nosvasedis Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Και εγώ προπαραγγελία στις 10/4 από Πλαίσιο. Καμία ενημέρωση ακόμα. Επίσης εγώ προπαρήγγειλα από αυτούς (στις 2/5 βέβαια) την κάμερα και τη θήκη προστασίας. Και για αυτά τίποτα επίσης... Επεξ/σία 3 Ιουνίου από nosvasedis
vag.patrick Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nosvasedis είπε Καλησπέρα σε όλους. Και εγώ προπαραγγελία στις 10/4 από Πλαίσιο. Καμία ενημέρωση ακόμα. Επίσης εγώ προπαρήγγειλα από αυτούς (στις 2/5 βέβαια) την κάμερα και τη θήκη προστασίας. Και για αυτά τίποτα επίσης... εγω πιστευω θα ενημερωθουμε αυριο οχι νωριτερα. Σε φιλο που εβαλε παραγγελια με καταθεση τον πηραν την Πεμπτη να κανει εξοφληση. Επεξ/σία 3 Ιουνίου από vag.patrick 1
nosvasedis Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Τους πήρα εγώ μόλις τηλέφωνο, μου είπαν ότι η προπαραγγελία μου θα εξυπηρετηθεί κανονικά την Πέμπτη. 2
marcus0 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Από Γερμανό με ενημέρωσαν πως οι προπαραγγελίες γίνονται αποστολή τη μέρα της επίσημης κυκλοφορίας (δηλαδή Πέμπτη). Υπομονή.. 1 1
dekulinkgr Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Μόλις με κάλεσαν από το plaisio.Αυριο θα γίνει αποστολή για να παραλάβω την Πέμπτη. Είχα κάνει προπαραγγελια στις 9-4 το bundle. Οποτε εχετε το νου σας για τηλεφωνημα. 4
vag.patrick Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Μόλις τώρα, dekulinkgr είπε Μόλις με κάλεσαν από το plaisio.Αυριο θα γίνει αποστολή για να παραλάβω την Πέμπτη. Είχα κάνει προπαραγγελια στις 9-4 το bundle. Οποτε εχετε το νου σας για τηλεφωνημα. Για παμε!!! Bundle 9/4 Πλαισιο και εγω...Τηλεφωνο δεν εχω ακομα αλλα οκ. Ολα κομπλε
D.Luffy Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δρομολογήθηκε και η δική μου για Πέμπτη (Πλαίσιο). Τους πήρα εγώ. Επεξ/σία 3 Ιουνίου από D.Luffy 2
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου Το Console Club με ενημέρωσε τελικά να πάω Πέμπτη στις 09:00 το πρωί να παραλάβω. 4
vag.patrick Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Δρομολογήθηκε και η δική μου για Πέμπτη (Πλαίσιο). Τους πήρα εγώ. Πηρα και γω δεν αντεξα... Φευγει αυριο για παραδοση μεθαυριο.... 1
GeoAn7 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Εμένα ο Κωτσόβολος με ενημέρωσε οτι θα παραλάβω ή Πέμπτη ή Παρασκευή ή Σαββατο.... 1 2
Kagura1103 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Μήπως έχει κανένας ιδέα για προπαραγγελιες απο Public; Παράγγειλα το Bundle στις 10-4.
Charismo Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 15 minutes ago, GeoAn7 said: Εμένα ο Κωτσόβολος με ενημέρωσε οτι θα παραλάβω ή Πέμπτη ή Παρασκευή ή Σαββατο.... Μπορεί να παραλάβεις δηλαδή, μπορεί και όχι.
nosvasedis Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Και μόλις με πήραν οι ίδιοι από το Πλαίσιο μόνοι τους να μου πουν ότι την Πέμπτη παραλαμβάνω. 😛 1
dim_plo Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 21 minutes ago, GeoAn7 said: Εμένα ο Κωτσόβολος με ενημέρωσε οτι θα παραλάβω ή Πέμπτη ή Παρασκευή ή Σαββατο.... Schrödinger's Nintendo Switch 2? 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα