jkoukos Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου H 192.168.179.1 είναι η LAN IP του Cudy; Η WAN του Cudy θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με μία LAN του Fritz. Μπορείς να κάνεις ερώτημα στην εταιρεία.
insgamer Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 4 hours ago, jkoukos said: H 192.168.179.1 είναι η LAN IP του Cudy; Η WAN του Cudy θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με μία LAN του Fritz. Μπορείς να κάνεις ερώτημα στην εταιρεία. το CUDY LAN ειναι 192.168.179.1
insgamer Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 21 hours ago, jkoukos said: H 192.168.179.1 είναι η LAN IP του Cudy; Η WAN του Cudy θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με μία LAN του Fritz. Μπορείς να κάνεις ερώτημα στην εταιρεία. μηλισα με την εταιρια και μου ειπαν αν ειναι σε Kill Switch δεν μπορει να δει το Local Network αλλα αν διαλαξω remote subnet παιζει κανονικα.
Paragontas-x Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Μα το όλο ζήτημα είναι να μην χάσεις το kill switch γιατί είναι από τα σημαντικότερα που έχει το συγκεκριμένο ρουτερ. Αν δεν είχε kill switch τότε ποιος ο λόγος να το πάρει κάποιος. Επομένως δεν υπάρχει καν επιλογή να χάσεις το kill switch. 22 ώρες πριν, jkoukos είπε H 192.168.179.1 είναι η LAN IP του Cudy; Η WAN του Cudy θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με μία LAN του Fritz. Μπορείς να κάνεις ερώτημα στην εταιρεία. Όταν λες lan ip τι ακριβώς εννοείς? Ποια είναι η ip με την οποία μπαίνεις στο μενού του ρουτερ?
insgamer Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 45 minutes ago, Paragontas-x said: Μα το όλο ζήτημα είναι να μην χάσεις το kill switch γιατί είναι από τα σημαντικότερα που έχει το συγκεκριμένο ρουτερ. Αν δεν είχε kill switch τότε ποιος ο λόγος να το πάρει κάποιος. Επομένως δεν υπάρχει καν επιλογή να χάσεις το kill switch. Όταν λες lan ip τι ακριβώς εννοείς? Ποια είναι η ip με την οποία μπαίνεις στο μενού του ρουτερ? 192.168.179.1 με αυτη μπαινω στο ρουτερ αλλα το εκανα ενα ρισετ χτες και εχει την κανονικη του 192.168.10.1
Paragontas-x Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Είπα κι εγώ. Μου φάνηκε πολύ περίεργη αυτή η ip για να μπαίνει στο μενού του ρουτερ.
insgamer Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 2 hours ago, Paragontas-x said: Είπα κι εγώ. Μου φάνηκε πολύ περίεργη αυτή η ip για να μπαίνει στο μενού του ρουτερ. μπαινει κανονικα και με 192.168.17(9).1 το fritzbox εχει 192.168.17(8).1 το θεμα ειναι οτι οσοι θελουν να μπουν στο main router δεν μπορουν εκτος αν κλεισοτν το Kill Switch διαφορετικα στελνοτμε απανοτα εμαιλ στην εταιρια να το φτιαξουν αλλη λυση ουτε το chatgpt δν μ εχει δωσει...
insgamer Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου εχει βγαλει κανεις ακρη; ειδα ηρθε ενημερψη FM για το cudy WR3000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα