Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Κατ'αρχάς ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική δουλεία σου και για το γεγονός ότι την μοιράστηκες μαζί μας.
Ηθελα να ενημερώσω - δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα ή εξαιτίας κάποιου λάθους που έκανα - ότι στην έκδοση 1.1 δεν λειτουργούν οι sensors: injection (sensor.deddie_injection_xxxxxxxx) και production (sensor.deddie_production_xxxxxxxx).

Επίσης, από τότε που ανανεώθηκε στην τελευταία έκδοση, έχει πάψει να ανανεώνει τα δεδομένα της από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Δοκίμασα απεγκατέστησα και πάλο την εγκατέστησα, με τα ίδια αποτελέσματα.

Στην αρχική έκδοση 1.0, λειτουργούσαν όλα ομαλά.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, jolascam είπε

Καλησπέρα, 

Κατ'αρχάς ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική δουλεία σου και για το γεγονός ότι την μοιράστηκες μαζί μας.
Ηθελα να ενημερώσω - δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα ή εξαιτίας κάποιου λάθους που έκανα - ότι στην έκδοση 1.1 δεν λειτουργούν οι sensors: injection (sensor.deddie_injection_xxxxxxxx) και production (sensor.deddie_production_xxxxxxxx).

Επίσης, από τότε που ανανεώθηκε στην τελευταία έκδοση, έχει πάψει να ανανεώνει τα δεδομένα της από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Δοκίμασα απεγκατέστησα και πάλο την εγκατέστησα, με τα ίδια αποτελέσματα.

Στην αρχική έκδοση 1.0, λειτουργούσαν όλα ομαλά.

Ευχαριστώ.

@jolascam Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια. Όταν λες ότι δεν λειτουργούν οι αισθητήρες production και injection φαντάζομαι ότι εννοείς πως έχεις εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά και οι αισθητήρες εμφανίζονται ως μη διαθέσιμοι. Επίσης, πόσος καιρός πέρασε από την τελευταία ενημέρωση του αισθητήρα κατανάλωσης; Για να μπορέσω να καταλάβω καλύτερα τι συμβαίνει, πόσταρε σε παρακαλώ τα logs που έχεις για το integration αποκρύπτοντας τα προσωπικά σου δεδομένα.

Δημοσ.

Οχι δεν έχω φωτοβολταϊκά, αλλά έχω την εντύπωση ότι στην πρώτη έκδοση ήταν ενεργοί όλοι οι αισθητήρες.
Σου στέλνω το log με pm, έχω δύο ρολόγια τα: XXXXXXXX1 και XXXXXXXX2.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, jolascam είπε

Οχι δεν έχω φωτοβολταϊκά, αλλά έχω την εντύπωση ότι στην πρώτη έκδοση ήταν ενεργοί όλοι οι αισθητήρες.
Σου στέλνω το log με pm, έχω δύο ρολόγια τα: XXXXXXXX1 και XXXXXXXX2.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα @jolascam δεν πρόλαβα να διαβάσω ποστ σου και σου απάντησα στο pm. Στην v1.0.0 υπήρχε μόνο ο αισθητήρας κατανάλωσης για κάθε παροχή. Δεν υπήρχαν αισθητήρες παραγωγής/έγχυσης.

• Δημιουργία νέου...