basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) αυτα τα θεματα αλλες χωρες τα ελυσαν πριν 60 χρονια με κυκλικους κομβους. ουτε καν χτιστους με γκαζον και σιντριβανια. τουβλακια βαζουν και φτιανχουν εναν κυκλο που δεν σε αφηνει να πας ντουγρου ευθεια αλλα ακομη και να πας απλως θα κοπανησεις το αμαξι σου γιατι κανει σαν σαμαρακι. Επεξ/σία 2 Απριλίου από basilis_k6 11
kovac Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Η γνώμη μου είναι η εξής: 1. Επέκταση πεζοδρομίου όπως δείχνει η κόκκινη διαγράμμιση. Με γκαζόν ή μικρά φυτά που δεν ενοχλούν (ρομαντική άποψη) ή απλές πλάκες πεζοδρομίου (ρεαλιστική άποψη). 2. Οι οδηγοί κινούμενοι επί της οδού Εθ. Αντιστάσεως και πορεία την 1, θα έχουν προτεραιότητα φυσικά αντί αυτών της οδού Αιτωλίας. 3.Οι οδηγοί κινούμενοι επί της οδού Εθ. Αντιστάσεως και πορεία την 2, θα πρέπει πρώτα να εισέλθουν στην οδό Αιτωλίας και μετά να παραχωρήσουν προτεραιότητα σε αυτούς που κινούνται επί της οδού Αιτωλίας, αφού στρίβοντας αριστερά προς την οδό Μήλου, θα τους έχουν στα δεξιά. Bonus 4. Διαγράμμιση του δρόμου που να δείχνει ξεκάθαρα τις επιτρεπτές λωρίδες μετακίνησης ή εναλλαγής πορείας. Το βασικό είναι η επέκταση του πεζοδρομίου να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε η πρόσβαση στην οδό Μήλου από την οδό Εθ. Αντιστάσεως να είναι εμφανής ότι δε γίνεται απ' ευθείας. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει η διπλή κόκκινη γραμμή να έχει αρκετό μήκος, αλλιώς θα γίνει μακελειό πάλι. 2
great Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 hour ago, basilis_k6 said: αυτα τα θεματα αλλες χωρες τα ελυσαν πριν 60 χρονια με κυκλικους κομβους. ουτε καν χτιστους με γκαζον και σιντριβανια. τουβλακια βαζουν και φτιανχουν εναν κυκλο που δεν σε αφηνει να πας ντουγρου ευθεια αλλα ακομη και να πας απλως θα κοπανησεις το αμαξι σου γιατι κανει σαν σαμαρακι. το εχω δει να ξεκιναε και να το κανουν σε πολλους δρομους αυτο πλεον, αντι να πας ευθεια σε διασταύρωσή βαζουν ενα πολυ μικρο κύκλο και το κανουν πλατεια. Είναι πολυ εξυπνο και εχει νοημα κανει διαφορα. 4 hours ago, UncleKim said: Ρε παιδιά, ο άνθρωπος δεν λέει οτι δεν φταίει. Αυτό που λέει, και έχει δίκιο, είναι οτι το σημείο είναι πάρα πολύ επικινδυνο αν αποφασίσεις να το διασχίσεις. Τωρα εδω καταλαβαινω τον φιλο και την ενσταση του αλλα δεν υπαρχει καποιος νομος που να λεει ειναι επικινδυνος ο δρομος αρα δεν φταιει αυτος πυυ εχει ΣΤΟΠ μόνο.
panos_90 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Δύσκολο σημείο είναι εφόσον όσοι κινούνται στον κεντρικό πάνε πάνω από 30 που είναι το όριο. Μόνο με σαμαράκια πριν την διασταύρωση μπορεί να σώσει την κατάσταση ώστε να κόβουν αναγκαστικά και λιγότερο κοστοβόρο για τον δήμο. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι σε πολλά στοπ δεν έχει ορατότητα ο άλλος, και πάνε αφρενάριστοι με μεγάλες ταχύτητες, οπότε λογικό να γίνει το κακό 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Kαλη τυχη με το δημο. Πριν 1.5 χρονο τρακαρα με αγριογουρουνο σε επαρχιακη οδο χωρις φωτισμο. Μετα απο απειρες επικοινωνιες με τροχαια, αστυνομικα τμηματα, δημο, περιφερεια κλπ, καταφερα να μιλησω με ενα κυριο της περιφερειας για τους φωτισμους και εργα και μου ειπε οτι δεν εχει ξανασυμβει ποτε αναλογο περιστατικο εκει, αλλιως θα με αποζημιωναν. Φυσικα και εχει ξανασυμβει, το εμαθα πριν λιγο καιρο απο φιλο μου. Η νομικη καλυψη μου ελεγε δεν μπορεις να κανεις κατι και δεν αναλαμβαναν. Οποτε δεν μπηκα σε διαδικασια για δικαστικα εξοδα, αφου η ζημια ηταν κατω απο χιλιαρικο ευτυχως. Και παρ ολο που ζητησα εστω να μπει φωτισμος σε εκεινο το νεκρο σημειο (υπαρχει πριν και μετα), σχεδον 2 χρονια μετα δεν εχει μπει ουτε λαμπα. Επεξ/σία 2 Απριλίου από SagoniasSlutRos 1
AngryDonald Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Για τους πολύ παλιούς της περιοχής, θα θυμόμαστε ότι στο σημείο ακριβώς μετά το στοπ, υπήρχε κάτι σαν διαχωριστικό πεζοδρόμιο που χώριζε για λίγο το δρομάκι που πάει πίσω από το μέλι γάλα. Μιλάω εποχές προ 1998. Το στοπ είχε μπει τότε πολύ πιο μετά από το σημείο που είναι τώρα καθώς το στενό δρομάκι αυτό ανοίχτηκε αργότερα. Πέραν των διαφορετικών γνωμών και της ξερωλίασης, σε διαβεβαιώ (στα στενά αυτά έβγαλα το επαγγελματικό μου πριν χρόνια) πως ΕΑΝ η γωνία του δεξιού πεζοδρομίου εκτεινόταν λίγο παραπάνω, ώστε να κάνει το δρομάκι αυτό έναν "αυτόνομο" δρόμο, μια χαρά θα μπορούσες να διεκδικήσεις την προτεραιότητά σου στην επόμενη μεγάλη διασταύρωση της εθν. αντιστάσεως, και ας μην έστεκε λογικά, καθώς το στοπ θα αφορούσε το δρομάκι αυτό μέχρι το τέλος του πεζοδρομίου που θα το χώριζε από τον υπόλοιπο δρόμο. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω αναλυτικά, αλλά κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην πλατεία του γέρακα, όπου όσοι έρχονται από το cook and grill, έχουν στοπ μόνο για τον δρόμο που ανεβαίνει και προτεραιότητα καθ'όλη την υπόλοιπη διέλευση στον κόμβο, άσχετα που οι τσοπάνηδες που κατεβαίνουν προς την πλατεία δεν έχουν ιδέα το τι τους γίνεται. 1
SaFiS Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Υπο προϋποθεσεις παντως, δεν φταιει παντα αυτος που βγαινει απο Stop. Υπαρχει δεδικασμενο απο Αρειο Παγο οπου δικαιωθηκε ο οδηγος που ‘παραβιασε’ το Stop… 1
great Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 10 minutes ago, AngryDonald said: , ώστε να κάνει το δρομάκι αυτό έναν "αυτόνομο" δρόμο, μια χαρά θα μπορούσες να διεκδικήσεις την προτεραιότητά σου στην επόμενη μεγάλη διασταύρωση της εθν. αντιστάσεως, και ας μην έστεκε λογικά, καθώς το στοπ θα αφορούσε το δρομάκι αυτό μέχρι το τέλος του πεζοδρομίου που θα το χώριζε από τον υπόλοιπο δρόμο. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω αναλυτικά, αλλά κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην πλατεία του γέρακα, όπου όσοι έρχονται από το cook and grill, έχουν στοπ μόνο για τον δρόμο που ανεβαίνει και προτεραιότητα καθ'όλη την υπόλοιπη διέλευση στον κόμβο, άσχετα που οι τσοπάνηδες που κατεβαίνουν προς την πλατεία δεν έχουν ιδέα το τι τους γίνεται. ματσακονιες ειναι αυτες αλλα για μενα ειναι ειναι παραλογη η σημανση (το ξερω το μερος), το ιδιο εχω και με αυτο το πραγμα στην πλατεια της κηφισιας. Το απαγορευετε αναστροφη ειναι απολυτα φυσιολογικο νομιζω εφοσον ο δρομος διπλα απο το πεζοδρομιο ειναι καθοδος. Ομως αυτο εννοει τον παραδιπλα δρομο που πηγαινει κανονικα προς ερυθραια. Εγω βλεπω λάθος σημανση ? (εχει τροχαια που τους τσιμπαει γιατι ειναι κλασσικοτατο. Επισης το φαναρι ειναι πρασινο οχι υποχρεωτικη ευθεια η να απαγορευετε αριστερα κτλ.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Πιστεύετε αλήθεια τωρα οτι θα βρείτε ακρη με το ελληνικό δημόσιο🤣
great Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 minute ago, SaFiS said: Υπο προϋποθεσεις παντως, δεν φταιει παντα αυτος που βγαινει απο Stop. Υπαρχει δεδικασμενο απο Αρειο Παγο οπου δικαιωθηκε ο οδηγος που ‘παραβιασε’ το Stop… ναι προφανως, αν ας πουμε ο αλλος παει αντιθετα κτλ κτλ εχουν ανοιχθει πολλα θεματα για αυτο, απλα πρεπει να το αποδειξεις. Και δεν εισαι και παλι σιγουρα για 100% απαλλαγή, μοιράζεται
Nabuko Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 15 ώρες πριν, Malthador είπε Ωστόσο, είναι ευθύνη του δήμου η έλλειψη ορθής σηματοδότησης ή κάποια άλλης υπηρεσίας; Αρμόδιοι οι Δήμοι για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και για την τοποθέτηση κάθετης και οριζόντιας σήμανσης στην εδαφική τους περιφέρεια 1
DimosMcLaren Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Πρέπει να μπει φωτεινός σηματοδότης στο σημείο άμεσα ! Είναι επικίνδυνο 101% Από τη φωτογραφία και μόνο θεωρώ ότι δεν βλέπεις αν έρχεται άλλο όχημα για να περάσεις. Αν έρχεται κανένας νορμάλ οδηγός με κάνα 50αρι προλαβαίνει να σταματήσει αλλά αν έρχεται κανας καγκουρας με σπασμένη 3η αντίο ζωή ! 2
AngryDonald Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 14 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε Πρέπει να μπει φωτεινός σηματοδότης στο σημείο άμεσα ! Είναι επικίνδυνο 101% Από τη φωτογραφία και μόνο θεωρώ ότι δεν βλέπεις αν έρχεται άλλο όχημα για να περάσεις. Αν έρχεται κανένας νορμάλ οδηγός με κάνα 50αρι προλαβαίνει να σταματήσει αλλά αν έρχεται κανας καγκουρας με σπασμένη 3η αντίο ζωή ! Τα παλιά χρόνια εκεί υπήρχε πλατεία μικρή, πριν κουκουλωσουν τις γραμμές του τρένου. (Πέρναγε το τρένο που πήγαινε Λαύριο). Μπροστά μας πέρασε διαμπερής κομήτης την Αιτωλίας παλαιότερα με πάνω απο 80χλμ, και έφερε δεκα τούμπες μετά απο σύγκρουση προς την Μιαούλη. Και αυτή η διασταύρωση δεν είναι τίποτα μπροστά στα ατυχήματα της αμέσως επόμενης... Έχω χάσει φίλους και γείτονες εκεί... Γενικά ο Γέρακας δεν μπορεί να υποστηρίξει την μαζική εισροή νεοιδιοκτητών μονοκατοικιών (μόδα τελευταία), απέκτησε κυκλοφοριακό πολύ απότομα, με δρόμους που μέχρι πριν 15 χρόνια ηταν χώμα.. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Εγω σε αυτα τα 6δρομια το κανω freestyle. Παρτε μια γευση απο τα μερη μου... 5 δρομοι διπλης 1 μονης 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα