marios02 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Απλά να πω την άποψη μου παιδιά. Ότι και VPN να βάλετε άχρηστο θα είναι εφόσον ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να σας "δώσει" στις αρχές που σας ψάχνει αν έχετε -κυρίως- κάποιο box αντίστοιχο πειρατικό. Μόνο αυτά βασικά θα προσπαθήσουν να κλείσουν και όχι τα τόρεντς γενικά. Οπότε η γνώμη μου είναι μην πετάτε τα λεφτά σας και όχι τίποτε άλλο χάνετε και από ταχύτητα. Εκτός και αν έχετε υποψία ότι σας έχει στοχοποιήσει κάποιος χάκερ. Εκεί μόνον το VPN έχει νόημα. Ο χάκερ δεν έχει την ιδιότητα που έχουν οι αρχές να ζητήσει από τον πάροχο VPN να του δώσει τα στοιχεία σας. Οπότε ναι. Εκεί έχει αξία και δυσκολεύει αφάνταστα την οποιαδήποτε απόπειρα για χάκινγκ. Τι λες. Ειναι πολυ πιο ευκολο να παρουν οι αρχες στοιχεια απο παροχο παρα απο vpn με no log policy. Στην Γερμανία που πεφτουν φουλ πρόστιμα, οσοι εχουν vpn δεν παθαίνουν τιποτα. 7 1
Arkin Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Απλά να πω την άποψη μου παιδιά. Ότι και VPN να βάλετε άχρηστο θα είναι εφόσον ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να σας "δώσει" στις αρχές που σας ψάχνει αν έχετε -κυρίως- κάποιο box αντίστοιχο πειρατικό. Μόνο αυτά βασικά θα προσπαθήσουν να κλείσουν και όχι τα τόρεντς γενικά. Οπότε η γνώμη μου είναι μην πετάτε τα λεφτά σας και όχι τίποτε άλλο χάνετε και από ταχύτητα. Εκτός και αν έχετε υποψία ότι σας έχει στοχοποιήσει κάποιος χάκερ. Εκεί μόνον το VPN έχει νόημα. Ο χάκερ δεν έχει την ιδιότητα που έχουν οι αρχές να ζητήσει από τον πάροχο VPN να του δώσει τα στοιχεία σας. Οπότε ναι. Εκεί έχει αξία και δυσκολεύει αφάνταστα την οποιαδήποτε απόπειρα για χάκινγκ. Δεν ισχυει. Με vpn δεν φαινεται πουθενα η διευθυνση σου. Δεν ξερει ο παροχος που μπαινεις και με το no log δεν μπορουν να δωσουν και οι υπηρεσιες vpn στοιχεια. Το vpn ειναι το πιο ασφαλες αυτη τη στιγμη οποτε καλο ειναι να υπαρχει. 5
hasiotis_john Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Απλά να πω την άποψη μου παιδιά. Ότι και VPN να βάλετε άχρηστο θα είναι εφόσον ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να σας "δώσει" στις αρχές που σας ψάχνει αν έχετε -κυρίως- κάποιο box αντίστοιχο πειρατικό. Μόνο αυτά βασικά θα προσπαθήσουν να κλείσουν και όχι τα τόρεντς γενικά. Οπότε η γνώμη μου είναι μην πετάτε τα λεφτά σας και όχι τίποτε άλλο χάνετε και από ταχύτητα. Εκτός και αν έχετε υποψία ότι σας έχει στοχοποιήσει κάποιος χάκερ. Εκεί μόνον το VPN έχει νόημα. Ο χάκερ δεν έχει την ιδιότητα που έχουν οι αρχές να ζητήσει από τον πάροχο VPN να του δώσει τα στοιχεία σας. Οπότε ναι. Εκεί έχει αξία και δυσκολεύει αφάνταστα την οποιαδήποτε απόπειρα για χάκινγκ. AYTO ακριβώς, πάνε εσκεμμένα κάποιοι (ΔΕΝ μιλάω για τον topic starter αλλά ΓΕΝΙΚΑ) και προκαλούν φόβο στην μάζα για να τους σπρώξουν όλους προς VPN, είτε από δικά τους site που έχουν προμήθεια, είτε με Affiliate Marketing ή affiliate συνδέσμους! Εκτός και αν όντως εσείς κάνετε διακίνηση παράνομου υλικού ή συνδρομητικού υλικού (ειδικά αυτό ψάχνουν), τότε ΔΕΝ έχετε ν' ανησυχείτε για τίποτα! Εννοείται και μένα η άποψη. Αν σας καίει όμως, πλερώστε άφοβα! 4 1 2
dimos15 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Τι τιμες ειναι αυτες? 6 το μηνα για ενα χρονο.. mullvad μονο
Lazarba Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, w2o4ts said: Πολύ βασικό σημείο αυτό για τα torrents, μιας και αυτό μας ενδιαφέρει... εχμ... για το θέμα για το οποίο τα θέλουμε κυρίως. Ποτέ ως τώρα δεν είχα ασχοληθεί με VPN (δε θεωρούσα ότι μου χρειάζεται) και δεν έχω ιδέα ποιος έχει τι. Είναι και άλλοι που έχουν το σχετικό... feature; Επίσης καλό θα ήταν να δούμε όντως πού έχουν έδρα οι επιχειρήσεις αυτές. Όσοι εντός Ευρώπης φοβάμαι θα είναι αρκετά πιο εύκολο να εξαναγκαστούν από τις αρχές να δώσουν αρχεία κινήσεως των πελατών τους. Η Ελβετία λες να είναι σε καλύτερη μοίρα στο θέμα αυτό...; (χλωμό, φοβάμαι, μιας και τους ανάγκασαν να δώσουν και στοιχεία για το... άβατό τους ως τώρα, τους αριθμημένους λογαριασμούς στις τράπεζές τους, απ' ό,τι είχα διαβάσει!) 1. Για τα torrents και ευρυτερα τα P2P networks οσο το εχω ψαξει, για να λειτουργησει καλά ενα VPN πρέπει υποστηριζει port forwarding. Αυτο το υποστηριζει μονο το Proton και το Air. Αλλιώς έχεις αρκετά χαμηλή ταχύτητα γιατι δε λειτουργει κανονικα ο p2p αλγόριθμος. 2. Το No-logs policy ειναι το θεμα οπως έθεσε καποιος παραπάνω οσων αφορά την ασφάλεια ενός VPN, πράγμα που καταλαβαίνω πολλά VPNs υποστηρίζουν. Ετσι δε μπορουν να δωσουν και κατι στους ISPs / κράτος και να ήθελαν. 3. Για ακόμα περισσότερη ασφάλεια κοιτάς για παρόχους σε χώρες που το νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει εύκολα το να δίνουν οι πάροχοι VPN οποιοδήποτε στοιχείο σε κρατικό μηχανισμό (Ελβετία πχ) - αλλά αυτό σίγουρα δεν αφορά τα τορρεντσ, σιγα μη κατσει το ελληνικό κρατος να κινηθει δικαστικα για να αποδειξει οτι κατέβασα το game of thrones να πούμε Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Lazarba 4
marklar Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, Lazarba είπε 1. Για τα torrents και ευρυτερα τα P2P networks οσο το εχω ψαξει, για να λειτουργησει καλά ενα VPN πρέπει υποστηριζει port forwarding. Αυτο το υποστηριζει μονο το Proton και το Air. Αλλιώς έχεις αρκετά χαμηλή ταχύτητα γιατι δε λειτουργει κανονικα ο p2p αλγόριθμος. 2. Το No-logs policy ειναι το θεμα οπως έθεσε καποιος παραπάνω οσων αφορά την ασφάλεια ενός VPN, πράγμα που καταλαβαίνω πολλά VPNs υποστηρίζουν. Ετσι δε μπορουν να δωσουν και κατι στους ISPs / κράτος και να ήθελαν. 3. Για ακόμα περισσότερη ασφάλεια κοιτάς για παρόχους σε χώρες που το νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει εύκολα το να δίνουν οι πάροχοι VPN οποιοδήποτε στοιχείο σε κρατικό μηχανισμό - αλλά αυτό σίγουρα δεν αφορά τα τορρεντσ, σιγα μη κατσει το ελληνικό κρατος να κινηθει δικαστικα για να αποδειξει οτι κατέβασα το game of thrones να πούμε εχουμε κανενα τετοιο σε προσφορα; Ο nord πλεον δεν μου εμπνεει εμπιστοσινη
afentiko Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Εκτός από VPN, με υπηρεσίες debrid είμαστε καλυμμένοι ως προς τα δεδομένα που "φαίνεται\βλέπει" ο πάροχος ότι κατεβάζουμε; Κωδικοποιημένα δεν είναι και αυτά; 2
geomrk Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, afentiko είπε Εκτός από VPN, με υπηρεσίες debrid είμαστε καλυμμένοι ως προς τα δεδομένα που "φαίνεται\βλέπει" ο πάροχος ότι κατεβάζουμε; Κωδικοποιημένα δεν είναι και αυτά; με debrid απλα φαινεται οτι κατεβαζεις ενα αρχειο με ονομα Snow White 4k HDR (2025). Αυτο απο μονο του δεν λεει κατι,δεν φαινεται οτι διαμοιραζεσαι αρχεια απο αλλους ή με αλλους. Εκτος αν καπως απαγορευτουν οι host των debrid θεωρω 1
Witcher1st Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 3 hours ago, georgiosmag said: Απλά να πω την άποψη μου παιδιά. Ότι και VPN να βάλετε άχρηστο θα είναι εφόσον ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να σας "δώσει" στις αρχές που σας ψάχνει αν έχετε -κυρίως- κάποιο box αντίστοιχο πειρατικό. Μόνο αυτά βασικά θα προσπαθήσουν να κλείσουν και όχι τα τόρεντς γενικά. Οπότε η γνώμη μου είναι μην πετάτε τα λεφτά σας και όχι τίποτε άλλο χάνετε και από ταχύτητα. Εκτός και αν έχετε υποψία ότι σας έχει στοχοποιήσει κάποιος χάκερ. Εκεί μόνον το VPN έχει νόημα. Ο χάκερ δεν έχει την ιδιότητα που έχουν οι αρχές να ζητήσει από τον πάροχο VPN να του δώσει τα στοιχεία σας. Οπότε ναι. Εκεί έχει αξία και δυσκολεύει αφάνταστα την οποιαδήποτε απόπειρα για χάκινγκ. Δε νομιζω να το ρισκαρει καποιος. Εσυ λες οτι θα ψαξουν μονο τα πειρατικα boxakia, αλλα εαν του αλλου του ερθει το προστιμο 700αρα, επειδη κατεβασε ενα παλιο torrent θα του το πληρωσεις εσυ; 1 minute ago, Petros267 said: Άρα για torrent πιο προτείνεται; Proton VPN 2 1
afentiko Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, geomrk είπε με debrid απλα φαινεται οτι κατεβαζεις ενα αρχειο με ονομα Snow White 4k HDR (2025). Αυτο απο μονο του δεν λεει κατι,δεν φαινεται οτι διαμοιραζεσαι αρχεια απο αλλους ή με αλλους. Εκτος αν καπως απαγορευτουν οι host των debrid θεωρω Απλά στο reddit διαβάζω για κόσμο που παίζει με debrid καιρό τώρα σε χώρες όπως Κίνα, Γερμανία κλπ που χρόνια τώρα απαγορέυεται και κυνηγάνε το torrenting και λένε ότι δεν έχουν θέμα. Οπότε υποθέτω είμαστε safe και με αυτό γιατί είναι και αρκετά πιο οικονιμικό. 2
Pansp32 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πολλά vpn δίνουν "εκπτώσεις" σχεδόν όλο τον χρόνο. Μάλιστα το nord ήταν και με περισσότερους μήνες δώρο πριν λίγο καιρό(κανά 2 εβδομάδες). Νομίζω θεωρείται ένα από τα ακριβότερα. Έχει τα θετικά και τα αρνητικά όπως όλα. Τώρα για torrents απ' όσο ξέρω και το nord υποστηρίζει και έχει και συγκεκριμένους servers για....καλύτερα αποτελέσματα. Σίγουρα από τα μεγαλύτερα θετικά του είναι ότι έχει περάσει περισσότερες και πιο συχνές επιθεωρήσεις από όλα τα άλλα, αν δεν κάνω λάθος. Για να έχουν νόημα τα vpn τσεκάρετε τα no logs policy* που έχουν και από εκεί και μετά δείτε κανά review και διαλέξτε. Τέλος πάντων το 99% των χρηστών καλύπτονται από τις περισσότερες μεγάλες εταιρείες vpn. Τιμολογικά ένα 100ρικο που βγαίνουν τα περισσότερα για 2-2.5 χρόνια μάλλον δεν είναι κάτι τραγικό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από πολλές απόψεις. Για τον νόμο θεωρώ πως ίσως κάποια στιγμή να κυνηγήσουν κάποιους λίγους για να φοβήσουν τους υπόλοιπους. Αμφιβάλλω ότι οι κάθε λογής cosmote/nova tv/σινεμά θα έχουν κάποιο πραγματικό όφελος. Είναι φυσικό ή τουλάχιστον λογικό αυτοί οι νόμοι να γίνουν στάνταρ και σιγά σιγά πιο αυστηροί στις περισσότερες χώρες. *Νομίζω σχεδόν όλα κρατάνε προσωρινά αρχείο για το login που έκανες και όχι για το τι έκανες. Αυτό το διαγράφουν μετά από κάποια λεπτά απ' όταν αποσυνδεθείς ή κάτι τέτοιο. Υπάρχουν ψιλά γράμματα αλλά ο πάροχος ή όποιοσδήποτε άλλος είναι σχεδόν αδύνατο να βρουν κάτι μιας και η εταιρεία vpn πρακτικά δεν έχει κάτι να τους δώσει. edit 14 λεπτά πριν, afentiko είπε Απλά στο reddit διαβάζω για κόσμο που παίζει με debrid καιρό τώρα σε χώρες όπως Κίνα, Γερμανία κλπ που χρόνια τώρα απαγορέυεται και κυνηγάνε το torrenting και λένε ότι δεν έχουν θέμα. Οπότε υποθέτω είμαστε safe και με αυτό γιατί είναι και αρκετά πιο οικονιμικό. Χωρίς να έχω, απ' ότι έχω καταλάβει είναι safe. Για τους extra....προσεκτικούς βάζουν vpn+real debird. + τα οφέλη ταχύτητας. Έχει νόημα; Δεν έχει; Ποιος ξέρει. Ανάλογα τη χρήση! Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Pansp32 1
demian83 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 3 ώρες πριν, marklar είπε εχουμε κανενα τετοιο σε προσφορα; Ο nord πλεον δεν μου εμπνεει εμπιστοσινη με protonvpn κατεβαζω σφαιρα εγω
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 8 ώρες πριν, geomrk είπε ακριβα ειναι και παλι,το βρισκω φθηνοτερα 2 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα