Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chris_CG είπε

Αυτές τις ημέρες τρέχει lifetime subscription του FastestVPN με 30$. Είχα πάρει πέρυσι την ετήσια συνδρομή με 5$ από το bundlehunt και για την χρήση που έκανα στο στρεμιο ήταν μια χαρά. Εχει κανείς άλλος εμπειρία με αυτο;

Ναι μωρέ κομπλέ είναι..με κουπόνι πέφτει στα 21-22. Αλλιώς με cashback πέφτει στο....0.;)

Για τις υπόλοιπες κατίνες. Αφού δεν σας επηρρεάζει ή δεν θα ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα γιατί σχολιάζετε; Τίποτα καλύτερο δεν έχετε να κάνετε;

Τέλος πάντων τα λεφτά σας θα τα πάρετε. Χαλαρώστε. Δεν έγινε και τίποτα το ιδιαίτερο. Βρείτε κανά άλλο είτε μέσω cashbacks είτε επίσημα με κουπόνια που ρίχνουν αρκετά τις τιμές. Σχεδόν για όλα υπάρχουν κουπόνια..

• Like 3
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ALBA13 είπε

Keyspremium μου πρότεινε νέο κλειδί. Δεν το έχω αποδεχτεί ακόμα και αναρωτιέμαι

αν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο ηλίθιος που να μου στέλνει πάλι κλειδί που θα έχει πρόβλημα σε λίγες μέρες.

Τι λέτε εσείς?

Και σε εμένα το ίδιο πρότεινε.Του έκανα βέβαια αρνητική αξιολόγηση.Δε το δέχτηκα το καινούργιο κλειδί γιατί λογικά θα είναι πάλι ίδια φάση.Τωρα μένει να δούμε τι θα γίνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Keyspremium μου απάντησε "we are sorry for the problem, we received damaged code from our distributor. we are sending new code for 2 years. please rate positiv".

ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι, είναι μήπως υπάρχει περίπτωση να μη γίνει refund. και δεν εννοώ πίστωση, αλλά να επιστραφούν κανονικά τα χρήματα στον λογαριασμό. μήπως πουν  "ο πωλητής πρότεινε αυτό και δεν το δέχτηκες άρα δεν γίνεται επιστροφή"

Επεξ/σία από marius.t
Δημοσ.

Από keyspremium μου έγινε refund σε δύο παραγγελίες. Αρχικά μου έστειλε νέα κλειδιά και έκανα decline στην επιλογή που μου είχε, μετά από λίγο έγινε refund και δέχτηκα. 

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tetix είπε

Αγόρασες 7 διαφορετικές συνδρομές του 10ευρου; Ωραίος.

πως μιλαμε με 2GA

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sakisgri είπε

Άρα 2 χρόνια Proton που βρήκα με 86,11€ είναι καλά, τελική τιμή. Βγαίνει 3,59€ το μήνα.  https://protonvpn.com/l/special-partner-offer?url_id=849&utm_campaign=ww-all-2c-vpn-gro_aff-g_acq-partners_program&utm_source=aid-tune-2146&utm_medium=link&utm_term=vpn_home_plans_hfp_landing&utm_content=25&phfp=true#pricing

Ενώ NordVpn (Basic) βγαίνει 103,45 για 24 + 4 μήνες δλδ 3,69€ το μήνα. https://nordvpn.com/pricing/

Γιαυτό σε ρώτησα, για να το προτείνω. Ευχαριστώ.

EDIT: Αν ξέρει κάποιος αν γίνεται να μη πληρώσουμε Φ.Π.Α. και να βγει φθηνότερα, θα ήταν καλά.

Screenshot 2025-05-09 001459.png

Screenshot 2025-05-09 001601.png

Μέσω offer PCMag είναι στα 71,76 €, επιλέγεις χώρα Αλβανία για το ΦΠΑ.
Αν το αγοράσεις με δολάρία, π.χ. μέσω Revolut, είναι  φθηνότερα.https://join.protonvpn.com/signup?plan=vpn2024&billing=24&currency=EUR&coupon=PCMAG_70DEALimage.png.8a5c898412839886b621ce9183003da0.png

Δημοσ.
7 ώρες πριν, sakisgri είπε

Πάει τώρα, το πήρα. Και μετά αν δούνε IP Ελλάδος, το ξέρουμε?

δεν νομίζω 

Δημοσ.

Σε όσους δουλεύει ακόμα η συνδρομή λέτε να κάνουμε κι εμείς από τώρα κίνηση για επιστροφή χρημάτων ή να περιμένουμε να μπλοκαριστεί πρώτα η συνδρομή αφού θεωρητικά "δεν υπάρχει πρόβλημα"?

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι όποιος δεχθεί νέο κλειδί αντί για refund, όταν πλέον και αυτό σταματήσει να δουλεύει σε κανα μήνα δεν θα έχει πλέον δυνατότητα να ανοίξει εκ νέου ticket στο g2a ? (καθώς θα πρόκειται για την ίδια συναλλαγή)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, letom said:

Όχι αλλά μπορώ να στείλω στη nord το κλειδί που αγόρασα και να μου επιβεβαιώσει ότι είναι από abused revolut account και με αυτό να ζητήσω το λόγο από τον πωλητή στο g2a.

Αν θες να "αυτοκτονησεις".

Πραγματικα ορισμενοι ανθρωποι δεν σκεφτονται καθολου.

Θα πας να πεις στο Nord εχω αυτο το κλειδι πειτε μου αν ειναι αληθινο? Και αν δεν ειναι να παρουν χαμπαρι οτι υπαρχει και αλλη αλγοριθμικη σειρα κωδικων και να ξηλωνουν χρηστες?

Οσο εχεις μια υπηρεσια ή προιον που δουλευει και ισχυει μεχρι την ημερομηνια που εχεις πληρωσει για ποιο λογο να κανεις poke the bear?

Συνταγη που δουλευει δεν την αλλαζεις

Για την ιστορια προτεινω οσοι συμφορουμιτες "κοπηκαν" οι συνδρομες τους, να πουν ο κωδικος τους ποιους 5 πρωτους χαρακτηρες εχει.

Εχω κατι "υπο την υποψια μου" που ελεγε και ο Ζηκος και θελω να επαληθευσω αν ισχυει.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 3
Δημοσ.

αν δεχτουμε το κλειδι και σταματησει παλι να δουλευει , δεν μπορουμε να ξαναζητησουμε refund;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Sebu είπε

Οσο εχεις μια υπηρεσια ή προιον που δουλευει και ισχυει μεχρι την ημερομηνια που εχεις πληρωσει για ποιο λογο να κανεις poke the bear?

Γιατί βλέπει ότι πιθανότατα θα του γίνει και εκείνου?

Γιατί ίσως υπάρχει και προθεσμία μέχρι να έχεις δικαίωμα να ζητήσεις refund?

Γιατί, εάν πλήρωσες με Google Pay (που ίσως είναι η τελευταία περίπτωση για να πάρεις full refund εάν δεν ανταποκριθούν ο πωλητής και το g2a) επίσης έχει κάποια προθεσμία?

Τελείως ενδεικτικα τα παραπάνω. Άσε που βέβαια δεν πιστεύω ότι θα χρειασθεί να κάνει κάτι και πολύ σύντομα θα μπλοκαρισθεί από μόνο του....φαίνεται ότι ξεκίνησε στην Nord γενικός έλεγχος που σταδιακά θα μπλοκάρει παρόμοιες συνδρομές.....Μόνο που κατά την ταπεινή μου άποψη έχει τεράστια ευθύνη που δεν το έκανε αυτό από την 1η στιγμή (τον έλεγχο εννοώ)

Επεξ/σία από ak156
  • Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, Sebu said:

Αν θες να "αυτοκτονησεις".

Πραγματικα ορισμενοι ανθρωποι δεν σκεφτονται καθολου.

Θα πας να πεις στο Nord εχω αυτο το κλειδι πειτε μου αν ειναι αληθινο? Και αν δεν ειναι να παρουν χαμπαρι οτι υπαρχει και αλλη αλγοριθμικη σειρα κωδικων και να ξηλωνουν χρηστες?

Συνταγη που δουλευει δεν την αλλαζεις

Αν δεν σκεφτόμουν θα είχα ήδη αυτοκαρφωθεί στη nord. Προφανώς ό,τι δουλεύει δεν το πειράζεις όμως θεωρώ 100% ότι είναι θέμα χρόνου να φάω κι εγώ άκυρο. Γι' αυτό και ρώτησα ωστε να μάθω πως σκοπεύουν να κινηθούν όσοι βρίσκονται στη θέση μου.

Just now, fou said:

αν δεχτουμε το κλειδι και σταματησει παλι να δουλευει , δεν μπορουμε να ξαναζητησουμε refund;

Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το g2a αλλά στο ebay για παράδειγμα δεν γινόταν να ανοίξεις δεύτερο case για την ίδια συναλλαγή. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε παλιότερα. Έχω μερικά χρόνια να το κάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...