Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο πίσω κάποιος ανέφερε πως οι προπαραγγελίες του Γερμανού θα εκτελεστούν την ημερομηνία της κυκλοφορίας. 
Ίσως αύριο να δούμε να αλλάζει η κατάσταση της παραγγελίας. 

Δημοσ.

Κρίνοντας από αυτά που έγραψαν τα παιδιά για τις άλλες αλυσίδες, δεν πιστεύω ότι θα έχουμε θέμα με Γερμανό, Μαξ να πάει καμια μέρα πίσω.

Δημοσ.

Μίλησα με Γερμανό. Δεν ξέρουν. Είπαν ότι θα εκτελεστούν αύριο άρα στη καλύτερη τη Παρασκευή. 

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, drjohn1980 said:

εφυγε το δικο μου απο amazon.de με ups σημερα 

Tότε ελπίζω να ακολουθήσει σύντομα το γαλλικό.

Sad Matthew Mcconaughey GIF by Legendary Entertainment

Δημοσ.
1 minute ago, screaming_trees said:

Μακάρι... 

Στείλε αν έχεις ενημέρωση. Πότε το παρήγγειλες btw;

Δημοσ.

εγω παιδια 08/04 παρηγγειλα απο amazon.de βεβαια μου γραφει παραλαβη 13 ιουνιου,αλλα σημερα μου εστειλαν οτι εφυγε με ups,τωρα δεν ξερω αν θα κανει τον γυρο της ευρωπης ωστε να ερθει στις 13,αλλα συνηθως αλλαζει αυτο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, drjohn1980 είπε

εγω παιδια 08/04 παρηγγειλα απο amazon.de βεβαια μου γραφει παραλαβη 13 ιουνιου,αλλα σημερα μου εστειλαν οτι εφυγε με ups,τωρα δεν ξερω αν θα κανει τον γυρο της ευρωπης ωστε να ερθει στις 13,αλλα συνηθως αλλαζει αυτο

αν ειναι ups standard θελει 4-5 μερες. Αν ειναι ups express αυριο η μεθαυριο θα ειναι σε εσενα

Δημοσ.
26 minutes ago, DelsinGR said:

Στείλε αν έχεις ενημέρωση. Πότε το παρήγγειλες btw;

2/5 έβαλα παραγγελία. Βέβαια εχω παραγγείλει την κονσολα μαζί με το physical mkw, ισως το bundle να το στέλνουν πιο γρήγορα. 

Δημοσ.

Λοιπόν μίλησα με μερικούς ακόμη στο εξωτερικό. Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία δεν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ακόμη. Επίσης το Amazon Γαλλίας επειδή είχε ξεκινήσει να στέλνει το OG switch πριν την κυκλοφορία του και σε πολύ χαμηλή τιμή, έχουν φάει μαύρο ας πούμε από τη Nintendo και μάλλον θα το στείλουν αύριο αν όχι αργότερα σήμερα. 

Δημοσ.
Just now, DelsinGR said:

Λοιπόν μίλησα με μερικούς ακόμη στο εξωτερικό. Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία δεν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ακόμη. Επίσης το Amazon Γαλλίας επειδή είχε ξεκινήσει να στέλνει το OG switch πριν την κυκλοφορία του και σε πολύ χαμηλή τιμή, έχουν φάει μαύρο ας πούμε από τη Nintendo και μάλλον θα το στείλουν αύριο αν όχι αργότερα σήμερα. 

Μιας και έχεις επαφές, μπορείς να δεις το δικό μου πού βρίσκεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...