Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sakisgri είπε

τι διαφορές έχουνε?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Φαίνετα να μην περνάει όντως την κίνηση μέσα από την vpn όταν είναι hotspot. Δοκίμασα και εγώ από κινητό κ λαπτοπ. Περίεργο μιας και η nord εγκαθιστά ξεχωριστό network adapter για να περναει την κινηση μεσα από αυτό αλλά φαίνεται τα λειτυργικά σαν να μην το λαμβάνουν υπόψη στο hotspot. 😶

Από λαπτοπ που έκανα hotspot γίνεται από κινητό δεν μπορώ, το ψαχνω

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, teodgeor said:

Από λαπτοπ που έκανα hotspot γίνεται από κινητό δεν μπορώ, το ψαχνω

Και εγω απο λαπτοπ θυμομουν και γι αυτο ειχα προτεινει παλαιοτερα να δοκιμασει καποιος αν τον βολευει αυτη η μεθοδολογια αλλα τωρα με αφορμή το δικο σου μηνυμα εκανα τσεκ και τα δυο και ουχί. Μπορεί να φταίνε τα win11 ενω να ειχα δοκιμασει πααιοτερα με 10ρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, sakisgri είπε

Ενώ γράφει ότι υποστηρίζει paypal, στο checkout δεν το εχει ως επιλεξιμο τροπο. δεν το εμφανιζει καν. 

Υπάρχει τρόπος να γίνει η πληρωμή μέσω paypal και όχι me google pay kip?

Επίσης, επειδή δεν έχω πάρει ποτέ κάτι από εκεί, πως γίνεται? Σου στέλνουν κλειδί και κατεβάζεις το πρόγραμμα και το ενεργοποιείς;

Ποια είναι η διαδικασία;

Thanx

Επεξ/σία από Cacciatore
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Cacciatore είπε

Ενώ γράφει ότι υποστηρίζει paypal, στο checkout δεν το εχει ως επιλεξιμο τροπο. δεν το εμφανιζει καν. 

Υπάρχει τρόπος να γίνει η πληρωμή μέσω paypal και όχι me google pay kip?

Thanx

Και εγώ με paypal ήθελα ομως δεν είχε επιλογή τέτοια. Πλήρωσα με google pay ,τελικά και όλα ΟΚ. Εβαλα μια κάρτα και αμέσως μετά την αφαίρεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως που ήθελα να πληρώσω με apple pay και δεν μου έδινε αυτή τη δυνατότητα στο site τους, κατέβασα την εφαρμογή στο κινητό από App Store και στο check out της εφαρμογής μου εμφάνισε την επιλογή.   

Δημοσ.
2 hours ago, Cacciatore said:

Ενώ γράφει ότι υποστηρίζει PayPal, στο checkout δεν το έχει ως επιλέξιμο τρόπο, δεν το εμφανίζει καν.
Υπάρχει τρόπος να γίνει η πληρωμή μέσω paypal και όχι με Google Pay KIP;
Επίσης, επειδή δεν έχω πάρει ποτέ κάτι από εκεί, πως γίνεται; Σου στέλνουν κλειδί και κατεβάζεις το πρόγραμμα και το ενεργοποιείς; Ποια είναι η διαδικασία;
Thanx

Πράγματι, έχουν κοτσάρει ένα κάρο λογότυπα καρτών που ΔΕΝ υποστηρίζουν.
Ενοχλητικό και παραπλανητικό. Αν και το τελευταίο έχει μια λογική ή έστω λογικοφανή εξήγηση:
Γινόταν το έλα να δεις με στοιχεία καρτών που διέρρεαν (πρέπει να είναι εντελώς σκορποχώρι οι τύποι) και αποφάσισαν να αυστηροποιήσουν τις μεθόδους πληρωμής. Η μεσολάβηση του Google Pay παρέχει πρόσθετη ασφάλεια...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20250508_114217_NordVPN.jpg.2c7579dc75b863ea93c4223beb66cb73.jpgΚαλημέρα σε όλη την παρέα. Αγορασμένο Nord από G2A δούλεψε κανονικά συνολικά 32 Ημέρες. Σήμερα βγάζει σε όλες τις συσκευές μήνυμα No subscription. Αυτά και την καλήμερα και πάλι.

Επεξ/σία από bstefos
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bstefos είπε

Αγορασμένο Nord από G2A δούλεψε κανονικά συνολικά 32 Ημέρες. Σήμερα βγάζει σε όλες τις συσκευές μήνυμα No subscription. Αυτά και την καλήμερα και πάλι.

Καλημέρα. Όταν το ενεργοποίησες την 1η φορά δεν σου έβγαλε ημερομηνία λήξης? Εγώ το 1ο που έκανα ήταν να βγάλω screenshot αυτού. Σε πρίπτωση οποιασδήποτε "στραβής" εξέλιξης θα έχω και αυτό το στοιχείο για το ίδιο το NordVPN. Από εκεί και πέρα το 1ο που πρέπει να κάνεις είναι να απαυθυνθείς στον πωλητή. Να δεις τι θα σου πει. Ίσως σου δώσει και άλλο κωδικό? Με την ευκαιρία πες και τον πωλητή.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Και εμένα απο σήμερα χάλασε το subscription. Έχω στείλει email στην υποστήριξη πελατών και περιμένω απάντηση.

Υποπτεύομαι ότι ο πωλητής στο G2A απ'τον οποίο πήραμε όλοι τις φτηνές εγγραφές, ζήτησε πίσω τα χρήματα απο την τράπεζά του και τώρα που τα έχασε η NordVPN, μας ακυρώνει τα subscriptions.

Αν αυτό εξακριβωθεί πως είναι η αλήθεια, πρέπει όλοι να τον κάνουμε ένα mass report μπας και τουλάχιστον πάρουμε πίσω τα χρήματά μας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...