redbullboy Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 44 λεπτά πριν, Fotoalexandros είπε Αυτό θα είναι σωτηρία για εμάς στην επαρχία που δεν έχουμε ούτε οπτική ίνα ούτε 5G. Είμαι φωτογράφος και μου χρειάζεται ένα καλό upload, οπότε με 29 το μήνα θα το αγοράσω χθές. Το upload του starlink δεν είναι και τρομερό, αν μπορείς να βάλεις 5g θα δεις όντως τρελά νούμερα. Αλλά φυσικά αν δεν έχεις άλλη επιλογή, θα είναι πολύ μεγάλη βελτίωση σε σύγκριση με καμία ADSL 20/1 1
dream21 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Και κάπως έτσι σκοτώνεις τον ανταγωνισμό στην Ελλάδα με τιμή 29€ χωρίς συμβόλαιο δέσμευσης και ταχύτητες μέχρι 100Mbps όταν κάποιος δεν έχει δυνατότητα για τίποτα πέρα απο τον χαλκό και το σάπιο δίκτυο ADSL … Θέλουμε Elon πρόεδρο στην ΕΕΤΤ 😁 2
ideal09 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mercast είπε Πείτε μου ότι είναι αληθινό και όχι πρωταπριλιάτικο!! Θα έχω ιντερνετ στο εξοχικό επιτέλους!! Για 10 ευρώ ρε άρχοντα έμενες χωρίς internet τόσο καιρό; 😅 Επεξ/σία 1 Απριλίου από ideal09 10
dream21 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 26 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Μια ερώτηση... Θα έχεις προβλήματα με torrent; Γιατί αυτό είναι πολύ βασικό.... Ναι σου στελνουν 2 προειδοποιητικα email και στο τριτο σου κλειδωνουν το λογαριασμο. Μονο μεσω VPN εαν θες αυτη τη δουλεια μεσω της Starlink.
mercast Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, ideal09 είπε Για 10 ευρώ ρε άρχοντα έμενες χωρίς internet τόσο καιρό; 😅 Το θέμα είναι ότι μπορείς να το πηγαίνεις ανα μήνα. Δεν υπάρχει άλλη υπηρεσία internet που το πας ανα μήνα απ όσο ξέρω 1
dream21 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 14 λεπτά πριν, mercast είπε Πείτε μου ότι είναι αληθινό και όχι πρωταπριλιάτικο!! Θα έχω ιντερνετ στο εξοχικό επιτέλους!! Ισχυει φιλε και το κυριοτατο χωρις δεσμευσης το ενεργοποιεις οποτε θες το κοβεις οποτε θες. 2 1
dream21 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 9 λεπτά πριν, Black Demis είπε Παρα πολλές περιοχές οπτική δεν έχουν και ούτε αναμένεται σύντομα ακόμη και στην μεγάλη πολύ και έχουν vdsl που σε παρα πολλές περιπτώσεις είναι ασταθές και σε πολλά σημεία adsl μάλιστα, όλα αυτά θα φάνε μαυρο με τη τημη του starlink Mαλλον δεν εχεις καταλαβει κατι στο ολο αφηγημα οπως νομιζα και εγω παλιοτερα, Περιοχες οι οποιες δεν ειναι στο πλανο μεχρι το 2027 δεν θα δουν ποτε οπτικη ινα και γιαυτο το λογο βγηκε το cosmote 5G WiFi... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 3 minutes ago, mercast said: Το θέμα είναι ότι μπορείς να το πηγαίνεις ανα μήνα. Δεν υπάρχει άλλη υπηρεσία internet που το πας ανα μήνα απ όσο ξέρω Και στο Residential των 40 ευρώ το ίδιο ισχύει, αυτό ουσιαστικά ρωτάει ο ideal09. 2
endeka Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Παιδες, εγω εβαλα το 4G σταθερο μεσω Vodafone, γυρω στα 30mbps θα εκτιμουσα το download και γυρω στα 25 mbps το upload , εχει παντως συνεχως μεγαλα ανεβοκατεβασματα, απο 5 μεχρι 75 mbps . Απεριοριστα data, σταθερα και 400' προς κινητα και ακρως εντυπωσιακη η τιμη του, 15Ε το μηνα (μεσω Biznest, η ιδια η Vodafone το εχει πανω απο 20Ε νομιζω). Για εμενα που χρειαζομουν απλα κατι αξιοπρεπες για να τηλεργαζομαι ανετα, σουπερ. Ασε που το πηρα και πηγα σε αλλη πολη και δουλευε μια χαρα κι εκει. Πρωτη φορα που μπορω να θυμηθω να πεφτει σε τιμη κατι και να εχω και καλυτερη υπηρεσια (πριν 24 Adsl Vodafone πριν, 8/0,3 mbps, 19,5Ε/μηνα) 2
mercast Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Και στο Residential των 40 ευρώ το ίδιο ισχύει, αυτό ουσιαστικά ρωτάει ο ideal09. Α οκ δεν είχα ιδέα. Ίσως είναι θέμα μαρκετινγκ και τσίμπησα με την τιμή 😛
MetroStar Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Με Starlink θα μπορούν να σου βάλουν τα νέα πρόστιμα για torrents χωρίς VPN;
sharke Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) πρόστιμα για torrents χωρίς VPN έχουν Όλοι οι πάροχοι στην ελλαδα πλεων , και το Starlink . Επεξ/σία 1 Απριλίου από sharke 1
BadIronTree Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 17 minutes ago, ideal09 said: Για 10 ευρώ ρε άρχοντα έμενες χωρίς internet τόσο καιρό; 😅 11€ 5 minutes ago, MetroStar said: Με Starlink θα μπορούν να σου βάλουν τα νέα πρόστιμα για torrents χωρίς VPN; δεν ξέρω για πρόστιμα αλλά σε μετά από 3ς προειδοποιήσεις στο έκοβαν
XarisArgy Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Εχω vdsl 50 3 χρονια τωρα με 22€ και δεν το λεω ουτε του παπα 1
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι. Θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία των 30+ χιλιάδων συνδρομητών που επέλεξαν/αναγκάστηκαν να βάλουν Starlink στην Ελλάδα δεν είχε καν τη δυνατότητα του VDSL και οι υπόλοιποι ήθελαν απλώς μεγαλύτερες ταχύτητες (φαντάζομαι υπάρχει και τρίτη κατηγορία που ήθελαν γρήγορο internet και στο σπίτι και στο εξοχικό με απλή μεταφορά του εξοπλισμού, χωρίς να μπλέκουν με ελληνικούς παρόχους και δεσμεύσεις). Επεξ/σία 1 Απριλίου από nzeppos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα