baspav Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Φαν του νες καφέ φραπέ χρόνια (από τα 16) και σταθερός με 1 τουλάχιστον φραπέ τη μέρα (από το σύνολο 3 καφέδων που πίνω τη μέρα) έχω να δηλώσω το εξής: Τα τελευταία χρόνια (2? 3?) της Nestlé έχει χαλάσει. Χτυπάω πάντα στο χέρι με σέικερ και πολλές φορές δεν βγαίνει ο αφρός σωστός, δεν έχει το ίδιο ωραίο σκούρο χρώμα που είχε και την ίδια ομοιομορφία. Ακόμη και όταν βγει ωραίος ο αφρός δεν στέκεται όπως παλιά. Κάτι έχουν αλλάξει, κάτι έχουν χαλάσει, κάτι έχει γίνει. Ούτε οι κόκκοι του είναι όπως παλιά. Δοκίμασα bonora, δεν είναι άσχημος, κάνει καλό αφρό αλλά γευστικά μου βγάζει κάτι σαν σκουριά, σαν να βάζω τη γλώσσα μου στους πόλους της παλιάς μπαταρίας UCAR. Ο brazita είναι πιο καλός, πιο κοντά στον παλιό νες καφέ αλλά ίδια τιμή ή και πιο ακριβός από της Nestlé. Οι jacobs δε ξέρω αλλά είναι πανάκριβοι. 1
DrLo Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 50 λεπτά πριν, baspav είπε Φαν του νες καφέ φραπέ χρόνια (από τα 16) και σταθερός με 1 τουλάχιστον φραπέ τη μέρα ... 53 λεπτά πριν, baspav είπε Δοκίμασα bonora, δεν είναι άσχημος, κάνει καλό αφρό αλλά γευστικά μου βγάζει κάτι σαν σκουριά, σαν να βάζω τη γλώσσα μου στους πόλους της παλιάς μπαταρίας UCAR. Πως ακριβώς ξέρεις μια τέτοια πολύ συγκεκριμένη πληροφορία; 2
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μια απο ιδια. Φαν του νεςκαφε. Προχτες τελειωσε το μεγαλο κουτι που ειχαμε στην δουλεια, οχι τον 200γρ αλλα το πιο μεγαλο, νομιζω 700γρ. Και πηραμε σακουλα, παλια ηξερα οχι ηταν σκονη, τωρα ειχε μεσα κοκκους, ασπρη συσκευασια. Κανω εναν καφε και μου ερχεται μια αηδια στο στομα, λεω κατι θα παιζει με μενα. Ερχεται ενας συναδελφος και με ρωτησε, ηπιες καφε, λεω ναι, εχει μια ξινη γευση σαν χαλασμενο. Ψαχναμε να δουμε, ημερομηνια ληξης, αν η σακουλα ειχε κατι. Αλλα δεν πινεται με τιποτα. Μεγαλη απογοητευση και ηταν η μεγαλη η κουτα. Παλια θυμαμαι ηταν μαυρη η σακουλα, τωρα ειναι ασπρη, με κοκκους. Εχω δοκιμασει του λιντλ, του σκλαβενιτη, ο δευτερος λιγο καλύτερος ειναι. Ολοι εχουν ενα ελαττώματα, μικρη διακρεια αφρού και γευσης που οι δυο πρωτες γουλιες ειναι οκ,μετα νερο μαυρο. Ενω ο παλιος νες οσο καθοταν γινοταν πιο καλος. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από Liverpool89
gakost Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 hour ago, baspav said: γευστικά μου βγάζει κάτι σαν σκουριά, σαν να βάζω τη γλώσσα μου στους πόλους της παλιάς μπαταρίας UCAR. Μπαταριες UCAR από το περίπτερο... τι μου θύμισες ρε φίλε... Τα άτιμα τα αυτοκινητάκια στυλ τηλεκατευθυνομενο με καλώδιο τις τέλειωναν για πλάκα.
mike15 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου εγω πλεον δεν πινω στιγμιαιο.η φιλη ομως της μαμας μου που συναντησα οταν πηγα να την δω ,μου ειπε οτι αγορασε ενα νες που αγοραζει παντα και της φανηκε η γευση χαλια,διαφορετικη. αφου την ρωτησα αυτα που ρωτανε και η εξυπηρετηση τους αν τους παραπονεθεις.δλδ. αν τον αφησε εκτεθειμενο σε αερα ανοιχτο κ.λ.π. με διαβεβαιωσε οτι εκανε οτι κανει παντα σωστα. πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση ,τους εξηγησα και μου εστειλαν μια κουριερ πληρωμενη αποστολη απο αυτους και πηραν το κουτακι για να το εξετασει το ειδικο τμημα τους οπως ειπαν.μετα απο 2 μερες τηλεφωνησαν και μου εστειλαν 2 κουτακια 1 για αντικατασταση του προηγουμενου που δεν ειχε καταναλωσει και πολυ και 1 δωρο για την ταλαιπωρια .
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Με τον Gold του Lidl δεν είχα κάποιο παράπονο. Τις τελευταίες φορές όμως πήρα Perla. Μια χαρά μου φαίνεται.
eko13 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 2 ώρες πριν, 9-11 είπε Έχει δοκιμάσει κανείς Coffeeway να μας μεταφέρει εντυπώσεις; Cookies & Cream (50 gr) Salted Caramel (50 gr) Vanilla Hazelnut (50 gr) Τιποτα ιδιαιτερο, καλυτεροι οι douwe, και πανακριβοι! 1
The_Judas Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 5 ώρες πριν, eko13 είπε Συνηθως δεν εχω προβλημα με ιδιωτικης ετικετας, αλλα στους καφεδες απλα δεν πινονται οι φθηνοι. Μιλω για Λιντλ (μακραν χειροτερος), ελομας, σκλαβενιτης. Πρωτη μου επιλογη ειναι οι Douwe Egberts με γευσεις. Οταν ειναι σε προσφορα (μαξ 5,80), κανω αποθεμα. Οταν εχω ξεμεινει και δεν ειναι σε προσφορα, αλλα ειναι ο χωρις γευσεις (ειναι συχνα) παιρνω αυτον. Αν ειναι μονο ο νες, παιρνω ενα κουτι νες μεχρι να βγουν οι γευσεις σε προσφορα. Αν δεν ειναι ουτε ο νες, η τελευταια μου επιλογη ειναι ο Jacobs ή ο Maxwell. Brazita δεν εχω δοκιμασει, αλλα ηταν σχεδον ιδια τιμη με νες την τελευταια φορα που τσεκαρα! Τελευταια φορα που αγορασα, ειχε προσφορα τους νες με γευσεις (καπου 3,80) πηρα 2+2, καραμελα ΟΚ, φουντουκι τιποτα ιδιαιτερο. Νεο update τιμης στα 5,80 (100ρι) οποτε δεν ασχολουμε ξανα καν. Συμφωνω... σε καφεδες οι ιδιωτικήε ετικετας δεν φτανουν σε ποιοτητα στο 90% των περιπτωσεων.
ekrepali Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 4 hours ago, NickTG said: Με τον Gold του Lidl δεν είχα κάποιο παράπονο. Τις τελευταίες φορές όμως πήρα Perla. Μια χαρά μου φαίνεται. Από πού τον αγόρασες αυτόν; Είναι 100% arabica. Ο Βασιλόπουλος στο site έχει τον κόκκινο που είναι 100% robusta.
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 minute ago, ekrepali said: Από πού τον αγόρασες αυτόν; Είναι 100% arabica. Ο Βασιλόπουλος στο site έχει τον κόκκινο που είναι 100% robusta. Από Βασιλόπουλο. https://www.ab.gr/el/eshop/Proino-snacking-and-rofimata/Kafes/Stigmiaios/Stigmiaios-Kafes-Perla-Gold-200g/p/7668915 1
d3v4st4tor Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Lidl Bellarom Gold 100gr στο γυάλινα βαζάκι. 3,30 ευρώ (-0,80 όταν είναι προσφορά) σταθερή αξία εδώ και χρόνια. Τους φτηνούς στα μεταλλικά δοχεία δεν τους άντεξα καιρό.
dtk-386 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 8 ώρες πριν, eko13 είπε Πρωτη μου επιλογη ειναι οι Douwe Egberts με γευσεις. Οταν ειναι σε προσφορα (μαξ 5,80), κανω αποθεμα. Aυτόν έπαιρνα σε φουντούκι αλλά 8,28 ευρώ είναι ληστεία! Ξεκίνησα πάντα σε φουντούκι τον νέο στην αγορά Nescafe στα 5,48. Πήρα και άλλα 2 κουτιά στα 3,56 που τον είχε προσφορά.
ekrepali Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Quote * Συζήτηση μόνο για φτηνούς στιγμιαίους ιδιωτικής ετικέτα... όχι ακριβούς, όχι γεύσεις, όχι καφεκοπτείων κλπ * Όχι comments περί ποιότητας, ότι κάνει κακό στη υγεία κλπ * Όχι comments για το αν πίνετε ελληνικό, freddo, τσάι κλπ Kοίταξα τα ψηλά γράμματα απ'τον Mr Grand του Μασούτη... λέει ότι συσκευάζεται απ'τον Αρχοντάκη ΑΒΕΕ Μάλλον είναι ίδιος με αυτόν εδώ https://www.archontakis.com/product-category/instant/ Επεξ/σία 30 Μαρτίου από ekrepali
fitsoulas2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 7 ώρες πριν, varade είπε δεν ειναι ενας απλος καφες, ειναι ο καφες που εφτιαξε τον φραπε το 1957. https://www.mixanitouxronou.gr/o-frapes-anakalifthike-tichea-to-1957-sti-thessaloniki-kata-ti-diarkia-tis-diethnous-ekthesis-apoteli-elliniki-patenta-ke-den-servirete-se-kanena-allo-meros-tou-kosmou-pio-itan-to-mistiko-tou-thril/ Η ελληνικη συνταγη ειναι τελειως διαφορετικη με οτι αλλο υπαρχει στον κοσμο. Δωσε στους γονεις μου φραππε που πινουν 50 χρονια, με νεσκαφε απο αλλη χωρα, και θα στο πεταξουν στην μουρη. Το 2012 που πηγα Πραγα, υπηρχε μαγαζι στο κεντρο που ειχε ταμπελα "σερβιρουμε ελληνικο φραπε νεσκαφε" Η ιστορια του ελλ.φραπε ειναι γνωστη, αλλα αφορα το τροπο παρασκευης, δε μιλαμε γιαυτο τωρα. Ο καφες προερχεται απο το Βιετναμ. 17 ώρες πριν, alefther είπε εχει πεσει η καταναλωση στιγμιαιου στην Ελλαδα. Παλια η Ελλαδα ηταν μαρκετ λιντερ για τον στιγμιαιο λογω φραπε, και γιαυτο μας "προσεχε" η νεστλε. Πλεον με τα φρεντο ελαχιστοι πινουν φραπε, αρα παψαμε να ειμαστε τοσο σημαντικοι. Και ποια καταναλωση εχει ανεβει? Λενε τα στοιχεια οτι οι πωλησεις του νεσκαφε της Νεστλε εχουν πτωση? Και ο φρεντο στιγμιαιος δεν ειναι? Ποτε ειμασταν σημαντικοι?? για ποιο λογο και απο ποιον? και τι σημαινει να εισαι σημαντικος?
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Συγνώμη αλλά ο καφές δεν καβουρδίζεται πριν κοπεί;Το καβούρδισμα αλλάζει την γευση .Ας είναι απο όπου θέλει ο καρπός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα