Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 5 Μαϊου Σημερινή δοκιμή με πρόγραμμα Residential Lite (€29/μήνα, κέντρο Ραφήνας - πιάτο & router Gen2): Spoiler 2
nzeppos Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ε αν δεν βάζει κόφτη στα 100, τότε τι διαφορά έχει από το standard αφού νομίζω και τα δύο μπορούν να μετακινηθούν σε διαφορετική τοποθεσία. Υπάρχουν ώρες που "κλειδώνει" στα 100; Επεξ/σία 5 Μαϊου από nzeppos
Nickfoxjr Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Στις 29/4/2025 στις 5:34 ΜΜ, orlox είπε Τα 29€ που τα είδατε; 35 λέει στο site και 40€ Και εμένα 40 μου το βγάζει. Γιατι άραγε;
geobalc Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε Και εμένα 40 μου το βγάζει. Γιατι άραγε; γιατί το 12μηνο συμβόλαιο αφορά μόνο το Starlink Οικιακό όχι το Lite
Nickfoxjr Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 1 λεπτό πριν, geobalc είπε γιατί το 12μηνο συμβόλαιο αφορά μόνο το Starlink Οικιακό όχι το Lite Και πως μπορώ να έχω 29€/μηνα;
geobalc Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε Και πως μπορώ να έχω 29€/μηνα; μετά το 12μηνο, 29 ευρώ και δωρεάν εξοπλισμό είναι too much, δεν βγαίνει το κόστος εξοπλισμού. το 35αρι που λέει για το lite είναι λάθος του site μάλλον. 29 έχει. Επεξ/σία 6 Μαϊου από geobalc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα