Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Ε αυτό λέμε, έχεις άλλο φπα... Τι θες δλδ να αγοράσεις με φπα Γερμανίας? Την φωτογραφία που πόσταρα από το Γαλλικό amazon πριν 1 εβδομάδα την είδες ή όχι? Με Ελληνικό ΦΠΑ και μεταφορικά και βγήκε φθηνότερα από Ελλάδα ή υπόλοιπα Ευρωπαικά amazon. Τις άλλες φωτογραφιες από διάφορα καταστήματα,τα είδες? Αλλο ΦΠΑ Γερμανια,Ιταλια, Ισπανια,Αγγλια,Γαλλια κλπ αλλά όλοι οι κάτοικοι αυτών των χωρών θα πάρουν την κονσόλα στην ίδια τιμή. Θέλεις να πληρώσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος περισσότερα χρήματα? Αγοράστε την κονσόλα όσο όσο. Δεν θα πληρώσω 500ευρω για σκέτη κονσολα στην Ελλάδα, όταν στο εξωτερικο με 510ευρω παιρνουν το bundle. Επεξ/σία 14 Απριλίου από Fulgore 2
imr Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 14 hours ago, jimakos9292 said: Καλησπέρες, Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ακόμα διαθέσιμο, εγώ το βρήκα στα 539€ (το bundle με mario kart world) και έκανα προπαραγγελία από Gameholics και πληρωμή-παραλαβή από το κατάστημα (Νέα Ιωνία Αττικής). https://gameholics.gr/product/nintendo-switch-2-console-mario-kart-world-bundle-g-r/ Σκέτο το switch 2 χωρίς το bundle στα 499€: https://gameholics.gr/product/nintendo-switch-2-console-light-blue-light-red-joycon-g-r/ Εκανα μια παραγγελια, ξερουμε κάτι σχετικα με το μαγαζί? Ειναι σοβαρο/αξιοπιστο?
screaming_trees Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 1 hour ago, Fulgore said: Την φωτογραφία που πόσταρα από το Γαλλικό amazon πριν 1 εβδομάδα την είδες ή όχι? Με Ελληνικό ΦΠΑ και μεταφορικά και βγήκε φθηνότερα από Ελλάδα ή υπόλοιπα Ευρωπαικά amazon. Τις άλλες φωτογραφιες από διάφορα καταστήματα,τα είδες? Αλλο ΦΠΑ Γερμανια,Ιταλια, Ισπανια,Αγγλια,Γαλλια κλπ αλλά όλοι οι κάτοικοι αυτών των χωρών θα πάρουν την κονσόλα στην ίδια τιμή. Θέλεις να πληρώσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος περισσότερα χρήματα? Αγοράστε την κονσόλα όσο όσο. Δεν θα πληρώσω 500ευρω για σκέτη κονσολα στην Ελλάδα, όταν στο εξωτερικο με 510ευρω παιρνουν το bundle. Εγω δεν ειπα να αγοράσεις από Ελλάδα την κονσολα. Είπα ότι το συγκεκριμένο μαγαζί που αναφέρθηκε πουλάει 8 ευρώ πιο πάνω από το αμαζον. Αυτό δεν είναι καπέλο 30 ευρώ. Οταν η nintendo δίνει suggested retail price 509 ευρώ για το bundle έχει υπολογίσει στην τιμή ένα μέσο όρο φορολογίας για τις χώρες της ΕΕ. Προφανώς δεν θα κάτσει να υπολογίσει για κάθε χώρα ξεχωριστά. Ελα όμως που κάθε χώρα έχει διαφορετικό φπα. Καποια καταστήματα θα πουλήσουν στα 509 κάποια όχι. Δεν είναι αστροφυσική.
Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 6 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Εγω δεν ειπα να αγοράσεις από Ελλάδα την κονσολα. Είπα ότι το συγκεκριμένο μαγαζί που αναφέρθηκε πουλάει 8 ευρώ πιο πάνω από το αμαζον. Αυτό δεν είναι καπέλο 30 ευρώ. Οταν η nintendo δίνει suggested retail price 509 ευρώ για το bundle έχει υπολογίσει στην τιμή ένα μέσο όρο φορολογίας για τις χώρες της ΕΕ. . Ελα όμως που κάθε χώρα έχει διαφορετικό φπα. Καποια καταστήματα θα πουλήσουν στα 509 κάποια όχι. Δεν είναι αστροφυσική. Ούτε εγώ ανέφερα πουθενά όμως το Γερμανικό amazon ακριβώς επειδή βγαίνει ακριβότερα,μιας και δεν ειναι το μοναδικο που στέλνει Ελλάδα. Την τιμή από το Γαλλικό amazon ανέφερα(που συνεχίζεις να προσπερνάς για κάποιο λόγο),την τιμή που πουλάει η ίδια η Nintendo και διαφορες μεγάλες αλυσίδες που ειναι η προτεινόμενη. Αρα οτιδήποτε πάνω από αυτές τις τιμές είναι καπέλο. Τέλος επειδή δεν είναι αστροφυσική, όταν οι μεγάλες αλυσίδες στο εξωτερικό πουλάνε στην επίσημη τιμή 469/509, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με καταστήματα που πουλάνε ακριβότερα? Ολοι θα κοιτάξουν να πάρουν από εκεί που είναι φθηνότερα, είτε στην χώρα τους, είτε εκτός. 1 ώρα πριν, imr είπε Εκανα μια παραγγελια, ξερουμε κάτι σχετικα με το μαγαζί? Ειναι σοβαρο/αξιοπιστο? Ειναι κατάστημα που εχει φυσική παρουσία και πουλάει και μέσω skroutz https://www.skroutz.gr/shop/10108/Gameholics#shop-reviews
screaming_trees Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 17 minutes ago, Fulgore said: Ούτε εγώ ανέφερα πουθενά όμως το Γερμανικό amazon ακριβώς επειδή βγαίνει ακριβότερα,μιας και δεν ειναι το μοναδικο που στέλνει Ελλάδα. Την τιμή από το Γαλλικό amazon ανέφερα(που συνεχίζεις να προσπερνάς για κάποιο λόγο),την τιμή που πουλάει η ίδια η Nintendo και διαφορες μεγάλες αλυσίδες που ειναι η προτεινόμενη. Αρα οτιδήποτε πάνω από αυτές τις τιμές είναι καπέλο. Τέλος επειδή δεν είναι αστροφυσική, όταν οι μεγάλες αλυσίδες στο εξωτερικό πουλάνε στην επίσημη τιμή 469/509, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με καταστήματα που πουλάνε ακριβότερα? Ολοι θα κοιτάξουν να πάρουν από εκεί που είναι φθηνότερα, είτε στην χώρα τους, είτε εκτός. Ειναι κατάστημα που εχει φυσική παρουσία και πουλάει και μέσω skroutz https://www.skroutz.gr/shop/10108/Gameholics#shop-reviews Επειδή ειχα κάνει pre order απο το γαλλικό αμαζον η τιμή έβγαινε 538 μαζί με μεταφορικά. Το ίδιο και το ισπανικό.
Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ναι το post που έκανα πιο πίσω, αφορά την έκδοση χωρις το παιχνίδι η οποια έχει 30ευρώ διαφορά σε σχέση με την τιμή του καταστήματος που αναφέρθηκε. Και τα παιχνιδια στο Γαλλικό ειναι φθηνότερα σε σχέση με άλλα Amazon. Εχουμε ακόμα σχεδόν 2 μήνες, προφανώς θα δούμε καλύτερες τιμές τον Ιούνιο στο launch της κονσόλας που θα βελτιωθεί και το stock. Τωρα πολλά καταστήματα και στην Ελλάδα βάζουν οτι να ναι τιμές για να ψαρώσουν κόσμο, πατώντας πάνω και στις τραγικές τιμές από μεγάλες αλυσίδες/CDmedia. Επεξ/σία 14 Απριλίου από Fulgore
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Απριλίου Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 34 minutes ago, Fulgore said: Τωρα πολλά καταστήματα και στην Ελλάδα βάζουν οτι να ναι τιμές για να ψαρώσουν κόσμο, πατώντας πάνω και στις τραγικές τιμές από μεγάλες αλυσίδες/CDmedia. Άκουσα σε ένα podcast το πρωί ότι και το consoleclub από την CD Media ψωνίζει, δεν κάνει παραεισαγωγές. Οπότε η τιμή που πουλάει είναι με το κέρδος του μέσα, χωρίς το τραγικό καπέλο των αλυσίδων. Αν θέλετε να ψωνίσετε από Ελλάδα προτιμήστε τέτοια μαγαζιά. Γνώμη μου. 9 1
gkarako Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Έσκασε η πληρωμή από Γερμανό αλλά δεν μπήκε ούτε το 1%, να ανησυχήσω?
NickTG Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 58 minutes ago, gkarako said: Έσκασε η πληρωμή από Γερμανό αλλά δεν μπήκε ούτε το 1%, να ανησυχήσω? Τελευταία φορά που είχα πάρει κάτι με έξτρα επιστροφή από Γερμανό είχε μπει μερικές μέρες αφού είχε τελειώσει η προσφορά. Τότε το έγραφε στους όρους μέχρι πότε μπαίνει η επιστροφή. Ίσως το γράφει και τώρα. 1
gkarako Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 4 minutes ago, NickTG said: Τελευταία φορά που είχα πάρει κάτι με έξτρα επιστροφή από Γερμανό είχε μπει μερικές μέρες αφού είχε τελειώσει η προσφορά. Τότε το έγραφε στους όρους μέχρι πότε μπαίνει η επιστροφή. Ίσως το γράφει και τώρα. Το 1% νομίζω ότι μπαίνει πιο άμεσα, το υπόλοιπο όντως πάει αργότερα.
NickTG Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Just now, gkarako said: Το 1% νομίζω ότι μπαίνει πιο άμεσα, το υπόλοιπο όντως πάει αργότερα. Το 1% ναι. Αλλά θα του έδινα μια μέρα για σιγουριά. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 2 ώρες πριν, Malthador είπε Άκουσα σε ένα podcast το πρωί ότι και το consoleclub από την CD Media ψωνίζει, δεν κάνει παραεισαγωγές. Οπότε η τιμή που πουλάει είναι με το κέρδος του μέσα, χωρίς το τραγικό καπέλο των αλυσίδων. Αν θέλετε να ψωνίσετε από Ελλάδα προτιμήστε τέτοια μαγαζιά. Γνώμη μου. Δεν ξέρω πόσο το ειχε το Console. Ολα τα υπόλοιπα καταστήματα που έχω δει ως τώρα, στα 499 το έχουν βάλει προς το παρον(σκέτη κονσολα), που ειναι 10ευρώ φθηνότερα απο αλυσίδες, αλλά 30ευρώ ακριβότερα απο Γαλλικό Amazon.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Απριλίου Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 5 minutes ago, Fulgore said: Δεν ξέρω πόσο το ειχε το Console. Ολα τα υπόλοιπα καταστήματα που έχω δει ως τώρα, στα 499 το έχουν βάλει προς το παρον(σκέτη κονσολα), που ειναι 10ευρώ φθηνότερα απο αλυσίδες, αλλά 30ευρώ ακριβότερα απο Γαλλικό Amazon. Το consoleclub είχε 539 την MKW έκδοση αντί για 569 που την έχουν οι αλυσίδες. Δεν είναι στα 499 που την είχε το γαλλικό άμαζον, αλλά άμα υπολογίσουμε και τα μεταφορικά μέσα δεν την λες και τραγική την διαφορά αν είναι να το έχεις day one. 1
polaki Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 10 hours ago, Snolly said: δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 εβαλα μια προαπαραγγελια με αντικαταβολη να υπαρχει Πως ξεπέρασες τα 500€ στην αντικαταβολή;
jimakos9292 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Επίσης console club και gameholics πολύ κομπλέ τιμές και στα games. Οι περισσότεροι τίτλοι στα 70€. https://theconsoleclub.gr/proionta/προπαραγγελίες-5940/pre-orders-nintendo-switch-2-1105 https://gameholics.gr/product-category/switch-2/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα