DejavuGR Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Υπάρχει κι αλλος που αγόρασε απο Γερμανό και ακόμη η προπαραγγελία βρίσκεται σε επεξεργασία;; (11/4) Εν το μεταξύ τώρα να μπεις να παραγγείλεις, 6-7/6 λεει θα το έχεις!
SabotazNic Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, nekrik είπε Δεν νομίζω πως μπορούν. Ούτε έγραφε κάτι στους όρους χρήσης από ότι θυμάμαι, και φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο εάν έχει εξαργυρωθεί. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι διατεθημένος να περιμένω ούτε μια εβδομάδα επειδή ο Γερμανος ξύνεται, όχι επειδή τρελαίνομαι να παίξω κάτι στο switch 2, απλά με εκνευρίζουν όταν πετάνε χαρταετό. Ενημερωτικά μια χαρά μπορούν, και το υπόλοιπο πάει αρνητικό στην επιστροφή.
imr Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 11 minutes ago, Tetrabitos said: Καλά το έβγαλαν καλοκαίρι και αυτοί. Άμα έβγαινε 21 Νοεμβρίου που έχουν στολίσει ήδη στις Η.Π.Α και Δυτική Ευρώπη και κινείται το χρήμα εκείνη την περίοδο θα γινόταν sold out. Τώρα καλοκαίρι έχουμε αλλά στο μυαλό μας. Ισχύει για να δούμε πως θα πάει από πωλήσεις
Thanasis0000 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, CMOS_Z είπε Να πληρώνεις τα καρτέλ εδώ για να στο στέλνουν έτσι. Ούτε να το ανοίξω δεν θέλω, το στέλνω πίσω όπως ήρθε. Ουφ.. από πού;
CMOS_Z Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Thanasis0000 είπε Ουφ.. από πού; You μέσω skroutz
Thanasis0000 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Κρίμα για την ταλαιπωρία, ελπίζω να ξεμπερδέψεις άμεσα. Διαφορετικά απαράδεκτοι. 1
Malama Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Επιτέλους μόλις έφυγε η παραγγελία από amazon.fr Εγώ ακόμα περιμένω από Γαλλικό άμαζον....😔
screaming_trees Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Just now, Malama said: Εγώ ακόμα περιμένω από Γαλλικό άμαζον....😔 Πότε σου λέει ημερομηνία παράδοσης?
Malama Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Πότε σου λέει ημερομηνία παράδοσης? 18/6 , εσένα? Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Malama
screaming_trees Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 4 minutes ago, Malama said: 18/6 , εσένα? Εμένα λέει 16/6. Μακάρι να φύγει και το δικό σου σήμερα. 1
Jts Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Εμένα λέει 16/6. Μακάρι να φύγει και το δικό σου σήμερα. Και εμένα αλλά τίποτα ακόμα. Δεν πιστεύω να φταίει που έχω και το bananza μαζί, αλλά αυτό το δείχνει ξεχωριστά. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Jts 1
Thanasis0000 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Link13GR είπε Το πήρα και εγώ από Console club.Μου είπε ότι έφερε αρκετά κομμάτια. Στο site πάντως δεν υπάρχει κάτι, ίσως τα έχουν διαθέσιμα μόνο για το κατάστημα από κοντά. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Thanasis0000
Malama Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Jts είπε Και εμένα αλλά τίποτα ακόμα. Δεν πιστεύω να φταίει που έχω και το bananza μαζί, αλλά αυτό το δείχνει ξεχωριστά. Εγώ πάντως ακύρωσα απο άμαζον και πήρα απο Κωτσο Ρόδου που το είχε ετοιμοπαράδοτο Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Malama
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα