλευα-ω με ολες τις εκδοσεις των win 1 1
MeTSam Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου https://iguru.gr/winjs-parakampsi-tou-microsoft-account/?fbclid=IwY2xjawJV5bxleHRuA2FlbQIxMQABHQ4M81zny8xhpHMwqch6A_ML5Kjod8PDNTFs2pet8woBXOoiDGLiuqIUZA_aem_wfKrDjfd6kc5Ubm4unn1XA
kostafunk Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Δυστυχος δεν μου εγκαταστει στα Win11 pro το Komplete και Software Center της Αir.Σαν DAW εχω το Reason 13 .Ok εκει δεν ειχα προβλημα το εβαλα μια χαρα.Εχω φτιαξει και νεο desktop PC αλλα εδω και καιρο δεν βαζω τα Windows λογο οτι η εκδοση 24Η2 εχει ακομα πολλα προβληματα.Ολα τα τραγουδια τα εχω κανει με το Reason10 σεWin7 ποτε δεν ειχα προβλημα σταθερα για πανω απο 10 χρονια.Η μητρικη ανοιγει αλλα δεν βλεπει το Bios.Εχω κανει τα παντα δεν ανοιγει bios.Eχω βρει μια εταιρια στην Αθηνα που της φτιαχνει θα συνεχιζω να κανω και εκει μουσικη αργοτερα αμα μπορεσουν και την φτιαξουν.Και απο hardware Synths εχω καμια 10καρια .Εχουνε ακριβαινει και αυτα παρα πολυ πιανουν κ@λο οι εταιριες οτι αρπαξουν
lbit Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου nvm, δοκιμαστε αυτο next time: - [Shift][F10] - start ms-cxh:localonly
hellghan Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Και εγώ την εντολή πρώτη φορά την ακούω. Αλλά δεν το είχες στο ίντερνετ και το έβαζες να κάνει τοπικό χρήστη
ramarg Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μέχρι και η Apple δεν σε υποχρεώνει να συνδέσεις AppleID που την κατηγορούν... Επεξ/σία 30 Μαρτίου από ramarg
Volga Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2025 στις 3:55 ΜΜ, supras1222 είπε https://windowsxlite.com/ Δεν τα θέλουν όλοι "για παιχνίδια". Κόσμος θέλει ένα λειτουργικό που θα δέχεται αναβαθμίσεις, θα λειτουργούν ΟΛΑ τα καλούδια που έχει συνηθίσει (auto updates εφαρμογών από το Microsoft Store, Hotspot sharing Wi-fi, Snap Layouts, Voice Typing, Focus Sessions, Gestures Controls, Eye Control navigation στις συμβατές webcams, HDR στις ταινίες, Passkeys για Login σε site και εφαρμογές, Tabs στο Filemanager, Επιλεγμένα δικαιώματα στις εφαρμογές (όπως στα iOS και Android), Sandbox mode, Screen Projection, SMB Συμπίεση, Συγχρονισμός Clipboard με άλλες συσκευές, Live Caption στις ταινίες Και πόσα άλλα). Αν απλώς ανοίγουμε τον υπολογιστή για να μπούμε στο Steam ή να διαβάσουμε τα νέα στο site (σε όποιους Browser ακόμη θα λειτουργούν εστω και πετσοκομμένα), τοτε ΟΚ μένουμε και με τα 7 ΥΓ. ή πάμε σε μια διανομή Linux (υπάρχουν φανταστικές υλοποιήσεις) και κάνουμε τη δουλειά μας πολύ πιο ασφαλή σε σχέση με ένα λειτουργικό ποτ το xlite που πραγματικά δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει βάλει κάποιος μέσα γιατί απλώς είναι κλειστό. Είναι σαν να βρήκαμε έναν τύπο στο δρόμο που μας σύστησαν κάποιοι και του είπαμε έλα να μείνεις μαζί μας. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από Volga 2
CaptainGeorgeV1 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Δηλαδή το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να συνδεθούμε στο ίντερνετ και να βάλουμε λογαριασμό Microsoft; Ρε παιδιά, έχουμε λογαριασμούς σε Steam, Epic, GOG, Netflix, ακόμα και στο delivery της γειτονιάς. Τώρα μας πείραξε αυτό; Αλλά ντάξει, να το δούμε και από την άλλη. Δεν είναι ότι όλοι γουστάρουν να τους επιβάλλουν login σε κάθε νέα εγκατάσταση. Κάποιοι απλά θέλουν να στήσουν ένα PC χωρίς να μπλέκουν με εταιρικές πολιτικές και cloud services. Και το ότι η Microsoft κλείνει κάθε παράκαμψη, ενώ παράλληλα σε ζαλίζει με διαφημίσεις και περιορισμούς στα παλιά κλειδιά, είναι λίγο ύπουλο. Σε λίγο θα χρειάζεται και συνδρομή Windows Plus για να ανοίξεις το Control Panel. 1
georgiosmag Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Δεν βρίσκω το λόγο να μην έχεις λογαριασμό Microsoft. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μανία να είναι κάποιος ανώνυμος στο δίκτυο. Λέω τώρα....
uniquegr Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Δεν βρίσκω το λόγο να μην έχεις λογαριασμό Microsoft. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μανία να είναι κάποιος ανώνυμος στο δίκτυο. Λέω τώρα.... Προσωπικά δεν με απασχολεί επειδή θέλω να κρύψω κάτι, αλλά επειδή γνωρίζω ότι εμπορευματοποιούμαι και δεν ξέρω σε ποιους πωλούνται στα προσωπικά μου δεδομένα.
nazarene Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Aλλο ένα ανύπαρκτο θέμα για να πλακωθούν μεταξύ τους εικονομάχοι και εικονολάτρες, η διαμονική μικρομαλακή, το άγιο linux, μπλα μπλα μπλα.....και απλα κάποιος περιμένει την τελευταία έκδοση του rufus και problem solved, καλά η συζήτηση για τους φόβους περι ιδιωτικότητας, την στιγμή όπου η πλειοψηφία αυτών όπου ανησυχούν για τα windows έχουν android κινητό με social λογαριασμούς, δεν θέλει άλλη ανάλυση, αλλα ξέχασα η παρακολούθηση γίνεται μόνο στο pc..... Επεξ/σία 31 Μαρτίου από nazarene 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα