StavrosPapa12 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Είχα να δω ταινια με τον Λιαμ απο τα taken οπου και ο πηχης είχε προφανώς ανεβει ψηλαααα! Τον ειχα για εγγύηση. Έκανα το λάθος να δω τη συγκεκριμένη ταινία. Απογοήτευση😪
liakinen Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 2 ώρες πριν, StavrosPapa12 είπε Είχα να δω ταινια με τον Λιαμ απο τα taken οπου και ο πηχης είχε προφανώς ανεβει ψηλαααα! Τον ειχα για εγγύηση. Έκανα το λάθος να δω τη συγκεκριμένη ταινία. Απογοήτευση😪 Που να είχες δει και την λίστα του Σίντλερ 😋 1 4
The_Judas Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Στις 15/4/2025 στις 1:08 ΜΜ, liakinen είπε Που να είχες δει και την λίστα του Σίντλερ 😋 η μοναδικη ταινία που μου αρεσει ο νίσον. ποτέ δεν κατάλαβα την εμμονή να τον βαζουν ως μεσηλικα tough guy σε ταινίες 😂 Καλα η επιλογη για τον ρολο του frank drebin απλά ιεροσυλία. Πολύ λιγοι θα μπορουσαν να φτιαξουν επιτυχημένα τετοιο sequel.
liakinen Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 13 ώρες πριν, The_Judas είπε ποτέ δεν κατάλαβα την εμμονή να τον βαζουν ως μεσηλικα tough guy σε ταινίες 😂 Δεν είναι ο μόνος. Οι περισσότεροι όταν η καριέρα τους βαλτώνει μπαίνουν σε τέτοιους ρόλους. Βλέπε πχ Μπαντέρας, Γκίμπσον, Sean Penn, Kevin Costner, Denzel Washington, Samuel L Jackson κτλ κτλ. Οι περισσότερες από τις ταινίες που παίζουν είναι της πλάκας, κατευθείαν για Home θέαση.
pontez2 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 11:14 ΜΜ, The_Judas είπε Καλα η επιλογη για τον ρολο του frank drebin απλά ιεροσυλία. Πολύ λιγοι θα μπορουσαν να φτιαξουν επιτυχημένα τετοιο sequel. Οπως? Ο Λίαμ έχει αποδείξει πως έχει και πολύ καλό χιούμορ, και μπορει να ανταπεξέλθει σε πολλών ειδών δραμματοποιήσεις. Οπότε δε καταλαβαίνω γιατι να προδικάσουμε. Οπως έγραψα και τις προάλλες, μου κάνει πολύ μεγάλη εντυπωση η αρνητικότητα, ειδικά οταν ο ηθοποιός που αναλαμβάνει το πρωταγωνιστικό ρόλο ειναι κάποιος που έχει πέρασει και μονο τυχαίος δεν ειναι. Προσωπικά ενθουσιάστηκα οταν ειδα το τρέιλερ. Φυσικά δεν ειναι δεδομένο πως θα πάει καλά. Μπορει να βγει πατάτα, αλλά το potential δεν ειναι καθόλου κακό Ισχυει και αυτο που λέει ο liakinen. Πχ ο Denzel που ειναι ηθοποιάρα έκανε μια τριλογια με το Equalizer τα τελευταία χρόνια. Ταινιάρες? Οχι. Ποκ κορν και απολαυση? Ναι. Οπως και τα περισσότερα που έχει κανει ο Λιαμ δηλαδή. 2
Πέτρος Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 11:14 ΜΜ, The_Judas είπε Καλα η επιλογη για τον ρολο του frank drebin απλά ιεροσυλία. Πολύ λιγοι θα μπορουσαν να φτιαξουν επιτυχημένα τετοιο sequel. Άμα σενάριο/σκηνοθεσία/τα πάντα-όλα είναι γτπκ, κανένας ηθοποιός δεν θα σώσει την κατάσταση, ακόμα και οσκαρικό ρεσιτάλ να δώσει. 2
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 21/4/2025 στις 1:03 ΜΜ, liakinen είπε Δεν είναι ο μόνος. Οι περισσότεροι όταν η καριέρα τους βαλτώνει μπαίνουν σε τέτοιους ρόλους. Βλέπε πχ Μπαντέρας, Γκίμπσον, Sean Penn, Kevin Costner, Denzel Washington, Samuel L Jackson κτλ κτλ. Οι περισσότερες από τις ταινίες που παίζουν είναι της πλάκας, κατευθείαν για Home θέαση. Λίγο ιεροσυλία να μπαίνει το όνομα του Denzel μαζί με τους υπόλοιπους. Εύκολα στους 20 καλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών. Στο θέμα μας, έχοντας δει την τριλογία με τον Λέσλι Νίλσεν, το τρέιλερ μου άρεσε. Μπορεί να επέλεξαν τον Λίαμ Νίσον επειδή έχει τα ίδια αρχικά με τον Λέσλι Νίλσεν. Δυστυχώς η σημερινή εποχή, δεν αφήνει περιθώριο στους δημιουργούς για χιούμορ και αστείες καταστάσεις. Οπότε, θα αποτύχει. Επεξ/σία 26 Απριλίου από Rebelos2018
liakinen Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 2 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Λίγο ιεροσυλία να μπαίνει το όνομα του Denzel μαζί με τους υπόλοιπους. Εύκολα στους 20 καλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών. Έγραψα για ηθοποιούς που "αναγκάζονται" να παίζουν σε τέτοιους ρόλους και όχι για την γενικότερη αξία τους. Όσο για το καλύτερους όλων των εποχών αυτό είναι υποκειμενικό για απλούς θεατές όπως εμείς. Ο Denzel είναι πολύ καλός και αγαπημένος μου αλλά χωρίς μεγάλη σκέψη θεωρώ τους παρακάτω παραπάνω στην λίστα μου. Ντάνιελ Ντέι-Λιούις, Μάρλον Μπράντο, Τζέιμς Στιούαρτ, Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, Κάρι Γκραντ, Κερκ Ντάγκλας, Όρσον Γουέλς, Χένρι Φόντα, Λόρενς Ολίβιε, Αλέν Ντελόν, Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι, Σπένσερ Τρέισι, Τζακ Νίκολσον, Άντονι Χόπκινς, Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο... Αν σκεφτώ άλλα δέκα λεπτά θα βρω άλλους τόσους.
Rebelos2018 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 5 λεπτά πριν, liakinen είπε Έγραψα για ηθοποιούς που "αναγκάζονται" να παίζουν σε τέτοιους ρόλους και όχι για την γενικότερη αξία τους. Όσο για το καλύτερους όλων των εποχών αυτό είναι υποκειμενικό για απλούς θεατές όπως εμείς. Ο Denzel είναι πολύ καλός και αγαπημένος μου αλλά χωρίς μεγάλη σκέψη θεωρώ τους παρακάτω παραπάνω στην λίστα μου. Ντάνιελ Ντέι-Λιούις, Μάρλον Μπράντο, Τζέιμς Στιούαρτ, Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, Κάρι Γκραντ, Κερκ Ντάγκλας, Όρσον Γουέλς, Χένρι Φόντα, Λόρενς Ολίβιε, Αλέν Ντελόν, Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι, Σπένσερ Τρέισι, Τζακ Νίκολσον, Άντονι Χόπκινς, Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο... Αν σκεφτώ άλλα δέκα λεπτά θα βρω άλλους τόσους. Συμφωνώ είναι υποκειμενικό.
NT1G Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 10:14 ΜΜ, The_Judas είπε η μοναδικη ταινία που μου αρεσει ο νίσον. ποτέ δεν κατάλαβα την εμμονή να τον βαζουν ως μεσηλικα tough guy σε ταινίες 😂 Καλα η επιλογη για τον ρολο του frank drebin απλά ιεροσυλία. Πολύ λιγοι θα μπορουσαν να φτιαξουν επιτυχημένα τετοιο sequel. Δεν κάνει τον frank drebin, τον γιο του κάνει.
LiquidTroll Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Επίσης το ότι τα έχει με την παμελα, την 60αρα πάμελα , το λες και λιγο παρακμη https://people.com/pamela-anderson-and-liam-neeson-are-dating-exclusive-11781066
Nabuko Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Επίσης το ότι τα έχει με την παμελα, την 60αρα πάμελα , το λες και λιγο παρακμη https://people.com/pamela-anderson-and-liam-neeson-are-dating-exclusive-11781066 73 και 58. Σα να βγαίνει ένας 35αρης με μια 20χρονη
pontez2 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Εντάξει. Δε θυμάμαι από πότε είχα να ακούσω τόσα γέλια σε σινεμά. Γενικά δε θυμάμαι απο ποτέ έχω να γελάσω τόσο σε σινεμά. Ο Λιαμ είναι θεός. Ήμουν σίγουρος ότι είχαν βρει το κατάλληλο ηθοποιό αλλά το ότι θα το είχε τέτοια επιτυχία όχι. Απόλυτα χαζή κωμωδία αυτό δηλαδή που βλέπαμε με τον Λέσλι , αυτό θέλαμε να δούμε, τα ίδια και "χειρότερα" τώρα. Η Πάμελα θεαρα. Γενικά πολύ γέλιο. Την ευχαριστηθηκαμε. 10 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Επίσης το ότι τα έχει με την παμελα, την 60αρα πάμελα , το λες και λιγο παρακμη https://people.com/pamela-anderson-and-liam-neeson-are-dating-exclusive-11781066 Γ@μω τα ζευγάρια είναι και η Πάμελα είναι απλά θεαρα. Με τι έπρεπε να τα έχει; Με καμία 20αρα επειδή έτσι κάνουν όλοι; Γενικά η Πάμελα έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές της. 2
Lotof Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Η φύση γιατρεύει τις πληγές της ❤️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα