DelsinGR Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 minute ago, Charismo said: Μιας και έχεις επαφές, μπορείς να δεις το δικό μου πού βρίσκεται; Στείλε μου στοιχεία λογαριασμού να μπω να δω. 😶
Charismo Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 6 minutes ago, DelsinGR said: Στείλε μου στοιχεία λογαριασμού να μπω να δω. 😶 Στέλνω pm.
ononos Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Μόλις ήρθε sms από console club ότι απεστάλη με αριθμό αποστολής (acs) 3
thagkol Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Magypsy23 said: Ευρώπη; Ναι, Ιρλανδία και Γερμανία Επεξ/σία 4 Ιουνίου από thagkol
nkarafo Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Εγώ πάντως που παρήγγειλα από amazon.de ένα φορητό aircondition (άσχετο με switch) μου έγραψαν στις 28 Μαϊου έφυγε και σήμερα, μετά από 7 ημέρες, έφτασε σπίτι με UPS. Οπότε μπορεί να κάνει και μία εβδομάδα για να σας έρθει... Μακάρι να το έχετε αύριο αλλά φοβάμαι ότι αργούν όλα αυτά με αεροπλάνα και ιστορίες..
DelsinGR Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 minutes ago, nkarafo said: Εγώ πάντως που παρήγγειλα από amazon.de ένα φορητό aircondition (άσχετο με switch) μου έγραψαν στις 28 Μαϊου έφυγε και σήμερα, μετά από 7 ημέρες, έφτασε σπίτι με UPS. Οπότε μπορεί να κάνει και μία εβδομάδα για να σας έρθει... Μακάρι να το έχετε αύριο αλλά φοβάμαι ότι αργούν όλα αυτά με αεροπλάνα και ιστορίες.. Αν το έχω μέχρι τις 15 που φεύγω για Κίνα τότε θα έιμαι χαρούμενος 😆 1
dim_plo Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Σημάδια ζωής και από τον ΓΕΡΜΑΝΟ... Καταχωρημένη ✅️ > Σε επεξεργασία 📦 Spoiler
chrisliolios Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Παραγγελία σε Κοτσόβολο πριν από ένα μήνα. Με ειδοποιήσαν εχθές να περάσω να το πάρω την Παρασκευή από το Κατάστημα που το ζήτησα. 🙂 όλα καλά
DejavuGR Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, dim_plo είπε Σημάδια ζωής και από τον ΓΕΡΜΑΝΟ... Καταχωρημένη ✅️ > Σε επεξεργασία 📦 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμένα τίποτα ακόμη!! Όλα ψόφια! Έστω να αλλάξει το status σε "επεξεργασία", να μπει μια ημερομηνία παράδοσης! Κάτι... 😱
kourt71724 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Και εμένα μου ήρθε sms από console club ότι είναι acs και έχει track number 1
shadow_gp Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβε το BOX NOW από Πλαίσιο την κονσόλα με παράδοση αύριο. 🙃 Καλή τύχη σε όλους!!!! Επεξ/σία 4 Ιουνίου από shadow_gp 2
gkarako Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Όσοι είχατε εξέλιξη στον Γερμανό τι ημερομηνία βάλατε την παραγγελία?
CarbonFibre Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, gkarako είπε Όσοι είχατε εξέλιξη στον Γερμανό τι ημερομηνία βάλατε την παραγγελία? 10/4 1
dim_plo Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, DejavuGR said: Εμένα τίποτα ακόμη!! Όλα ψόφια! Έστω να αλλάξει το status σε "επεξεργασία", να μπει μια ημερομηνία παράδοσης! Κάτι... 😱 Θέλω να πιστεύω ότι εντός των επόμενων ωρών θα έχεις και εσύ ενημέρωση. Παρεμπιπτόντως, η παραγγελία μου προχώρησε απλά στο στάδιο της επεξεργασίας. Δεν έχω κάποια άλλη πληροφορία στη διάθεσή μου (ημερομηνία αποστολής κ.λπ.). Είδαμε, όμως, μία κίνηση και από το ΓΕΡΜΑΝΟ. Υ.Γ. 1: Καταχωρημένη πλέον και η δεύτερη προπαραγγελία μου στο ΓΕΡΜΑΝΟ (Mario Kart World, physical). Υ.Γ. 2: Απόπειρα χρέωσης για το bundle από Amazon DE, σήμερα στις 11:12 (κλασικά, άδεια χρεωστική-δεν θα το παραλάβω) Υ.Γ. 3: Υπενθυμίζω αυτό εδώ: Προπαραγγελίες Nintendo Switch 2 Φαίνεται ότι θα παραλάβουμε όλοι εγκαίρως. 🥳 Επεξ/σία 4 Ιουνίου από dim_plo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα