blanka Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου ΠΡΟΣΟΧΗ. Αν εχετε πρόγραμμα συμβολαίου με απεριόριστα data, το κόστος είναι +25€/μηνα 1 1 1
toxotis70 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 5 λεπτά πριν, blanka είπε ΠΡΟΣΟΧΗ. Αν εχετε πρόγραμμα συμβολαίου με απεριόριστα data, το κόστος είναι +25€/μηνα πολυ μεγαλο ποσο... γιατι ομως τετοια διαφορα?
KostasKri Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, jimakris said: Ρε παιδιά μόνο σε μένα το εμφανίζει αυτό? Έχω το ίδιο θέμα κι εγώ. Σε άλλα νέα, τραγικό το 25άρι αν είσαι σε unlimited. Τέρμα απαγορευτικό. Ας βάλουν όριο στην esim του ρολογιού. Επεξ/σία 1 Απριλίου από KostasKri 1
rallistas Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Εχουν τρελα που θελουν 25 ευρω απο συνδρομητες που εχουν ηδη μεγαλα προγραμματα και απεριοριστα στα κινητα. I will pass. 3
ramarg Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 38 λεπτά πριν, jimakris είπε Ρε παιδιά μόνο σε μένα το εμφανίζει αυτό? Έδωσε η Apple αργά χθες το βράδυ την ενημέρωση στο ρολόι και λίγο μετά την πήραν πίσω. Εντός 1-2 ημερών θα έρθει και πάλι. Εγώ πέρασα την PublicBeta και δούλεψαν όλα σωστά
farcry33 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billbig2 είπε Εγώ πάντως επικοινώνησα σήμερα πρωί μαζί τους και μου είπαν: Αν έχεις ΜΗ απεριόριστα data σε υπάρχον συμβόλαιο, 5 ευρώ το μήνα για το ρολόι. Αν έχεις απεριόριστα data σε υπάρχον συμβόλειο, 25 ευρώ το μήνα για το ρολόι. Πιθανόν να μην κατάλαβα κάτι σωστά; unsure. Αλλά γενικά η φάση ήταν "αν μιλάμε για απεριόριστα data, 25 ευρώ το μήνα". Προσωπικά μου φαίνονται παρα πολλά αυτή τη στιγμή. Παλιά αυτό ήταν + 3 ευρώ, πλέον είναι ακριβότερο από το κύριο συμβόλαιο Επεξ/σία 1 Απριλίου από farcry33 2
gadgetseek Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, billbig2 είπε Αν έχεις ΜΗ απεριόριστα data σε υπάρχον συμβόλαιο, 5 ευρώ το μήνα για το ρολόι. Αν έχεις απεριόριστα data σε υπάρχον συμβόλειο, 25 ευρώ το μήνα για το ρολόι. Η αξιαγάπητη αρχι-νονά (Cosmote - Telekom) του εγχώριου καρτέλ τηλεπικοινωνιών, προκειμένου να σταματήσει τους πελάτες συμβολαίου με απεριόριστα data να χρησιμοποιούν την 2η extra/multi sim τους σε router για το σπίτι (ή όπου αλλού, μην έχοντας έτσι ανάγκη για σύνδεση σταθερού τηλεφώνου + internet), ανέβασε το κόστος χρήσης της από τα 3 στα 25 !!! € (όσο περίπου κοστίζει και το πιο φθηνό, αργό double play της). Αυτό παίρνει μπάλα και τις extra/multi sim για τα smartwatches, περιορίζοντας τις ουσιαστικά στους πελάτες συμβολαίου με όριο στα data τους. Αυτό συνέβη παράλληλα με τις αδιανόητες εξελίξεις στην καρτοκινητή, όπου η ελάχιστη ανανέωση έχει ανεβεί στα 13 € (από 8 €), με ελάχιστη διάρκειά της τους 2 μήνες (από 3 μήνες πριν) και με την μεταφορά χρημάτων από άλλον αριθμό να μην λογίζεται πια ως ανανέωση. Έτσι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να έχει απεριόριστη ομιλία και data στο κινητό αλλά και στο σπίτι του, έχοντας καρτοκινητό και extra/multi sim, με κόστος κάτω από 30 €, τώρα πληρώνει πάνω από 50 € (στην καλύτερη..) για απεριόριστο καρτοκινητό (χωρίς κόφτη) και οικιακό (πιο αργό) double play. Και φυσικά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός και καμιάς αρμόδιας επιτροπής.. Επεξ/σία 1 Απριλίου από gadgetseek 10 5 1
pbvillage Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Μπαααα έβαλαν το χέρι στην τσέπη να πληρώσουν την Apple για να πάρουν την άδεια????
gidi Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, ramarg είπε Έδωσε η Apple αργά χθες το βράδυ την ενημέρωση στο ρολόι και λίγο μετά την πήραν πίσω. Εντός 1-2 ημερών θα έρθει και πάλι. Εγώ πέρασα την PublicBeta και δούλεψαν όλα σωστά Δε με αφήνει να βάλω ούτε τη beta.
cmak Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, blanka είπε ΠΡΟΣΟΧΗ. Αν εχετε πρόγραμμα συμβολαίου με απεριόριστα data, το κόστος είναι +25€/μηνα Μιλάμε οι άνθρωποι είναι τέρμα καραγκιόζηδες. Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε στην μοναδική Αφρικανική χώρα της Ευρώπης 5
dream21 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Γελάνε και οι πετρες που μου ζήτησαν 25€ επειδη έχω πρόγραμμα με απεριοριστα... Δεν ειπα να μου το δωσει τζάμπα αλλα βαλε ρε σει ενα πλάνο 300 λεπτα με ολους 25GB data και πλασαρε το με 5€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα