stavrosperisteri Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Στις 3/4/2025 στις 12:15 ΜΜ, NickTG είπε Ναι. Το έχω κάνει αρκετές φορές. Όχι μόνο στο Switch αλλά και στο Steam Deck. Σίγουρα το έχουν κάνει και άλλοι αν κρίνω από τα θέματα που διαβάζω. Όπως λογικά θα αγοράσω και τώρα το Elden Ring και το Cyberpunk 2077 για το Switch 2 ενώ έχω και τα 2. Το Cyberpunk μάλιστα θα είναι η 4η φορά που το αγοράζω. φιλε επειδη γραφεις το ιδιο πραγμα 100φορες, καταλαβε το το switch 2 δεν θα τρεχει ουτε το elden ουτε το cyberpunk τζαμπα θα τα αγορασεις και θα τρεχουν 720p 15fps
NickTG Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 5 minutes ago, stavrosperisteri said: φιλε επειδη γραφεις το ιδιο πραγμα 100φορες, καταλαβε το το switch 2 δεν θα τρεχει ουτε το elden ουτε το cyberpunk τζαμπα θα τα αγορασεις και θα τρεχουν 720p 15fps Ποιο είναι το ίδιο που γράφω 100 φορές? Μπορείς να βάλεις τα 100 αυτά μηνύματα? Τελικά δεν θα τα τρέχει η θα τα τρέχει με 15fps? Έχεις την κονσόλα και τα παιχνίδια να μας πεις πως πάνε?
stavrosperisteri Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Ποιο είναι το ίδιο που γράφω 100 φορές? Μπορείς να βάλεις τα 100 αυτά μηνύματα? Τελικά δεν θα τα τρέχει η θα τα τρέχει με 15fps? Έχεις την κονσόλα και τα παιχνίδια να μας πεις πως πάνε? ναι συνεχεια το ιδιο , στο ξαναλεω μπας και το καταλαβεις αυτα τα games θα τα τρεχει το μασινι με 15fps με την δυναμη που του εχουν ανακοινωσει
NickTG Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 2 minutes ago, stavrosperisteri said: ναι συνεχεια το ιδιο , στο ξαναλεω μπας και το καταλαβεις αυτα τα games θα τα τρεχει το μασινι με 15fps με την δυναμη που του εχουν ανακοινωσει Ακόμα δεν μου είπες ποιο είναι το ίδιο. Το έχεις το μασινι? Πες μας πως πάει.
stavrosperisteri Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Ακόμα δεν μου είπες ποιο είναι το ίδιο. Το έχεις το μασινι? Πες μας πως πάει. οτι γραφεις για αυτα τα δυο παιχνιδια μην κανεις το χαζο, δεν το εχω και ουτε θα το παρω , αλλα ειλικρινα το να παρει καποιος switch για να παιξει mario zelda ktl το καταλαβαινω , αλλα γιατι να επιλεξει να παιξει εκει παιχνιδια οπως το cyberpunk που θα τρεχουν αθλια ενω τα εχει υποτιθεται σε αλλη κονσολα?? εεε???
Giorgos Markis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Στις 3/4/2025 στις 12:06 ΠΜ, Chocobo είπε Τώρα έχει 52€ και αν δεις ιστορικό τιμής το 45€ που αναφέρεις είναι ιστορικό χαμηλό στα 7 χρόνια !! Μιλάμε επίσης για καταστήματα στο Σκρουτζ που έχουν 1-2 απόθεμα και πουλάνε χαμηλότερα. Στις μεγάλες αλυσίδες πάντα 69,90. Όπως και να έχει για διάστημα 7-8 χρόνων πτώση από 70 στα 50 είναι πάρα πολύ μικρή. Στα 7 χρόνια τα παιχνίδια τον άλλων τα βρίσκεις στα 5-15€ Με αυτές τις τιμές δεν την ενδιαφέρει την Nintendo αν θα πουλήσει την ίδια ποσότητα με το Switch 1. Τα μισά να πουλήσει έχει βγάλει τα ίδια έσοδα.
stavrosperisteri Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Giorgos Markis είπε αυτο ειναι μεταχειρισμενο , καινουργιο κανει 52,30 1
Chocobo Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Giorgos Markis είπε Κάνα εκθεσιακό μεταχειρισμένο αγόρασες
NickTG Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 minutes ago, stavrosperisteri said: οτι γραφεις για αυτα τα δυο παιχνιδια μην κανεις το χαζο, δεν το εχω και ουτε θα το παρω , αλλα ειλικρινα το να παρει καποιος switch για να παιξει mario zelda ktl το καταλαβαινω , αλλα γιατι να επιλεξει να παιξει εκει παιχνιδια οπως το cyberpunk που θα τρεχουν αθλια ενω τα εχει υποτιθεται σε αλλη κονσολα?? εεε??? Έχω γράψει κάπου 100 φορές πως θα πάρω στο Switch τα Elden Ring και Cyberpunk? Γιατί μόνο αυτό έχω γράψει για αυτά. Αν είναι αυτό μπορείς να βάλεις 10 μηνύματα που να το γράφω? Γιατί θέλω να τα έχω και σε φορητό. Δεν ήξερα πως πρέπει να δικαιολογήσω τις επιλογές μου σε κάθε τυχαίο στο internet. Ούτε θυμάμαι να πρότεινα σε κάποιον να κάνει το ίδιο. Επίσης τι εννοείς υποτίθεται? Θα νιώσεις καλύτερα αν βγάλω μια φωτογραφία τα 3 Cyberpunk που έχω μαζί με το Elden Ring? Αφού δεν το έχεις το μασινι δεν ξέρεις και οως πάει. Στην τελική αν είναι unplayable, για μένα, απλά δεν θα τα πάρω. Δεν έχω υπογράψει κάποιο συμβόλαιο.
stavrosperisteri Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 53 λεπτά πριν, NickTG είπε Έχω γράψει κάπου 100 φορές πως θα πάρω στο Switch τα Elden Ring και Cyberpunk? Γιατί μόνο αυτό έχω γράψει για αυτά. Αν είναι αυτό μπορείς να βάλεις 10 μηνύματα που να το γράφω? Γιατί θέλω να τα έχω και σε φορητό. Δεν ήξερα πως πρέπει να δικαιολογήσω τις επιλογές μου σε κάθε τυχαίο στο internet. Ούτε θυμάμαι να πρότεινα σε κάποιον να κάνει το ίδιο. Επίσης τι εννοείς υποτίθεται? Θα νιώσεις καλύτερα αν βγάλω μια φωτογραφία τα 3 Cyberpunk που έχω μαζί με το Elden Ring? Αφού δεν το έχεις το μασινι δεν ξέρεις και οως πάει. Στην τελική αν είναι unplayable, για μένα, απλά δεν θα τα πάρω. Δεν έχω υπογράψει κάποιο συμβόλαιο. σου εκανα μια ερωτηση σε ενα φορουμ για αυτο δεν εισαι εδω αλλωστε ?? για να κανεις κουβεντα με τυχαιους???δικαιωμα σου να μην απαντησεις αλλα μην τρελαθουμε κι ολας!Επισης εφαγα παρατηρηση για και καλα πολλαπλους λογαριασμους να φανταστω εντελως τυχαιο
NickTG Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 50 minutes ago, stavrosperisteri said: σου εκανα μια ερωτηση σε ενα φορουμ για αυτο δεν εισαι εδω αλλωστε ?? για να κανεις κουβεντα με τυχαιους???δικαιωμα σου να μην απαντησεις αλλα μην τρελαθουμε κι ολας!Επισης εφαγα παρατηρηση για και καλα πολλαπλους λογαριασμους να φανταστω εντελως τυχαιο Όχι, δεν έκανες ερώτηση. Ξεκίνησες με "επίθεση" και στο πως θα τρέχει το μασινι τα παιχνίδια. Μετά θυμήθηκες να ρωτήσεις γιατί να το κάνει κάποιος αυτό γενικά και έβαλες και ένα υποτίθεται μέσα σαν να μην τα έχω ήδη τα παιχνίδια. Αν είχες ρωτήσει από την αρχή κανονικά θα σου είχα δώσει και την απάντηση απευθείας. Που να ξέρω εγώ για την παρατήρηση? Είμαι και mod και δεν το ξέρω?
stavrosperisteri Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, NickTG είπε Όχι, δεν έκανες ερώτηση. Ξεκίνησες με "επίθεση" και στο πως θα τρέχει το μασινι τα παιχνίδια. Μετά θυμήθηκες να ρωτήσεις γιατί να το κάνει κάποιος αυτό γενικά και έβαλες και ένα υποτίθεται μέσα σαν να μην τα έχω ήδη τα παιχνίδια. Αν είχες ρωτήσει από την αρχή κανονικά θα σου είχα δώσει και την απάντηση απευθείας. Που να ξέρω εγώ για την παρατήρηση? Είμαι και mod και δεν το ξέρω? φιλε καμια επιθεση... προς θεου..... 1
Giorgos Markis Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 6 ώρες πριν, stavrosperisteri είπε αυτο ειναι μεταχειρισμενο , καινουργιο κανει 52,30 Ναι και μάντεψε, παίζει όπως ένα καινούργιο….άρα τα περί 70ευρων καταρρίπτονται…
flashmo Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Παιδια μια ερωτηση εαν επιτρεπεται καλο ειναι να το παρω απο την πρωτη μερα μηπωσ βγει μετα κανενα cfw ???η δεν εχει σημασια κ μπορω πιο μετα λετε 1
stavrosperisteri Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 12 ώρες πριν, Giorgos Markis είπε Ναι και μάντεψε, παίζει όπως ένα καινούργιο….άρα τα περί 70ευρων καταρρίπτονται… φιλε μου τι σχεση εχει αυτο? συγκρινεις ενα μεταχειρισμενο με ενα καινουργιο, με αυτη τη λογικη και το ps5 δεν εχει 500$ αλλα 350 που το πουλαει ενας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα