Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά είχαν απορία ορισμένοι ποιος θα αγοράσει από μεγάλες αλυσίδες με φουσκωμένες τιμές, αλλά όπως βλέπετε μια χαρά μάζεψαν παραγγελίες :D 

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, Fulgore said:

Μετά είχαν απορία ορισμένοι ποιος θα αγοράσει από μεγάλες αλυσίδες με φουσκωμένες τιμές, αλλά όπως βλέπετε μια χαρά μάζεψαν παραγγελίες

Και από κοινό δεδομένα απόλυτα εξοικειωμένο με ηλεκτρονικές παραγγελίες, έτσι; Που είχε, μάλιστα, πρόσβαση σε φθηνότερες τιμές (Amazon, nintendo.ie).

Τι να πει κανείς. Ίσως τα ελληνικά καπέλα είναι πιο ανθεκτικά στον ήλιο. 🙄

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μετά είχαν απορία ορισμένοι ποιος θα αγοράσει από μεγάλες αλυσίδες με φουσκωμένες τιμές, αλλά όπως βλέπετε μια χαρά μάζεψαν παραγγελίες :D 

Μα μπορείς να το αγοράσεις με απαλλαγη ΦΠΑ απο τις μεγάλες αλυσίδες και να σου έρθει πιο φθηνά απο amazon και nintendo. Αν δεν κάνω λάθος βγαίνει 460 το bundle.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kapafrelis είπε

Μα μπορείς να το αγοράσεις με απαλλαγη ΦΠΑ απο τις μεγάλες αλυσίδες και να σου έρθει πιο φθηνά απο amazon και nintendo. Αν δεν κάνω λάθος βγαίνει 460 το bundle.

Εισαι πολύ σίγουρος ότι όλοι όσοι αγοράζουν από μεγάλες αλυσίδες είναι χωρίς ΦΠΑ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει όπως αγοράζει ο κόσμος και αλλού είδους συσκευές από τις αλυσίδες στην Ελλάδα έτσι αγοράζει και το Switch 2. Μην νομίζετε ότι όλοι έχουν τις γνώσεις ή την υπομονή να ψάξουν. 

Επεξ/σία από screaming_trees
Δημοσ.

fulgore εσύ είσαι πολύ σίγουρος ότι όσοι αγοράζουν από μεγάλες αλυσίδες ΔΕΝ είναι χωρίς ΦΠΑ?

Πέρα από αυτό μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λόγοι: δωροκάρτες, άτοκες δόσεις, επιστροφές κλπ.

Δεν το καταλαβαίνω, γιατί αυτή η αντιμετώπιση? Εντάξει εσύ είσαι μάγκας, πάρααα πολύ έξυπνος, δεν πιάστηκες κορόιδο δεν πλήρωσες καπέλο.. Μπράβο!!!! Ευγε!!!!  

Καταλήγω: Ολοι το ίδιο θέλουμε και όλοι ανυπομονούμε να πάρουμε στα χέρια μας την κονσόλα.  Το πως την αποκτά ο καθένας μας δεν θα έπρεπε να είναι θέμα αντιπαράθεσης.

Συνεχίστε παρακαλώ να ποστάρετε ενημερώσεις διαθεσιμότητας από πλαίσιο, γερμανό κλπ.

Ευχαριστώ

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Μην υποτιμάτε ποτέ το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας που δίνει στους εδώ καταναλωτές τα Ελληνικά καταστήματα.

Ειναι και από τους βασικούς λόγους που κάποιος τα προτιμάει συν ότι αρκετοί τα βάζουν με δόσεις που και αυτό μπορείς να το κάνεις με πολύ μεγαλύτερη ευκολία σε ελληνικά καταστήματα.

Γιαυτό δεν πρέπει να κρίνουμε ποτέ τις επιλογές του καθένα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, ononos είπε

Δεν το καταλαβαίνω, γιατί αυτή η αντιμετώπιση? Εντάξει εσύ είσαι μάγκας, πάρααα πολύ έξυπνος, δεν πιάστηκες κορόιδο δεν πλήρωσες καπέλο.. Μπράβο!!!! Ευγε!!!! 

Ούτε εγώ καταλαβαίνω αυτό το άκυρο σχόλιο/συμπέρασμα.

Είδες πουθενά στο αρχικό μου σχόλιο να ειρωνεύομαι/κοροιδεύω όσους αγοράζουν ακριβότερα από μεγάλες αλυσίδες ή να περιφανεύομαι για την δική μου αγορά ή να κάνω υποδειξη από που να αγοράσει ο καθένας??🤨

Το σχόλιο μου αφορούσε παλιότερα γραπτά στο εδώ θέμα από όταν είχαν πρωτο ανακοινωθεί οι τιμές εδώ Ελλάδα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο πχ

36 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Γιαυτό δεν πρέπει να κρίνουμε ποτέ τις επιλογές του καθένα. 

Μα δεν έκρινα τις επιλογές του καθένα. 

Το έχουμε πει πόσες φορές ότι ο καθένας αγοράζει από όπου θέλει, όσο θέλει για δικους του λόγους.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολοι κάνουν τις επιλογές τους και είναι σεβαστεσ Αλλά συντρέχουν κάποιοι λόγοι από πίσω κάθε φορα.εγω το bundle το έπαιρνα από amazon fr 532€ αλλά για 40€ προτιμώ αν γίνει το οτιδήποτε να πάω πλαίσιο να το πετάξω στο service και να με καλύψουν άμεσα. Επίσης έχω επιστροφή στην ασφάλεια υγείας. Εχω φέρει από αμαζον fr το oled όταν σύμφερε είχαν πολύ καλή έκπτωση τότε. Αναλόγως είναι πότε και τι προσφορά θα πετύχεις και αν αξίζει. Μετάνιωσα μόνο που δεν το χτύπησα από το πρόγραμμα επιστροφή Γερμανός αλλά δεν είχα αποφασίσει τότε.

Επεξ/σία από padoflinos
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Είναι λογικό και επόμενο οι περισσότεροι να αγοράσουν από τις μεγάλες αλυσίδες.

Δημοσ.

Ας ενημερώσει κάποιος για τις διαθεσιμότητες από αλυσίδες (πλαίσιο, γερμανός κλπ). Πχ πότε παραγγείλατε και εάν έχετε ενημέρωση πότε θα παραλάβετε. 

Δημοσ.
21 minutes ago, Dam_Peristeriws said:

Απο Germano προπαραγγελια με Eurobank επιστροφή σας εχουν μπει οι πόντοι;

Καλησπέρα, σε εμένα έχουν μπεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...