Sherlock_7 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 13 λεπτά πριν, tollisth είπε Σε βγάζει κάποιο μήνυμα? Έχεις κάνει log in? Κάνω log in, επιλέγω πχ Ινδία κάνει προσπάθεια να συνδεθεί και δεν συνδέεται ποτέ.
warewolf Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, xartemporas είπε Τα ειδα ναι και τα σετταρα σωστα ολα, αλλα δεν κατεβαζει μεσω proxy. Το τεστ με το ipleak ειναι οκ, αλλα δεν ξεκιναει ποτέ το download στο torrent. Το ΤΕΣΤ magnet link ΔΕΝ ξεκινάει. Αν δοκιμάσεις όμως ένα άλλο magnet link (που σε ενδιαφέρει) , θα ξεκινήσει το κατέβασμα. Επεξ/σία 6 Απριλίου από warewolf
tollisth Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Sherlock_7 είπε Κάνω log in, επιλέγω πχ Ινδία κάνει προσπάθεια να συνδεθεί και δεν συνδέεται ποτέ. Δοκίμασες κάποιο αλλο server η κάνε μια επανεκκίνηση την εφαρμογή
xartemporas Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, warewolf said: Το ΤΕΣΤ magnet link ΔΕΝ ξεκινάει. Αν δοκιμάσεις όμως ένα άλλο magnet link (που σε ενδιαφέρει) , θα ξεκινήσει το κατέβασμα. Ναι, δοκίμασα και άλλα torrents με magnet link, αλλά τίποτα. Τι ρυθμίσεις έχεις στο qbitorrent? Επεξ/σία 6 Απριλίου από xartemporas
VasKag Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου ακολουθησα και εγω τις οδηγιες για το qb και δουλευει κανονικα
xartemporas Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, VasKag said: ακολουθησα και εγω τις οδηγιες για το qb και δουλευει κανονικα Mε τσεκαρισμενο το use proxy for bittorrent? Επίσης με ανοιχτό και συνδεμένο το app? Έχω ενεργοποιήμενο και το nordlynx δίκτυο και στο app και στο qbitorrent. Επεξ/σία 6 Απριλίου από xartemporas
Doubt Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 22 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Κάνω log in, επιλέγω πχ Ινδία κάνει προσπάθεια να συνδεθεί και δεν συνδέεται ποτέ. Μήπως έχεις το warp ενεργό;
VasKag Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 8 λεπτά πριν, xartemporas είπε Mε τσεκαρισμενο το use proxy for bittorrent? Επίσης με ανοιχτό και συνδεμένο το app? Έχω ενεργοποιήμενο και το nordlynx δίκτυο και στο app και στο qbitorrent. Οτι λενε οι οδηγιες στο λινκ του nord. Τωρα αυτο που λες για το nordlynx στο app και στο qb δεν το καταλαβα
xartemporas Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, VasKag said: Οτι λενε οι οδηγιες στο λινκ του nord. Τωρα αυτο που λες για το nordlynx στο app και στο qb δεν το καταλαβα Επεξ/σία 6 Απριλίου από xartemporas
bebius Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Έκανα account στο g2a και δοκιμασα με 3 διαφορετικές κάρτες από 2 διαφορετικούς λογαρισμούς GPAY και δε δεχτηκε καμια πληρωμή μέχρι που μου μπλόκαραν το account ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 😄 Έχει κανείς καμια ιδέα;
VasKag Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγω το το εχω στο Auto. Εκει που δειχνεις δεν εχω πειραξει τιποτα. Αυτα που αλλαζεις ειναι στη "Συνδεση". Στο host μπορεις φανταζομαι να βαλεις οποιο θελεις απο τη λιστα Επεξ/σία 6 Απριλίου από VasKag 1
tollisth Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Για ποιον λόγο πρέπει να γίνουν αυτές οι ρυθμίσεις στο qbitorrent?
VasKag Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tollisth είπε Για ποιον λόγο πρέπει να γίνουν αυτές οι ρυθμίσεις στο qbitorrent? Κανονικα δε χρειαζονται. Αλλα απο το να υπαρχει η αμφιβολια... Αναφορά σε κείμενο NordVPN proxy setup for qBittorrent NordVPN works with qBittorrent and most other peer-to-peer platforms, so usually there’s no need for a proxy. If for some reason you cannot use the NordVPN app but still want to access qBittorrent safely, set up a proxy for qBittorrent by connecting to NordVPN servers. Επεξ/σία 6 Απριλίου από VasKag 1
tollisth Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 3 λεπτά πριν, VasKag είπε Κανονικα δε χρειαζονται. Αλλα απο το να υπαρχει η αμφιβολια... Το proxy είναι υποδεέστερο έτσι και αλλιώς για αυτό δεν χρειάζεται αλλά αν δεν έχεις επιλογή vpn πας εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις