naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Από Nintendo Ιρλανδίας ακόμα περιμένω να ενημερωθεί το tracking. Δεν πρέπει να έχει έρθει καν Ελλάδα ακόμα...
user2163 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγώ το πήρα χθες το πρωί από το you.gr με κουπόνι -20€ από το padu, έρχεται σήμερα Επεξ/σία 6 Ιουνίου από user2163
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 20 hours ago, CMOS_Z said: Να πληρώνεις τα καρτέλ εδώ για να στο στέλνουν έτσι. Ούτε να το ανοίξω δεν θέλω, το στέλνω πίσω όπως ήρθε. Εννοείται ότι το στέλνεις πίσω, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σπασμένη η οθόνη της κονσόλας. Δεν έχουν κάνει σωστή τοποθέτηση εντός του κουτιού. 3
BillT Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 6 minutes ago, Malthador said: Δεν έχουν κάνει σωστή τοποθέτηση εντός του κουτιού. Αυτό αποδείχθηκε και στην περίπτωση του GameStop στην Αμερική, όπου ένας υπάλληλος σύρραψε τις αποδείξεις από όλες τις προπαραγγελίες του συγκεκριμένου καταστήματος πάνω στα κουτιά και εκτός ότι κατέστρεψε το κουτί, που για κάποιους είναι πολύ σημαντικό, κατέστρεψε και αρκετές οθόνες https://www.nintendolife.com/news/2025/06/random-one-gamestop-apparently-stapled-receipts-to-brand-new-switch-2-boxes-and-guess-what-happened 1 3
Charismo Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 minute ago, BillT said: Αυτό αποδείχθηκε και στην περίπτωση του GameStop στην Αμερική, όπου ένας υπάλληλος σύρραψε τις αποδείξεις από όλες τις προπαραγγελίες του συγκεκριμένου καταστήματος πάνω στα κουτιά και εκτός ότι κατέστρεψε το κουτί, που για κάποιους είναι πολύ σημαντικό, κατέστρεψε και αρκετές οθόνες https://www.nintendolife.com/news/2025/06/random-one-gamestop-apparently-stapled-receipts-to-brand-new-switch-2-boxes-and-guess-what-happened Στην περίπτωση αυτή έχουμε two hit combo. Κακή τοποθέτηση της κονσόλας από τη Nintendo και απίστευτα ανόητη κίνηση από τον υπάλληλο που χρησιμοποίησε συρραπτικό για την απόδειξη επάνω στο κουτί. Βάλε την στη σακούλα ρε αθεόφοβε.
babality Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου βλεπω και το εχουν ολοι παντως. κωτσοβολος, πλαισιο, σκρουτζ παντου υπαρχει. σκρουτζ μαλιστα το δινει με mkw 510 o nintendonext και 519 ο you. και usa στα walmart την αραζουν οι κονσολες στα ραφια. πως κι ετσι.
skoros Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 9 minutes ago, babality said: βλεπω και το εχουν ολοι παντως. κωτσοβολος, πλαισιο, σκρουτζ παντου υπαρχει. σκρουτζ μαλιστα το δινει με mkw 510 o nintendonext και 519 ο you. και usa στα walmart την αραζουν οι κονσολες στα ραφια. πως κι ετσι. Θα ήθελα να συμβαίνει επειδή ο κόσμος δεν είναι πρόθυμος να αγοράσει σε αυτή την τιμή. Η πραγματικότητα όμως μάλλον είναι ότι η Νιντεντο φρόντισε η παραγωγή της να είναι πολύ μεγάλη για να μην υπάρχει έλλειψη. 1
nikosspeed Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Να ενημερώσω ότι στο μπλα μπλα toys στο Μενιδι εχει σε ράφια την κονσόλα με όλα τα αξεσουάρ . Δεν το ήξερα ότι πουλάνε και κονσόλες το είδα τυχαία . Τιμές αλυσίδων δυστυχώς Επεξ/σία 6 Ιουνίου από nikosspeed
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Malthador είπε Εννοείται ότι το στέλνεις πίσω, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σπασμένη η οθόνη της κονσόλας. Δεν έχουν κάνει σωστή τοποθέτηση εντός του κουτιού. Δεν ξέρω αν είδατε αυτήν την πατάτα. Αρχικά, ΤΑ ΚΟΥΤΙΆ ΤΑ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ. Ούτε αποδείξεις, ούτε έξτρα αυτοκόλλητα (πχ όπως κάνουν στην Γερμανία το αντίστοιχο pegi) κτλ. Εδώ ρίχνω όμως ευθύνη και στην Nintendo. Βάλε τουλάχιστον ένα κομμάτι χαρτόνι. Ένα χτύπημα τουλάχιστον να απορροφηθεί από αυτό. https://www.theverge.com/news/680966/nintendo-switch-2-gamestop-screens-staples Edit: Ωπα στο αμέσως επόμενο ποστ είχε ανέβει και αυτό
Thanasis0000 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 5 ώρες πριν, naruto14 είπε Από Nintendo Ιρλανδίας ακόμα περιμένω να ενημερωθεί το tracking. Δεν πρέπει να έχει έρθει καν Ελλάδα ακόμα... Γνωρίζεις έστω αν έχει φύγει από αυτούς ή ούτε αυτό;
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 47 λεπτά πριν, Thanasis0000 είπε Γνωρίζεις έστω αν έχει φύγει από αυτούς ή ούτε αυτό; Θεωρώ πως έχει φύγει. Έχει tracking number από dpd και γράφει ότι έχει αναχωρήσει από τη χώρα. Στον φίλο μου που παρέλαβε από εκεί έχει φτάσει ήδη στο hub της Θεσσαλονίκης και θα παραδοθεί αύριο σε τοπικό acs κατάστημα. Η δικιά μου παραγγελία δεν έχει καμία τέτοια εξέλιξη ωστόσο, και έγιναν υποτίθεται ship μαζι.
nekrik Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Από Γερμανό έφτασε το δικό μου, ελέγχθηκε ήταν μια χαρά και μπήκε ξανά στο κουτί του έως ότου έρθουν τα καλούδια της skull and co και βγει το Donkey Kong.
twistedx Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, naruto14 είπε Θεωρώ πως έχει φύγει. Έχει tracking number από dpd και γράφει ότι έχει αναχωρήσει από τη χώρα. Στον φίλο μου που παρέλαβε από εκεί έχει φτάσει ήδη στο hub της Θεσσαλονίκης και θα παραδοθεί αύριο σε τοπικό acs κατάστημα. Η δικιά μου παραγγελία δεν έχει καμία τέτοια εξέλιξη ωστόσο, και έγιναν υποτίθεται ship μαζι. Ίδια περίπτωση και σε μένα. Λογικά αύριο σε τοπικό κατάστημα ACS. Στο site της DPD έχει ένα link που σε πάει speedy και από εκεί ένα link για ACS.
Witcher1st Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 5 hours ago, user2163 said: Εγώ το πήρα χθες το πρωί από το you.gr με κουπόνι -20€ από το padu, έρχεται σήμερα Τι φάση αυτό το app; Πώς βγαίνουν κερδισμένοι αυτοί που έφτιαξαν την εφαρμογή; 7 hours ago, naruto14 said: Από Nintendo Ιρλανδίας ακόμα περιμένω να ενημερωθεί το tracking. Δεν πρέπει να έχει έρθει καν Ελλάδα ακόμα... Τιμή;
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Τι φάση αυτό το app; Πώς βγαίνουν κερδισμένοι αυτοί που έφτιαξαν την εφαρμογή; Τιμή; 535 το bundle μαζί με έξτρα την επίσημη θήκη της Nintendo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα