Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βάση την εμπειρία μου, από πλευράς Γερμανού δεν τηλεφωνούν πριν προχωρήσουν σε αποστολή, όπως το Πλαίσιο. Επίσης, στο τηλεφωνικό κέντρο δεν γνώριζαν ποτέ περισσότερες πληροφορίες.

Ομως, πάντοτε παραλάμβανα είτε τη μέρα της επίσημης κυκλοφορίας, είτε την επόμενη εργάσιμη. Ας ελπίσουμε να είναι τυπικοί και αυτή τη φορά.

Πάντως, ούτε για κυκλοφορία PS5 πρόκειται, ούτε φθηνό είναι το Switch 2, ώστε να έχει ιδιαίτερη ζήτηση στην Ελλάδα. Θεωρώ πως οι πρώτες μέρες των προπαραγγελιών θα καλυφθούν day one.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Έχω αγχωθεί λίγο με το Console Club. Τους ρώτησα αν θα κάνουν midnight event or smth και μου είπαν όχι. Στη συνέχεια τους ρώτησα τι ώρα ανοίγουν για να πάω με το άνοιγμα από εκεί και μου απάντησαν να περιμένω SMS, γιατί δεν ξέρουν τι ώρα θα τους τα φέρει η μεταφορική. Τουτέστιν δεν θα έχουν στοκ από τις προηγούμενες μέρες, όπως οι αλυσίδες.

Δεν θέλω να γίνει καμιά στραβή, μιας και θέλω να φύγω Πέμπτη απόγευμα, ελπίζω να μην έχουμε ξενερώματα.

• Sad 2
Δημοσ.

Αν δεν φύγεις εξωτερικό (και λείπεις μέρες), μήπως να τους έλεγες να στο προωθήσουν εκεί; Ή αλήθεια είναι ότι, παραδοσιακά, γίνεται ένας μικρός χαμός με τις κούριερ στις launch days.. ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσουν.

(άσχετο : μολις ήρθε mail από Nintendo Ιρλανδιας ότι μου έστειλαν την microSD Express card και το νέο Pro Controller - προφανώς ξεκινάνε και τις αποστολές των Switch 2, τουλάχιστον προς το εξωτερικό) 

Δημοσ.

Πριν καμιά βδομάδα που είχα μιλήσει μαζί τους για το πότε θα παραλάβω (εκτός Αθηνών) μου είχαν πει κανονικά 5 του μήνα. Βέβαια αυτά αλλάζουν. Θα δούμε και ελπίζουμε για το καλύτερο. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
52 minutes ago, marcus0 said:

Αν δεν φύγεις εξωτερικό (και λείπεις μέρες), μήπως να τους έλεγες να στο προωθήσουν εκεί; Ή αλήθεια είναι ότι, παραδοσιακά, γίνεται ένας μικρός χαμός με τις κούριερ στις launch days.. ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσουν.

(άσχετο : μολις ήρθε mail από Nintendo Ιρλανδιας ότι μου έστειλαν την microSD Express card και το νέο Pro Controller - προφανώς ξεκινάνε και τις αποστολές των Switch 2, τουλάχιστον προς το εξωτερικό) 

Δεν θέλω να μου στείλουν κάτι, θέλω ιδανικά να πάω στο μαγαζί τους στις 08:55 και να το πάρω μόνος μου στα χέρια μου.

Δημοσ.

εμένα στον Κωτσό τα 3 από τα 4 πράγματα γράφουνε από κάτω invalid. δεν το λες και ευοίωνο

CleanShot2025-06-02at18_50.13@2x.png.2e242202334a4098f16ebed2a40f83fb.png

• Like 1
Δημοσ.

Από Nintendo Ireland μου ήρθε mail πως έφυγε η κονσόλα με DPD από Πολωνία.

Λέει 3-4 ημέρες, αλλά το κόβω να έρχεται από βδομάδα.

Μόλις μου ήρθε και το παρακάτω:

IMG_5193.jpeg.058173d46ed196e07adc22d847b0cdb0.jpeg

Δημοσ.

Ύποπτη σιγή στις παραγγελίες μας από μεγάλες αλυσίδες και τρίτους. Αν δεν αλλάξουν status σήμερα δεν βλέπω φως αλλά πιστεύω μέχρι τέλους μήνα να φέρουν δεύτερη παρτίδα. Εχει δει κανένας να προχωράει σήμερα η παραγγελία του;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν θέλω να μου στείλουν κάτι, θέλω ιδανικά να πάω στο μαγαζί τους στις 08:55 και να το πάρω μόνος μου στα χέρια μου.

Μας βλέπω να τα λέμε εκεί, και γω ίδια ώρα λέω να πάω αχαχαχαχα. Εποχές PS5 προβλέπω, με έχεις φορτωθεί 😉

• Haha 1
Δημοσ.

Το πλαίσιο παραλαμβάνει σήμερα 1000 bundle me to mario kart και λιγότερα από 200 σκέτη κονσόλα.

• Like 7
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mdd45 είπε

Το πλαίσιο παραλαμβάνει σήμερα 1000 bundle me to mario kart και λιγότερα από 200 σκέτη κονσόλα.

Παίζει να ξέρουμε τίποτα για Κωτσόβολο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mdd45 είπε

Λογικό.. Τους πήρα χθες τηλέφωνο για το πότε θα παραλάβω το σκέτο (η/νια παραγγελίας 15/5) και μου είπαν τέλη Ιουνίου. Για το bundle μου είπαν ότι έχουν διαθεσιμότητα. Τελικά παράγγειλα το bundle από το console club την 31/5 αφού μου είπαν ότι θα το έχω 5/6.

Δημοσ.

Έχει παραγγείλει κανείς από Amazon Γαλλίας και έχει εικόνα πόσο καιρό κάνει; Μου λένε μέχρι 16/6 αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 

Δημοσ.

Εγω εχω παραγγείλει από Amazon.fr

Κοίτα, πιστεύω θα έρθει νωρίτερα γιατί κατά 99% θα το στείλουν με ups. Όποτε μου έχουν στείλει με ups πάντα έρχεται νωρίτερα το δέμα. 

Θα δούμε, υπομονή :)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...