ononos Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Επικοινωνία με console club, το στέλνουν αύριο (το bundle), παραγγελία 31/5 2
NewGascp Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Με Γερμανό μίλησε κάποιος ; Η παραγγελία δεν έχει κουνηθεί καθόλου 🤐
shodan Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Πιο πίσω κάποιος ανέφερε πως οι προπαραγγελίες του Γερμανού θα εκτελεστούν την ημερομηνία της κυκλοφορίας. Ίσως αύριο να δούμε να αλλάζει η κατάσταση της παραγγελίας.
gkarako Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Κρίνοντας από αυτά που έγραψαν τα παιδιά για τις άλλες αλυσίδες, δεν πιστεύω ότι θα έχουμε θέμα με Γερμανό, Μαξ να πάει καμια μέρα πίσω.
Magypsy23 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 4 ώρες πριν, thagkol είπε Έχω ψηθεί και σκέφτομαι για παραγγελία από Nintendo Store Ευρώπη;
ifrit21 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Μίλησα με Γερμανό. Δεν ξέρουν. Είπαν ότι θα εκτελεστούν αύριο άρα στη καλύτερη τη Παρασκευή. 2
DelsinGR Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 hour ago, drjohn1980 said: εφυγε το δικο μου απο amazon.de με ups σημερα Tότε ελπίζω να ακολουθήσει σύντομα το γαλλικό.
screaming_trees Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 6 minutes ago, DelsinGR said: Tότε ελπίζω να ακολουθήσει σύντομα το γαλλικό. Μακάρι...
DelsinGR Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 minute ago, screaming_trees said: Μακάρι... Στείλε αν έχεις ενημέρωση. Πότε το παρήγγειλες btw;
drjohn1980 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου εγω παιδια 08/04 παρηγγειλα απο amazon.de βεβαια μου γραφει παραλαβη 13 ιουνιου,αλλα σημερα μου εστειλαν οτι εφυγε με ups,τωρα δεν ξερω αν θα κανει τον γυρο της ευρωπης ωστε να ερθει στις 13,αλλα συνηθως αλλαζει αυτο
vag.patrick Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Μόλις τώρα, drjohn1980 είπε εγω παιδια 08/04 παρηγγειλα απο amazon.de βεβαια μου γραφει παραλαβη 13 ιουνιου,αλλα σημερα μου εστειλαν οτι εφυγε με ups,τωρα δεν ξερω αν θα κανει τον γυρο της ευρωπης ωστε να ερθει στις 13,αλλα συνηθως αλλαζει αυτο αν ειναι ups standard θελει 4-5 μερες. Αν ειναι ups express αυριο η μεθαυριο θα ειναι σε εσενα
screaming_trees Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 26 minutes ago, DelsinGR said: Στείλε αν έχεις ενημέρωση. Πότε το παρήγγειλες btw; 2/5 έβαλα παραγγελία. Βέβαια εχω παραγγείλει την κονσολα μαζί με το physical mkw, ισως το bundle να το στέλνουν πιο γρήγορα.
DelsinGR Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Λοιπόν μίλησα με μερικούς ακόμη στο εξωτερικό. Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία δεν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ακόμη. Επίσης το Amazon Γαλλίας επειδή είχε ξεκινήσει να στέλνει το OG switch πριν την κυκλοφορία του και σε πολύ χαμηλή τιμή, έχουν φάει μαύρο ας πούμε από τη Nintendo και μάλλον θα το στείλουν αύριο αν όχι αργότερα σήμερα.
Charismo Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Just now, DelsinGR said: Λοιπόν μίλησα με μερικούς ακόμη στο εξωτερικό. Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία δεν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ακόμη. Επίσης το Amazon Γαλλίας επειδή είχε ξεκινήσει να στέλνει το OG switch πριν την κυκλοφορία του και σε πολύ χαμηλή τιμή, έχουν φάει μαύρο ας πούμε από τη Nintendo και μάλλον θα το στείλουν αύριο αν όχι αργότερα σήμερα. Μιας και έχεις επαφές, μπορείς να δεις το δικό μου πού βρίσκεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα