Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά απο πλαίσιο άμεσα χωρίς προπαραγγελία. Μπήκα πήρα πλήρωσα εφυγα.

Ολα κομπλέ!

Σιγά μην τρέχανε όλοι να σκάσουν τα 500αρικα τους έτσι.

Mario kart bundle και cyberpunk....

• Like 6
  • Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παραγγελια απο 15/4 γερμανος απλα εχει καταχωρηθει χεχε ! Οφ τοπικ πιστευετε καλυτερα pro controller ή ενα ακομα απλο χειρηστηριο για να μπορεις να παιξεις τετραπλο ;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, proindeed6 είπε

Παραγγελια απο 15/4 γερμανος απλα εχει καταχωρηθει χεχε ! Οφ τοπικ πιστευετε καλυτερα pro controller ή ενα ακομα απλο χειρηστηριο για να μπορεις να παιξεις τετραπλο ;

pro controller με κλειστά μάτια. 

και εγώ αναμονή να έρθει από Ιρλανδία... :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω μπηκα σε μεγαλη αλυσιδα το πηρα και εφυγα.

Επειδη θα κανω νεο account εχει σημασια τη χωρα θα βαλω ? Εννοω σχετικα με τις τιμες στο eshop.

4 hours ago, Snolly said:

Μου αρέσει που αρχικά μου γράφανε παράδοση για εχθές...

Κωτσόβολος, δεν ξέρω γιατί ακυρώθηκε (πληρωμένη) - είμαι τώρα στο chat και παλεύω με τα bots

CleanShot2025-06-05at11_10.57@2x.png.30197b85a1b0f2b0f17518ee2682b949.png

update από το chat - δεν έχει ακυρωθεί (κι ας λέει το site έτσι) και θα παραδοθεί Δευτέρα στο κούριερ. Θα είμαι το τριήμερο με το Switch 1 λες και είμαι κανένας Νεάντερταλ.

Τραβα σε ενα καταστημα να παραλαβεις απο τα διαθεσιμα

Επεξ/σία από Deargr
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ και ξεκινάω την μεταφορά από το παλιό.
Ωραία χορταστική οθόνη σε πρώτη φάση και αρκετά μεγαλύτερα τα joycons. 

Καλό κάψιμο σε όλους!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως βλέπω εχει διαθέσιμα σε όλες τις αλυσίδες.  Δεν φαίνετε να υπήρξε κανένα πρόβλημα με διαθεσιμοτητα

Μάλλον θα πάω το απόγευμα η αύριο να πάρω ενα. (με το καπέλο των αλυσίδων για να το βάλω πιστωτική) 

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.

Να πληρώνεις τα καρτέλ εδώ για να στο στέλνουν έτσι.

Ούτε να το ανοίξω δεν θέλω, το στέλνω πίσω όπως ήρθε.

IMG_20250605_170339.jpg

IMG_20250605_170324.jpg

IMG_20250605_170306.jpg

IMG_20250605_170248.jpg

• Sad 3
Δημοσ.
3 hours ago, proindeed6 said:

Ε καλά , τους έστειλα email. Εάν αύριο δεν έχω ανανέωση κατάστασης,  τραβάω μια ακύρωση και έχω τσιμπήσει και την επιστροφή! Πάω μετά και παίρνω από τα έτοιμα 🤪

Δημοσ.
12 minutes ago, nekrik said:

Ε καλά , τους έστειλα email. Εάν αύριο δεν έχω ανανέωση κατάστασης,  τραβάω μια ακύρωση και έχω τσιμπήσει και την επιστροφή! Πάω μετά και παίρνω από τα έτοιμα 🤪

Κάποιος ανέφερε πιο πάνω ότι αν ακυρώσεις σου παίρνουν πίσω την επιστροφή. Βέβαια αν την έχεις εξαργυρώσει ήδη δεν ξέρω τι γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, thagkol said:

Κάποιος ανέφερε πιο πάνω ότι αν ακυρώσεις σου παίρνουν πίσω την επιστροφή. Βέβαια αν την έχεις εξαργυρώσει ήδη δεν ξέρω τι γίνεται.

Δεν νομίζω πως μπορούν. Ούτε έγραφε κάτι στους όρους χρήσης από ότι θυμάμαι, και φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο εάν έχει εξαργυρωθεί. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι διατεθειμένος να περιμένω ούτε μια εβδομάδα επειδή ο Γερμανος ξύνεται, όχι επειδή τρελαίνομαι να παίξω κάτι στο switch 2, απλά με εκνευρίζουν όταν πετάνε χαρταετό. 

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.

Εγώ πάντως το πήρα από public που πέρναγα, πρέπει να είχαν αρκετά όλες οι αλυσίδες. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imr είπε

Εγώ πάντως το πήρα από public που πέρναγα, πρέπει να είχαν αρκετά όλες οι αλυσίδες. 

Καλά το έβγαλαν καλοκαίρι και αυτοί. Άμα έβγαινε 21 Νοεμβρίου που έχουν στολίσει ήδη στις Η.Π.Α και Δυτική Ευρώπη και κινείται το χρήμα εκείνη την περίοδο θα γινόταν sold out. Τώρα καλοκαίρι έχουμε αλλά στο μυαλό μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...