Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αυτό που εννοούν είναι ότι θα μπορούμε να φορτίζουμε τα χάρτινα και με κάρτες, όχι μόνο με μετρητά. Όχι όμως να κινούμαστε με εισιτήριο στο τηλέφωνο. Στην Θεσσαλονίκη δεν θυμάμαι να είπαν ποτέ ότι θα έχουμε σύστημα εισιτηρίου τέτοιου τύπου.

Μακάρι να κάνω λάθος 

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, Lucifer said:

3) Ακουμπάω την κάρτα από πίσω ώστε μέσω NFC να περαστεί στο πλαστικό η αποθηκευμένη αξία που αγόρασα.

Αυτό το έφτιαξαν ή κολλάει όπως παλιά? Από τότε που κόλλησε και χάθηκε το κόμιστρο κατά τη μεταφορά δεν το ξαναέκανα ποτέ. Βέβαια μετά από επικοινωνία μου επέστρεψαν το κόμιστρο στην κάρτα. Αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή

2 hours ago, alejsalonica said:

Έχω την εντύπωση ότι αυτό που εννοούν είναι ότι θα μπορούμε να φορτίζουμε τα χάρτινα και με κάρτες, όχι μόνο με μετρητά. Όχι όμως να κινούμαστε με εισιτήριο στο τηλέφωνο. Στην Θεσσαλονίκη δεν θυμάμαι να είπαν ποτέ ότι θα έχουμε σύστημα εισιτηρίου τέτοιου τύπου.

Μακάρι να κάνω λάθος 

ναι απ' ότι φάινεται από τα λεγόμενα έχει να κάνει με την πληρωμή για την έκδοση εισιτηρίου και όχι για την επικύρωση με κάρτα που έγινε πρόσφατα στον ΟΑΣΑ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagstef είπε

Αυτό το έφτιαξαν ή κολλάει όπως παλιά? Από τότε που κόλλησε και χάθηκε το κόμιστρο κατά τη μεταφορά δεν το ξαναέκανα ποτέ. Βέβαια μετά από επικοινωνία μου επέστρεψαν το κόμιστρο στην κάρτα. Αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή

Δεν ξέρω να σου πω, δεν μου έχει συμβεί. Εμφανίζει πάντα ένα μήνυμα "μη μετακινείτε την κάρτα κατά τη διάρκεια μπλαμπλαμπλα" δε θα με εξέπληττε αν μπήκε μετά τα προβλήματα που αναφέρεις.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, kotronas είπε

Άντε και μέχρι Χαλκιδική ελπίζω.......

χαλκιδικη δεν θα γινει  τιποτα ...

16 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Μια ερωτηση ισως ασχετη.

Εχω βγαλει στα παιδια καρτες μπορω να τους βαλω μεσα απο το κινητο μου πχ απο την τραπεζα διαδρομες; πχ για ενα μηνα.

Παραδειγμα με παιρνει η κορη μου και μου λεει μπαμπα ειμαι εκει αλλα δεν εχω εισιτηριο.

γινετε μονο σε μηχανημα με χρηματα η καρτα ... ακουμπας το χαρτινο εισητηριο που εχει τσιπ μεσα βαζεις καρτα η χρηματα και φορτωνονται τα χρηματα στην καθε χαρτινη καρτα ...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nzeppos είπε

Μια καλή στιγμή να (ξανα)θυμηθούμε αυτό:

f19c6cf28120d3e13602bb9edda07bd9-1200x700.jpg

Υπονοείς κάτι; Αφού δεν είχαν χρόνο μωρέ. Τέτοια ταχύτητα, τέτοια deadlines τηρημένα δεν έχουν ξαναυπάρξει. Τσακ μπαμ έκαναν το έργο και υπάρχουν κάποια μικροπροβληματάκια.

Σε λίγο θα μας πείτε ότι έφαγαν και τα δισέγγονα τους. Καλά σόρρυ. Τα τρισέγγονα.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, alejsalonica είπε

Μακάρι να κάνω λάθος 

Προφανώς.. Ούτε εφαρμογή πρόκειται να δούμε σύντομα, ούτε απευθείας πληρωμή στα σημεία εισόδου με ενσωματωμένο τερματικό POS. Τα εγγόνια μας θα δουν ξανά τις δεσμεύσεις τους να υλοποιούνται..

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.
20 ώρες πριν, malakudi είπε

Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας εμάς τους Θεσσαλονικείς. Η διάνοιξη της Ψελλού θα είχε τελειώσει ένα μήνα μετά τα εγκαίνια, μετά είπανε το πολύ 15/1 και φτάσαμε Πάσχα και ακόμα τίποτα. Μαζί και το πάρκιγκ που θα γινόταν εκεί, άφαντο. Και φυσικά δε παίζει πουθενά στα ΜΜΕ αυτή η γελοιοποίηση για άλλη μια φορά των χρονοδιαγραμμάτων.

https://parallaximag.gr/thessaloniki-news/nea-elvetia-giati-argei-to-parkingk-kai-i-pliris-dianoixi-tis-pselloy-sto-metro

Αυτά που λέει το άρθρο ήταν στις 10/3, πέρασε ένας μήνας επιπλέον κι ακόμα τίποτα. Καλά μας κάνουν αφού δεν αντιδράμε.

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο δεν φταίει οι διοίκηση του ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης για αυτό. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις εκταμιεύσεις και από τα κρατικά κονδύλια και από την εταιρεία ανάδοχο του έργου για την επέκταση στην Καλαμαριά. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, anax111 είπε

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο δεν φταίει οι διοίκηση του ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης για αυτό. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις εκταμιεύσεις και από τα κρατικά κονδύλια και από την εταιρεία ανάδοχο του έργου για την επέκταση στην Καλαμαριά. 

Δεν είπα εγώ πως φταίει η διοικηση του μετρό. Η πολιτική ηγεσία φταίει, ο Ταχιάος τα υποσχέθηκε, υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών. Να κόψουν το λαιμό τους να βρουν τα κονδύλια, σε άλλες περιπτώσεις μια χαρά τα βρίσκουν. Μόνο όταν είναι για έργο στη Θεσσαλονίκη πάντα καθυστερούν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...