gust Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν έχεις πχ χώρο αναμονής μια χαρά μπορείς να το δικαιολογήσεις. Οχι δεν δικαιολογείται. (ισως σε πολυ εξειδικευμένες περιπτώσεις με ειδικεύσεις σε παιδιά αλλά κα πάλι είναι εκτός πρόβλεψης. Αν ήταν έτσι όλοι οι gamers θα είχαμε γεμίσει τα σαλονάκια αναμονής στις δουλειές μας με κονσόλες και οθόνες περισσότερες από τα νετ καφε....... 3 ώρες πριν, vorlon68 είπε Γιατι; Δεν μπορει να δικαιολογηθει στα έξοδα σαν δώρο προς κάποιο πελάτη ή σαν δώρο ως μπόνους σε κάποιο εργαζόμενο; Οχι 2 ώρες πριν, skoros είπε Άμα έχεις ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο τα πάντα μπορείς να δικαιολογήσεις... Αυτό αλλά streched για χαβαλε. Η συζήτηση έχει γίνει πολλες φορές και στο παρελθόν και δεν οδηγεί πουθενά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κονσόλες δεν δικαιολογούνται στα έξοδα επιχειρήσεων, τώρα αν κάποιος σε φάση εγώ αυτό θα πω στον έλεγχο λέει ότι θέλει...... αν όμως γίνει ο έλεγχος και προκύψει αγορά κονσόλας ως έξοδο το προστιματάκι θα παει σύνεφο. Απλά γενικά οι έλεγχοι έχουν πιο "χοντρο" αντικείμενο και μεγάλα ψάρια και οι περισσότεροι δεν θα ασχοληθούν ποτε. Μην δημιουργούμε όμως και λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο που μας διαβάζει, ότι επειδη κάποιοι το κάνουν είναι και νόμιμο....... 4
vag.patrick Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Στις 11/5/2025 στις 4:54 ΠΜ, GaGaS_Thess είπε Τι εταιρεία έχεις αδερφέ και δικαιολογίες 39Α σε nintendo switch ? Sorry guys για την αργη παραθεση. Δουλευω σε εταιρεια τεχνολογιας οποτε το εκοψα στην εταιρεια (δικαιολογουνται σε εμας ανετα ως δωρο η μεταπωληση λογω ΚΑΔ.) 2
Braveheart1980 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Παιδιά είμαστε 23 μέρες πριν την κυκλοφορία, έχει λάβει κανείς οποιαδήποτε απόκριση από οποιοδήποτε κατάστημα για την προπαραγγελία σας, ιδιαίτερα όσοι αγοράσετε από Ελλάδα;
Charismo Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Τι απόκριση; Ούτε από Nintendo Ireland δεν υπάρχει ενημέρωση ακόμα. Δεν έχει γίνει καν προσπάθεια για πληρωμή της προπαραγγελίας. 2
CarbonFibre Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 14 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Παιδιά είμαστε 23 μέρες πριν την κυκλοφορία, έχει λάβει κανείς οποιαδήποτε απόκριση από οποιοδήποτε κατάστημα για την προπαραγγελία σας, ιδιαίτερα όσοι αγοράσετε από Ελλάδα; Δεν νομίζω ότι θα ακούσουμε τίποτα τόσο νωρίς. 1-2 μέρες πριν φαντάζομαι θα δούμε κίνηση στις παραγγελίες μας αν είναι να αποσταλούν. Τουλάχιστον σε άλλα preorder έτσι έχει γίνει Ελλάδα. 1
Κώστας1 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Επιβεβαιώνω κι εγώ πως από ελληνική αλυσίδα δεν έχω λάβει επιβεβαίωση / χρέωση, πέραν του "διαθέσιμο για αποστολή από 5/6". 1
Charismo Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) Κατά φωνή. Ήρθε χθες το βράδυ mail από Nintendo Ireland. We will shortly be preparing your pre-order for dispatch. To avoid any delays with your order, please ensure your payment method has sufficient funds as we will be attempting to take payment very shortly. Επεξ/σία 13 Μαϊου από Charismo 1
CarbonFibre Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Τα παιχνίδια από πού τα έχετε παραγγείλει ή πρόκειται να τα παραγγείλετε; Προς το παρόν τις καλύτερες τιμές από amazon Γαλλίας τις έχω βρει. Kυρίως για τα παιχνίδια της nintendo και cyberpunk με ενδιαφέρει.
screaming_trees Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Εγω από amazon Γαλλίας έκανα παραγγελία, κονσόλα και mk physical
chek2fire Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 7 ώρες πριν, Charismo είπε Κατά φωνή. Ήρθε χθες το βράδυ mail από Nintendo Ireland. We will shortly be preparing your pre-order for dispatch. To avoid any delays with your order, please ensure your payment method has sufficient funds as we will be attempting to take payment very shortly. εμένα από Ιρλανδία δεν μου έχει έρθει ακόμα κάποιο email.
nikosspeed Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μόλις έλαβα sms από console club για να τους πάρω τηλέφωνο . Ζήτησαν προκαταβολή μέχρι Παρασκευή για να επιβεβαιωθεί η παραγγελία Επεξ/σία 13 Μαϊου από nikosspeed 3
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαϊου Moderators Δημοσ. 13 Μαϊου Έστειλε και σε εμένα SMS το consoleclub για να τους καλέσω και μου είπαν να βάλω 280 ευρώ προκαταβολή για να μου κρατήσουν την MKW edition. Από την στιγμή που μου επιβεβαίωσαν ότι θα μπορέσω να παραλάβω το πρωί της 5ης Ιουνίου προχώρησα στην προκαταβολή χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς το άμαζον βγαίνει δύο ευρώ φθηνότερο μεν, αλλά με παραλαβή στις 18 Ιουνίου. Οπότε θα ακυρώσω τις προπαραγγελίες που έχω βάλει στο γαλλικό άμαζον. Επιπλέον μου είπαν ότι προσπαθούν να καταφέρουν να κάνουν midnight event, αλλά τους έχει ρίξει άκυρο η CD Media για την ώρα. Edit: Μόλις παρατήρησα ότι το consoleclub έριξε την τιμή από τα 539 στα 535, οπότε μου βγαίνει φθηνότερα και από το γαλλικό άμαζον εν τέλει. 6
kourt71724 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Και σε μένα το ίδιο το console club. Οι τύποι είναι απλά παιχτουρες. 1
Braveheart1980 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 2 ώρες πριν, Malthador είπε Έστειλε και σε εμένα SMS το consoleclub για να τους καλέσω και μου είπαν να βάλω 280 ευρώ προκαταβολή για να μου κρατήσουν την MKW edition. Από την στιγμή που μου επιβεβαίωσαν ότι θα μπορέσω να παραλάβω το πρωί της 5ης Ιουνίου προχώρησα στην προκαταβολή χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς το άμαζον βγαίνει δύο ευρώ φθηνότερο μεν, αλλά με παραλαβή στις 18 Ιουνίου. Οπότε θα ακυρώσω τις προπαραγγελίες που έχω βάλει στο γαλλικό άμαζον. Επιπλέον μου είπαν ότι προσπαθούν να καταφέρουν να κάνουν midnight event, αλλά τους έχει ρίξει άκυρο η CD Media για την ώρα. Edit: Μόλις παρατήρησα ότι το consoleclub έριξε την τιμή από τα 539 στα 535, οπότε μου βγαίνει φθηνότερα και από το γαλλικό άμαζον εν τέλει. Kαι σε εμένα SMS, τα παιδιά ειναι ΑΣΤΕΡΙΑ!! ΜΠΡΑΒΟ CONSOLECLUB!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα