chek2fire Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου και καρτούλες official από samsung στο amazon σε πολύ καλή τιμή https://www.amazon.de/-/en/Nintendo-SanDisk-microSD-EXPRESS-Card/dp/B0F3P3X5P2/ref=sr_1_4?crid=41XNBQBE1A87&dib=eyJ2IjoiMSJ9.KvfU1_jIOeLOZIrYJMlhvpKELnnZIgsDpKWv3WnJHRV2_pLPPh6i3pZGj5u2AkFVyOmw-V3FUbAQdQ0wrliPCYvCxbXcjIWyQg9CZAc0qsV6EAuVnPFUeus8BfdirgpYSRhKujPjG-z6NfRD730SUZw92CzwieHTougysZHnH--cLLzoUb5cwQeUs0YXSzNxET6OjymNciFTU3riR0UtnrHSfqP94g6qS59RIYMpib4.-DV18CoAVEH72es6RFW_mTC1JyWv4djtn7KeYEnAdVI&dib_tag=se&keywords=nintendo+switch+2&qid=1745492213&sprefix=nintendo+switch+2%2Caps%2C132&sr=8-4
screaming_trees Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 3 hours ago, chek2fire said: και καρτούλες official από samsung στο amazon σε πολύ καλή τιμή https://www.amazon.de/-/en/Nintendo-SanDisk-microSD-EXPRESS-Card/dp/B0F3P3X5P2/ref=sr_1_4?crid=41XNBQBE1A87&dib=eyJ2IjoiMSJ9.KvfU1_jIOeLOZIrYJMlhvpKELnnZIgsDpKWv3WnJHRV2_pLPPh6i3pZGj5u2AkFVyOmw-V3FUbAQdQ0wrliPCYvCxbXcjIWyQg9CZAc0qsV6EAuVnPFUeus8BfdirgpYSRhKujPjG-z6NfRD730SUZw92CzwieHTougysZHnH--cLLzoUb5cwQeUs0YXSzNxET6OjymNciFTU3riR0UtnrHSfqP94g6qS59RIYMpib4.-DV18CoAVEH72es6RFW_mTC1JyWv4djtn7KeYEnAdVI&dib_tag=se&keywords=nintendo+switch+2&qid=1745492213&sprefix=nintendo+switch+2%2Caps%2C132&sr=8-4 Ασε μας ρε nintendo, δεν μπορούσες να βάλεις υποστήριξη για ssd.. 1
dekulinkgr Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ξαναβγηκαν στο amazon Γαλλιας για preorder. Επεξ/σία 24 Απριλίου από dekulinkgr 4
lebron15 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 9 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Ξαναβγηκαν στο amazon Γαλλιας για preorder. Και το απλό κοστίζει μόνο 439€, κατω και από την προτεινόμενη τιμή, προκλητικό
CMOS_Z Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 38 λεπτά πριν, chek2fire είπε 500 με το mario Όχι, 532,25€ 1
imr Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 7 hours ago, chek2fire said: 500 με το mario Το πήρα, μου ζήτησε payment, έβαλα την ρεβολουτ και με ακύρωσε επειδή δεν είχε λεφτά. Μετά βέβαια ήρθε mail ότι επιβεβαιωιηκε η κάρτα (χρέωσε 1 ευρώ). Να φανταστώ ισχύει το pre-order και να βάλω λεφτά πριν κυκλοφορήσει?
Bourdoulas Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Eeeeeemotionaaaaal daaamaaaaaaaage!!! Έτσι μας βλέπω κι εμάς 1
papp0us Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Στις 26/4/2025 στις 12:36 ΠΜ, imr είπε Το πήρα, μου ζήτησε payment, έβαλα την ρεβολουτ και με ακύρωσε επειδή δεν είχε λεφτά. Μετά βέβαια ήρθε mail ότι επιβεβαιωιηκε η κάρτα (χρέωσε 1 ευρώ). Να φανταστώ ισχύει το pre-order και να βάλω λεφτά πριν κυκλοφορήσει? Εγώ παρότι έκανα την προπαραγγελία πριν μέρες, χθες προσπάθησε να χρεώσει την κάρτα που είχα βάλει (μιας χρήσης της Revo με οριο 10€) και δεν τα κατάφερε, οπότε μου λέει ο2τι θα ακυρώσει την προπαραγγελία στις 3 του μήνα. Μάλλον θα πρέπει να το πληρώσω για να το κρατήσω το preorder ε;
chek2fire Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 8 ώρες πριν, papp0us είπε Εγώ παρότι έκανα την προπαραγγελία πριν μέρες, χθες προσπάθησε να χρεώσει την κάρτα που είχα βάλει (μιας χρήσης της Revo με οριο 10€) και δεν τα κατάφερε, οπότε μου λέει ο2τι θα ακυρώσει την προπαραγγελία στις 3 του μήνα. Μάλλον θα πρέπει να το πληρώσω για να το κρατήσω το preorder ε; ναι
dim_plo Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 8 hours ago, papp0us said: Μάλλον θα πρέπει να το πληρώσω για να το κρατήσω το preorder ε; Έχω κάνει προπαραγγελία σε Amazon DE, FR, ES και δεν έχει γίνει απόπειρα χρέωσης σε κανένα. Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και με μία άλλη κάρτα που έχεις στη διάθεσή σου (π.χ. Payzy/ κάποιας από τις συστημικές) στην οποία θα έχεις χαμηλό διαθέσιμο υπόλοιπο. Αυτό αν θέλεις να καθυστερήσεις όσο γίνεται την πληρωμή. Διαφορετικά, προχωράς κανονικά με την εξόφληση έως 3/5.
screaming_trees Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 1 hour ago, dim_plo said: Έχω κάνει προπαραγγελία σε Amazon DE, FR, ES και δεν έχει γίνει απόπειρα χρέωσης σε κανένα. Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και με μία άλλη κάρτα που έχεις στη διάθεσή σου (π.χ. Payzy/ κάποιας από τις συστημικές) στην οποία θα έχεις χαμηλό διαθέσιμο υπόλοιπο. Αυτό αν θέλεις να καθυστερήσεις όσο γίνεται την πληρωμή. Διαφορετικά, προχωράς κανονικά με την εξόφληση έως 3/5. Καλα απ όλα τα amazon ψώνισες? Χαχ
dim_plo Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, screaming_trees said: Καλα απ όλα τα amazon ψώνισες? Ναι, δέσμευσα τεμάχια τις πρώτες ημέρες που ήταν ασαφές τι θα συνέβαινε με τη διαθεσιμότητα της κονσόλας. Μάλιστα, κάθε παραγγελία ήταν ελαφρώς φθηνότερη από την προηγούμενη (ES -> FR -> DE). Εν τέλει δεν θα πληρώσω καμία γιατί το αγόρασα με πιστωτική της Eurobank από τον ΓΕΡΜΑΝΟ. 🤣 Τελική 385,67€ (είχα και ένα δωρεάν κουπόνι των 20€). Probably can't get any better than this. Επεξ/σία 29 Απριλίου από dim_plo
screaming_trees Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 21 minutes ago, dim_plo said: Ναι, δέσμευσα τεμάχια τις πρώτες ημέρες που ήταν ασαφές τι θα συνέβαινε με τη διαθεσιμότητα της κονσόλας. Μάλιστα, κάθε παραγγελία ήταν ελαφρώς φθηνότερη από την προηγούμενη (ES -> FR -> DE). Εν τέλει δεν θα πληρώσω καμία γιατί το αγόρασα με πιστωτική της Eurobank από τον ΓΕΡΜΑΝΟ. 🤣 Τελική 385,67€ (είχα και ένα δωρεάν κουπόνι των 20€). Probably can't get any better than this. Η προσφορά του Γερμανού ήταν η καλύτερη μακράν. Μπράβο 1
DejavuGR Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Καλημέρα στην παρέα. Βλέπω πως τα μεγάλα καταστήματα Ελλάδας εχουν ακόμη ανοιχτές τις προπαραγγελίες για το switch 2 σε αντίθεση με τα μικρά οπως console club αλλα και εξωτερικού οπως Amazon που τις έκλεισαν μετά απο ώρες/μέρες. Άραγε δεν έχουν εξαντλήσει ακόμη λόγω της αυξημένης τιμής την ποσότητα που θα παραλάβουν απο cd media ή απλα μαζεύουν προπαραγγελίες που μπορεί να τις στείλουν τα Χριστούγεννα;; 🤣 (Αγόρασα απο Γερμανό με την επιστροφή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα