St@th1sm Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 5 ώρες πριν, ononos είπε Ας ενημερώσει κάποιος για τις διαθεσιμότητες από αλυσίδες (πλαίσιο, γερμανός κλπ). Πχ πότε παραγγείλατε και εάν έχετε ενημέρωση πότε θα παραλάβετε. Παραγγελία από Πλαίσιο 13/04 το bundle με το mario kart , κάλεσαν σήμερα ότι θα το έχουν διαθέσιμο από τις 05/06 για αποστολή
D.Luffy Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Πήρα τηλ το Πλαίσιο σήμερα (παραγγελία 9/4 σκέτη κονσόλα) και μου είπαν ότι βλέπουν ότι ήμουν από τους πρώτους αλλά αναμένεται να παραλάβω από τις 6/6 την επόμενη μέρα κυκλοφορίας ή ακόμα και 7/6. Ρώτησα αν θα με πάρουν τηλ και μου είπαν όχι, απλά θα δρομολογήσουν την παραγγελία όταν είναι έτοιμη. Λίγο στο φλου γενικά η κατάσταση. 1
Charismo Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 23 minutes ago, D.Luffy said: Πήρα τηλ το Πλαίσιο σήμερα (παραγγελία 9/4 σκέτη κονσόλα) και μου είπαν ότι βλέπουν ότι ήμουν από τους πρώτους αλλά αναμένεται να παραλάβω από τις 6/6 την επόμενη μέρα κυκλοφορίας ή ακόμα και 7/6. Ρώτησα αν θα με πάρουν τηλ και μου είπαν όχι, απλά θα δρομολογήσουν την παραγγελία όταν είναι έτοιμη. Λίγο στο φλου γενικά η κατάσταση. Άρα αν οι πρώτοι παραλάβουν με μια ή δύο ημέρες καθυστέρηση, με τους υπόλοιπους τι θα γίνει; Έτσι όπως το βλέπω θα δρομολογήσουν τις παραγγελίες την ημέρα της κυκλοφορίας. 1
CarbonFibre Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Έτσι μου είχαν πει και μένα στο Πλαίσιο με Ps5 pro ότι η αποστολή θα γίνει την ημέρα κυκλοφορίας και θα παραλάβω σε 1-2 μέρες αλλά αποστολή έκαναν μια μέρα πριν και ήρθε τη μέρα κυκλοφορίας. Μάλλον είναι η στάνταρ απάντηση για να είναι εντός εισαγωγικών καλυμμένοι. 2
dekulinkgr Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Παντως σημερα εβγαλε το plaisio εξαντληθηκε το bundle με το mario kart.Μαλλον εμαθαν ποσα κομματια θα φερουν και εβγαλαν οτι εξαντληθηκε; Σε αλλα νεα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για την ελευση του switch 2.Σημερα μου ηρθε η θηκη της tomtoc.Προτιμησα αυτην απο την αντιστοιχη της nintendo κυριως διοτι θυμιζει του steam deck οπου εχει κενο για τα αναλογικα για να μην πιεζονται.Παντως ειναι οντως αρκετα μεγαλο σε σχεση με το 1.Παραθετω φωτογραφια οπου εχω βαλει το switch oled μεσα να δειτε την διαφορα. 3
ononos Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 55 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Παντως σημερα εβγαλε το plaisio εξαντληθηκε το bundle με το mario kart.Μαλλον εμαθαν ποσα κομματια θα φερουν και εβγαλαν οτι εξαντληθηκε; Σε αλλα νεα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για την ελευση του switch 2.Σημερα μου ηρθε η θηκη της tomtoc.Προτιμησα αυτην απο την αντιστοιχη της nintendo κυριως διοτι θυμιζει του steam deck οπου εχει κενο για τα αναλογικα για να μην πιεζονται.Παντως ειναι οντως αρκετα μεγαλο σε σχεση με το 1.Παραθετω φωτογραφια οπου εχω βαλει το switch oled μεσα να δειτε την διαφορα. Είσαι σίγουρος για το πλαίσιο? Τώρα μπήκα και είναι διαθέσιμο το bundle..
dekulinkgr Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ononos είπε Είσαι σίγουρος για το πλαίσιο? Τώρα μπήκα και είναι διαθέσιμο το bundle.. Tην ωρα που ποσταρα το παραπανω μηνυμα το εβγαζε εξαντλημενο.Τωρα που μπηκα το εχει ξανα διαθεσιμο.Τι να πω. Επεξ/σία 30 Μαϊου από dekulinkgr
dim_plo Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για πάμε να μετρηθούμε... https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VQCZgDALW6qu28CI7cuyRuZ3tlP017Sw9cXxRJfwdD8/edit?usp=sharing Συνιστώμενα πεδία προς συμπλήρωση: Spoiler Κατάστημα αγοράς Ημερομηνία προπαραγγελίας Bundle Τηλεφωνική/ γραπτή ενημέρωση για αποστολή (π.χ. 06/06/2025) Tracking Number 1 week to go! 🎉 Επεξ/σία 30 Μαϊου από dim_plo 4
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Μαϊου Moderators Δημοσ. 30 Μαϊου 1 hour ago, dekulinkgr said: Παντως σημερα εβγαλε το plaisio εξαντληθηκε το bundle με το mario kart.Μαλλον εμαθαν ποσα κομματια θα φερουν και εβγαλαν οτι εξαντληθηκε; Σε αλλα νεα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για την ελευση του switch 2.Σημερα μου ηρθε η θηκη της tomtoc.Προτιμησα αυτην απο την αντιστοιχη της nintendo κυριως διοτι θυμιζει του steam deck οπου εχει κενο για τα αναλογικα για να μην πιεζονται.Παντως ειναι οντως αρκετα μεγαλο σε σχεση με το 1.Παραθετω φωτογραφια οπου εχω βαλει το switch oled μεσα να δειτε την διαφορα. Εγώ ήμουν σε δίλημμα αν θα πάω προς Jsaux ή προς Skull n Co για gripcase και για carrying case, αλλά τελικά θα έβγαινε γύρω στο 60άρι με όλα τα έξτρα, οπότε προτίμησα μια κινεζιά για αρχή και αν δεν βολέψει βλέπουμε στο μέλλον. Με σκάρτο 15άρι τα δίνει όλα μαζί, σπαστά TPU προστατευτικά, τζαμάκι, καποτάκια και θήκη μεταφοράς. Καλό bargain, ελπίζω να μην είναι εντελώς για τα πανηγύρια. 1
dekulinkgr Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Hρθε και σημερα ενα dust cover που πηρα για το dock.Το dock τελικα ειναι πολυ μεγαλυτερο απ'οτι νομιζα καθως το δοκιμασα στο dock του switch oled,με το switch κουμπωμενο πανω και ειχε παρα πολυ κενο χωρο. Τωρα αναμενω μονο την κονσολα(αγορασμενη απο plaisio στις 4-9) και το pro controller 2.Δεν ειχα σκοπο να παρω το νεο pro controller αλλα διαβαζοντας preview οπου ολοι λενε τα καλυτερα λογια και σε συνδυασμο οτι το pro controller του switch που εχω ,εχει θεματα drift τελικα εκανα την αγορα. Πιστευω απο δευτερα αντε τριτη να εχουμε καποια ενημερωση για την κονσολα.Δεν με εχουν παρει τηλεφωνο απο το Plaisio να με ενημερωσουν για την κατασταση της παραγγελιας.
papp0us Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε Hρθε και σημερα ενα dust cover που πηρα για το dock.Το dock τελικα ειναι πολυ μεγαλυτερο απ'οτι νομιζα καθως το δοκιμασα στο dock του switch oled,με το switch κουμπωμενο πανω και ειχε παρα πολυ κενο χωρο. Τωρα αναμενω μονο την κονσολα(αγορασμενη απο plaisio στις 4-9) και το pro controller 2.Δεν ειχα σκοπο να παρω το νεο pro controller αλλα διαβαζοντας preview οπου ολοι λενε τα καλυτερα λογια και σε συνδυασμο οτι το pro controller του switch που εχω ,εχει θεματα drift τελικα εκανα την αγορα. Πιστευω απο δευτερα αντε τριτη να εχουμε καποια ενημερωση για την κονσολα.Δεν με εχουν παρει τηλεφωνο απο το Plaisio να με ενημερωσουν για την κατασταση της παραγγελιας. Χθες που πήρα πλαίσιο για να ρωτήσω πάντως, μήπως υπάρχει περίπτωση να το πάρω απο εκει Day one και να μην περιμένω κανα 15ημερο το Amazon, μου το έβαλε προ παραγγελία τηλεφωνικά, χωρίς να μου ζητήσει προκαταβολή, και μου είπε τα κομμάτια που περιμένουν είναι σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τις προπαραγγελίες, οπότε τη μέρα κυκλοφορίας, θα φύγουν κανονικά. Δε τα παίρνω τοις μετρητοίς βέβαια, αλλα μου είπε νούμερα, οπότε φαντάζομαι οτι δεν τα έβγαλε απο το μυαλό του. 4
imr Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 hour ago, papp0us said: Χθες που πήρα πλαίσιο για να ρωτήσω πάντως, μήπως υπάρχει περίπτωση να το πάρω απο εκει Day one και να μην περιμένω κανα 15ημερο το Amazon, μου το έβαλε προ παραγγελία τηλεφωνικά, χωρίς να μου ζητήσει προκαταβολή, και μου είπε τα κομμάτια που περιμένουν είναι σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τις προπαραγγελίες, οπότε τη μέρα κυκλοφορίας, θα φύγουν κανονικά. Δε τα παίρνω τοις μετρητοίς βέβαια, αλλα μου είπε νούμερα, οπότε φαντάζομαι οτι δεν τα έβγαλε απο το μυαλό του. Δεν είναι περίεργο, ειδικά με το καπέλο που έχουν βάλει εδώ θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση να μην υπάρχει στοκ. 2
broxopios Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Τωρα αναμενω μονο την κονσολα(αγορασμενη απο plaisio στις 4-9) και το pro controller 2.Δεν ειχα σκοπο να παρω το νεο pro controller αλλα διαβαζοντας preview οπου ολοι λενε τα καλυτερα λογια και σε συνδυασμο οτι το pro controller του switch που εχω ,εχει θεματα drift τελικα εκανα την αγορα. Έχει hall effect sticks το Pro Controller 2?
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαϊου Moderators Δημοσ. 31 Μαϊου 33 minutes ago, broxopios said: Έχει hall effect sticks το Pro Controller 2? Όχι, αλλά λένε ότι έχουν λύσει τα προβλήματα με το drift. 2
Mr_Terror Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Το βαζω και εδω https://www.lagonika.gr/prosfores/gia-ka8e-1euro-ofelos-100-pontoi-alpha-bonus-ston-kwtsobolo-sab-2001-kyr-2359/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα