Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Μια χαρά είναι. Θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία των 30+ χιλιάδων συνδρομητών που επέλεξαν/αναγκάστηκαν να βάλουν Starlink στην Ελλάδα δεν είχε καν τη δυνατότητα του VDSL και οι υπόλοιποι ήθελαν απλώς μεγαλύτερες ταχύτητες (φαντάζομαι υπάρχει και τρίτη κατηγορία που ήθελαν γρήγορο internet και στο σπίτι και στο εξοχικό με απλή μεταφορά του εξοπλισμού, χωρίς να μπλέκουν με ελληνικούς παρόχους και δεσμεύσεις). 

Κοινός χρήστες που ειναι εγκλωβισμένοι σε Χαλκό ADSL και δεν υπάρχει δυνατοτητα οχι μονο για VDSL αλλα ουτε και 5G κάλυψη

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
55 minutes ago, dream21 said:

Mαλλον δεν εχεις καταλαβει κατι στο ολο αφηγημα οπως νομιζα και εγω παλιοτερα, Περιοχες οι οποιες δεν ειναι στο πλανο μεχρι το 2027 δεν θα δουν ποτε οπτικη ινα και γιαυτο το λογο βγηκε το cosmote 5G WiFi...

Ας βάλουν πρώτα κεραίες γιατι ούτε 5g ούτε 4g έχουμε αν δεν βγούμε κάπου στα ανοιχτά η αν έχουμε έχουμε ταχύτητες dial up

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

Ας βάλουν πρώτα κεραίες γιατι ούτε 5g ούτε 4g έχουμε αν δεν βγούμε κάπου στα ανοιχτά η αν έχουμε έχουμε ταχύτητες dial up

Το θεμα ειναι οτι κεραιες παντα υπήρχαν απλα λιγοστεύουν απο διάφορες ομαδες συνομωσιολογων πχ η γη ειναι επίπεδη κτλπ και τις ξυλωνουν

Δημοσ.

Ευπροσδεκτη επιλογη οπου δεν υπαρχει τλχ  πραγματικη  vdsl  100 mbit , 

μεσοπελαγα , στη μεση του πουθενα και οπου το 5G σταθερο με εξωτερικη κεραια ειναι

ανεπαρκες και μποτιλιαρισμενο πολλους μηνες το χρονο  πχ λογω  τουρισμου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι και να λέτε είναι καταπληκτικό το ότι υπάρχει λύση απέναντι στα καρτέλ της Ελλάδας. Όταν θα φτάσουν να έχουν και τις gigabit συνδέσεις στην starlink με τον νέο εξοπλισμό ίσως να μην χρειαστεί ποτέ να ξανασκεφτεί κανείς για άλλο πάροχο που κάθε τόσο αλλάζουν τα πακέτα τους και τους όρους χρήσης ειδικά στην κινητή.

29 ευρώ για 100~150 είναι τσάμπα πράμα. Οι περισσότεροι στα χωριά έχουμε 24-άρα σύνδεση κοντά στα 15 ευρώ κατά μέσο όρο, με διπλάσια χρήματα, σχεδόν εξαπλασιάσεις την ταχύτητά σου αν μιλάμε για απόλυτα νούμερα.

Βέβαια από τα 24 ποτέ δεν πιάνουμε 24, οπότε στα πραγματικά νούμερα παίζει να δεκαπλασιάζεις την τελική ταχύτητα γιατί η starlink είναι η μόνη που σου λέει για την ελάχιστη ταχύτητα, στην πράξη συνήθως πιάνεις πολύ παραπάνω κυρίως γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε πολύ συμφόρηση.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 5
Δημοσ.

Σε μια εποχη που οι τιμες ανεβαινουν ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις οτι υπαρχουν εξαιρεσεις.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ανταγωνιστικές τιμές και επιδόσεις σε σχεση με τοπικούς επιγειους παρόχους από ένα παγκόσμιο δικτυο δορυφορικου ιντερνετ ήταν scifi πριν μόλις 5 χρονια.

Ακόμα και ειδικοί επι του θέματος έλεγαν οτι δεν είναι καν εφικτό, με μεγάλο εμπόδιο το κόστος των επιγειων κεραιών το κόστος του οποιου ειναι αδύνατο να πέσει κάτω από 4ψηφιο. Μάλλον έκαναν λάθος.

Επεξ/σία από Evangelos Anagnostou
  • Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, dream21 said:

Το θεμα ειναι οτι κεραιες παντα υπήρχαν απλα λιγοστεύουν απο διάφορες ομαδες συνομωσιολογων πχ η γη ειναι επίπεδη κτλπ και τις ξυλωνουν

καλα κεραίες  της ξηλώνουν παντού αλλά και σε παρα πολλά μέρη που εχει κεραίες  bandwith ειναι περιορισμένο μεχρι θανάτου γενικός ετσι όπως ειναι τα πράγματα δεν ειναι να βασίζεσαι σε 5g infrastructure ακομη  ουτε σε μας ουτε στο εξωτερικο... οταννννννν και αν βαλουν πολλες μικρες κεραιες  κοντα κοντα μεταξυ του  που εκπέμπουν σε χαμηλή ισχύ τοτε θα μηλαμε για πραγματικό επίτευγμα

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, mourouzis2005 said:

Τι αποτρεπει κατοικους εξωτερικου να το αποκτησουν απο Ελλαδα και να το τρεχουν στο εξωτερικο?

γεογραφικοι περιορισμοί το απο που συνδεεσαι

Δημοσ.

οκ.....με το σαπιο 5g που μου το εδιναν 40 ευρω αφου μου εφαγαν την γραμμη (καλυτερα) των εξωφρενικών 24mbps , νομίζω οτι ο Ελον τους κλείνει το σπιτάκι......εκει που ειναι το εξοχικό μου το καλοκαίρι το 5g μετατρεπεται σε edge!

Δημοσ.

Δε φαντάζομαι να νομίζει το ελληνικό κράτος ότι ο Μασκ θα παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα χρηστών για χατίρι τους. Νομίζω ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα καθόλου τυχαίο που το Starlink γίνεται τόσο προσιτό τη δεδομένη στιγμή. Πρώτης τάξης επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη.

• Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, Gavoux4 said:

Δε φαντάζομαι να νομίζει το ελληνικό κράτος ότι ο Μασκ θα παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα χρηστών για χατίρι τους. Νομίζω ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα καθόλου τυχαίο που το Starlink γίνεται τόσο προσιτό τη δεδομένη στιγμή. Πρώτης τάξης επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη.

Υποθέτω ότι δεν έχεις δει ακόμα screenshots από emails που στέλνει η Starlink ακόμα και σε Έλληνες συνδρομητές εδώ και μήνες.

Όχι προφανώς για πρόστιμο, αλλά για κόψιμο υπηρεσίας αν συνεχίσει ο χρήστης τα ίδια.

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...