GohanDGeo Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε Αν βγει Μάϊο δεν θα πάρεις την επιστροφη του γερμανού. Είναι μέχρι 21/4/25 Με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι η χρέωση γίνεται άμεσα οπότε ισχύει κανονικά για προπαραγγελίες. Με απάντησαν και σε mail αντίστοιχα. Αναφορά σε κείμενο Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η πασχαλινή ενέργεια επιβράβευσης 15% €πιστροφή με πιστωτικές κάρτες Eurobank ισχύει για αγορές προϊόντων τεχνολογίας από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας από 49,00 € έως και 2.500,00 € ανά συναλλαγή και για έως 3 συναλλαγές αθροιστικά ανά πελάτη, αποκλειστικά με πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης κατόχων καρτών Eurobank €πιστροφή. Αφορά αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 07.04.2025 έως και 19.04.2025 στα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και από 07.04.2025 έως και 21.04.2025 στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.germanos.gr.Κατά την πραγματοποίηση της αγοράς σας (σύμφωνα με τους παρόντες όρους) κερδίζετε 1% €πιστροφή (σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος €πιστροφή). Tα επιπλέον ευρώ €πιστροφή, που κερδίζετε στο πλαίσιο και σύμφωνα με τους όρους της παρούσας ενέργειας και που αντιστοιχούν σε ποσοστό 14% επί της αξίας των αγορών που πληρούν τις στους παρόντες όρους προϋποθέσεις, θα πιστωθούν σε κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή μέχρι και τις 16/05/2025.Το προϊόν που επιθυμείτε συμμετέχει στην προωθητική ενέργεια, στην ηλεκτρονική μας σελίδα αναφέρετέ και το ποσό €πιστροφής . Επεξ/σία 10 Απριλίου από GohanDGeo 1
dekulinkgr Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Ακριβως Θεωρω πως day one μπορεις να μπεις ανετα σε Γερμανο,κωτσοβολο,πλαισιο,public και να βρεις το switch 2.Ειδικα με τα καπελα που εχουν βαλει εδω 1
marcus0 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Αν βγει Μάϊο δεν θα πάρεις την επιστροφη του γερμανού. Είναι μέχρι 21/4/25 Προφανώς εννοεί τις άυλες πιστωτικές της Eurobank (Virtual Credit Eurobank Mastercard και Visa), που όπως βλέπω μετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή που έχει ο Γερμανός. Οι συγκεκριμένες εκδίδονται άμεσα online, αρκεί να είναι κάποιος πελάτης της τράπεζας, με αντίστοιχους κωδικούς e-banking. Επεξ/σία 10 Απριλίου από marcus0
GohanDGeo Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Μόλις τώρα, marcus0 είπε Προφανώς εννοεί τις άυλες πιστωτικές της Eurobank (Virtual Credit Eurobank Mastercard και Visa), που όπως βλέπω μετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή που έχει ο Γερμανός. Οι συγκεκριμένες εκδίδονται άμεσα online. Α ναι, δεν ημουν πιο συγκεκριμενος. Την αϋλη έβγαλα, βγήκε όντως μέσα σε 5 λεπτά. Έκανα ήδη την προπαραγγελία, με τύψεις που είναι από αλυσίδα βέβαια... Προσωπικά (για να μην φανώ και fanboy 😂) πήρα Day1 για να την αφήσω στην άκρη περιμένοντας για homebrew...
nekrik Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Το μόνο που συμφέρει αυτη τη στιγμή εαν έχεις πιστωτική VISA. Δίνεις και το Mario Cart world μετά εαν δεν το θέλεις και είναι σε physical και σου βγαίνει κατα πολύ φθηνότερο.
Charismo Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 minute ago, nekrik said: Το μόνο που συμφέρει αυτη τη στιγμή εαν έχεις πιστωτική VISA. Δίνεις και το Mario Cart world μετά εαν δεν το θέλεις και είναι σε physical και σου βγαίνει κατα πολύ φθηνότερο. Το Mario Kart World έρχεται σε κωδικό με το bundle, δεν είναι physical. Επεξ/σία 10 Απριλίου από Charismo 2
nekrik Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Charismo said: Το Mario Kart World έρχεται σε κωδικό με το bundle, δεν είναι physical. Ε οκ. Θα φύγει ο κωδικός κάνα 40ρι+ και οκ ! Ανάλογα πόσο θα έχει Ελλάδα το digital Επεξ/σία 10 Απριλίου από nekrik
marcus0 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 18 λεπτά πριν, GohanDGeo είπε Προσωπικά (για να μην φανώ και fanboy 😂) πήρα Day1 για να την αφήσω στην άκρη περιμένοντας για homebrew... Πολύ θα'θελα να κάνω και εγώ το ίδιο, αλλά δεν βλέπω να συγκρατιέμαι.. Είμαι περίεργος να δω το Tears of the Kingdom, με την αναβάθμιση γραφικών σε 4K .. 😅 1
GohanDGeo Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Μόλις τώρα, marcus0 είπε Πολύ θα'θελα να κάνω και εγώ το ίδιο, αλλά δεν βλέπω να συγκρατιέμαι.. Είμαι περίεργος να δω το Tears of the Kingdom, με την αναβάθμιση γραφικών σε 4K .. 😅 Εγω το τερματισα τον περασμενο μηνα οποτε αντεχω να μην μπω στον πειρασμο ακομα χαχαχα. Αλλα ισως βαλω στα μπαμ το Mario Kart 🫠 1
skoros Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 2 hours ago, marcus0 said: Πολύ θα'θελα να κάνω και εγώ το ίδιο, αλλά δεν βλέπω να συγκρατιέμαι.. Είμαι περίεργος να δω το Tears of the Kingdom, με την αναβάθμιση γραφικών σε 4K .. 😅 Δυστυχώς δεν είναι 4Κ. Θα είναι 1440p.
SabotazNic Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 3 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε Προσωπικά από Γερμανό δε ψωνίζω ούτε μανταλάκια. Μου είχε ακυρώσει προπαραγγελία PS5 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΓΤΚΡΜ. Spoiler Εγώ πήρα την κονσόλα από Γερμανό μια μέρα πριν βγει. Βρε λες να πήρα το δικό σου τμχ? 5
skanjos Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου οποιος εχει πρόβλημα με την παραγγελία από γερμανό για το καλάθι ας δοκιμάσει άλλον browser, έχει θέμα το firefox για κάποιο λόγο. 484€ η κονσόλα με το μάριο καρτ, να λέμε και τα θετικά ότι πιο τίμιο έχουμε δει από τις εταιρίες εδώ μπράβο στον γερμανό. να θυμίσω πως στο ps5 και στα iphone δεν είχε επιστροφή, πόσο μάλλον σε προπαραγγελίες και launch....
gkarako Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Βαρεσα κι εγώ μια από τον Γερμανό, με καθυστέρησε λίγο η έκδοση της κάρτας, από χθες. Άντε να δούμε αν θα παραλάβουμε day 1 η αργότερα.
blasterdark86 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 7 λεπτά πριν, gkarako είπε Βαρεσα κι εγώ μια από τον Γερμανό, με καθυστέρησε λίγο η έκδοση της κάρτας, από χθες. Άντε να δούμε αν θα παραλάβουμε day 1 η αργότερα. Λογικα για day one παμε δεν νμζω να ειναι τοσο υπερβολικος ο ογκος και να μην καλυφθουμε
gkarako Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 1 hour ago, blasterdark86 said: Λογικα για day one παμε δεν νμζω να ειναι τοσο υπερβολικος ο ογκος και να μην καλυφθουμε Μακάρι, αν και δεν θα με πειράξει ιδιαίτερα να πάω και λίγο πίσω γιατί η τιμή είναι καλή με την επιστροφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα