Thanasis0000 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Παρεμπιπτόντως, για όποιον ενδιαφέρεται, στο The Console Club το MKW Bundle είναι και πάλι διαθέσιμο (προς έκπληξή μου)
Charismo Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Δεν μου προκαλεί καθόλου έκπληξη. Θεωρώ πως ειδικά στις μεγάλες αλυσίδες, το bundle θα είναι διαθέσιμο στα ράφια από αύριο. Η σκέτη κονσόλα δεν ξέρω γιατί γενικά διέθεσαν λιγότερα κομμάτια. 1
dimitris8895 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Εγώ έχω παραγγελία από 28/5 (κάπως αργά το ξέρω) από Πλαίσιο, τίποτα ακόμη. Έχει μείνει στο "Προπαραγγελία". Χθες μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι θα παραλάβω κανονικά αλλά μπορεί να μου έλεγε και τρολλιές ο τύπος. Την έχω πληρώσει ήδη την κονσόλα.
DelsinGR Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 7 minutes ago, Charismo said: Δεν μου προκαλεί καθόλου έκπληξη. Θεωρώ πως ειδικά στις μεγάλες αλυσίδες, το bundle θα είναι διαθέσιμο στα ράφια από αύριο. Η σκέτη κονσόλα δεν ξέρω γιατί γενικά διέθεσαν λιγότερα κομμάτια. Εντωμεταξύ από μεγάλο κανάλι στο youtube είχα ακούσει ακριβώς το αντίθετο..
Thanasis0000 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, Charismo είπε Δεν μου προκαλεί καθόλου έκπληξη. Θεωρώ πως ειδικά στις μεγάλες αλυσίδες, το bundle θα είναι διαθέσιμο στα ράφια από αύριο. Η σκέτη κονσόλα δεν ξέρω γιατί γενικά διέθεσαν λιγότερα κομμάτια. Συμφωνώ κατά κανόνα, απλά στο συγκεκριμένο κατάστημα, μέχρι και χθες το βράδυ τουλάχιστον, η συγκεκριμένη προπαραγγελία ήταν καταχωρημένη ως εξαντλημένη.
Charismo Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Thanasis0000 said: Συμφωνώ κατά κανόνα, απλά στο συγκεκριμένο κατάστημα, μέχρι και χθες το βράδυ τουλάχιστον, η συγκεκριμένη προπαραγγελία ήταν καταχωρημένη ως εξαντλημένη. Η αλήθεια είναι πως τα μικρότερα καταστήματα δεν θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση από την CD Media. Edit: Πριν από 17 λεπτά η κονσόλα και επίσημα μπήκε σε release day στις πρώτες περιοχές του κόσμου. (Νέα Ζηλανδία) Επεξ/σία 4 Ιουνίου από Charismo 1
thoodoris Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, dimitris8895 είπε Εγώ έχω παραγγελία από 28/5 (κάπως αργά το ξέρω) από Πλαίσιο, τίποτα ακόμη. Έχει μείνει στο "Προπαραγγελία". Χθες μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι θα παραλάβω κανονικά αλλά μπορεί να μου έλεγε και τρολλιές ο τύπος. Την έχω πληρώσει ήδη την κονσόλα. Περίεργο... και εγώ προχώρησα με παραγγελία από τα πλαίσιο και με πήραν τηλέφωνο εχθές. Όλα καλά για το bundle.
dimitris8895 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, thoodoris είπε Περίεργο... και εγώ προχώρησα με παραγγελία από τα πλαίσιο και με πήραν τηλέφωνο εχθές. Όλα καλά για το bundle. Πότε την έκανες την παραγγελία;
thoodoris Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, dimitris8895 είπε Πότε την έκανες την παραγγελία; 9/4 !
dimitris8895 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, thoodoris είπε 9/4 ! Εγώ 28/5, είμαι πολύ πιο κάτω δυστυχώς σε προτεραιότητα
thoodoris Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Πάντως μια καλή σκέψη είναι ότι όσοι θέλουν να πάρουν την κονσόλα με τιμολόγιο, από όσο ξέρω, δεν μπορούν να πάρουν την bundle έκδοση γιατί περιέχει μέσα και το Mario Kart και δεν δικαιολογείται η υπαγωγή στο άρθρο 39α. Οπότε ίσως να υπάρχει μια μεγαλύτερη ζήτηση για την απλή κονσόλα. Από ότι βλέπω ο Κοτσόβολος πχ έχει μόνο την bundle έκδοση διαθέσιμη αυτή την στιγμή.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 minute ago, thoodoris said: Πάντως μια καλή σκέψη είναι ότι όσοι θέλουν να πάρουν την κονσόλα με τιμολόγιο, από όσο ξέρω, δεν μπορούν να πάρουν την bundle έκδοση γιατί περιέχει μέσα και το Mario Kart και δεν δικαιολογείται η υπαγωγή στο άρθρο 39α. Δεν ισχύει αυτό.
dimitris8895 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, thoodoris είπε Πάντως μια καλή σκέψη είναι ότι όσοι θέλουν να πάρουν την κονσόλα με τιμολόγιο, από όσο ξέρω, δεν μπορούν να πάρουν την bundle έκδοση γιατί περιέχει μέσα και το Mario Kart και δεν δικαιολογείται η υπαγωγή στο άρθρο 39α. Οπότε ίσως να υπάρχει μια μεγαλύτερη ζήτηση για την απλή κονσόλα. Από ότι βλέπω ο Κοτσόβολος πχ έχει μόνο την bundle έκδοση διαθέσιμη αυτή την στιγμή. Εμένα κανονικά πέρασε το bundle σε τιμολόγιο πάντως. Αυτόματα το έκανα μέσω ΑΑΔΕ, και πλήρωσα κανονικά, τιμή χωρίς ΦΠΑ. 1
anna77 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 ώρα πριν, DimitrisPl1993 είπε Έχει μήπως επικοινωνήσει κάνεις με console club για όσους θα κάνουμε παραλαβή από το κατάστημα ? Δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμα Φίλε μου τα στέλνουν . Πριν λίγο έστειλαν και το δικό μου. Θα σου έρθει μήνυμα και σένα 1
DimitrisPl1993 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, thoodoris είπε Πάντως μια καλή σκέψη είναι ότι όσοι θέλουν να πάρουν την κονσόλα με τιμολόγιο, από όσο ξέρω, δεν μπορούν να πάρουν την bundle έκδοση γιατί περιέχει μέσα και το Mario Kart και δεν δικαιολογείται η υπαγωγή στο άρθρο 39α. Οπότε ίσως να υπάρχει μια μεγαλύτερη ζήτηση για την απλή κονσόλα. Από ότι βλέπω ο Κοτσόβολος πχ έχει μόνο την bundle έκδοση διαθέσιμη αυτή την στιγμή. Με 39α μια χαρά μπορείς να κόψεις τιμολόγιο δεν έχει σχέση που έχει το kart απλά πρεπει να το δικαιολογεί ο ΚΑΔ σου. 9 λεπτά πριν, anna77 είπε Φίλε μου τα στέλνουν . Πριν λίγο έστειλαν και το δικό μου. Θα σου έρθει μήνυμα και σένα Έχεις και εσύ παραλαβή από το κατάστημα ή θα στο στείλουν με courier? Update : με ενημέρωσαν και μένα! Επεξ/σία 4 Ιουνίου από DimitrisPl1993 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα