AtiX Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Eloy είπε Κάνε τον κόπο να κουοτάρεις οτι ακριβώς έγραψα γιατι δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι... 3 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Βρε εμφανισιακά εννοω οτι δε ξεχωριζουν, οχι οτι δεν υπαρχει Μουσουλμανος που δεν ειναι τζιχαντιστης. Περαν αυτου, στα υπόλοιπα τι να κανω, αφου ο Tablet και ο Eloy τα λενε σωστα... Ειναι Ρεαλισμος και πραγματικότητα. Οπως ειπα στη θεωρια ολοι ειμαστε καλοι, ισοι, αξιολογοι κτλ απλα στη πραξη καποιες ομαδες ανθρωπων "στατιστικα" εχουν καποιες "τάσεις" ας το πω... Απαντάω και στους δυο το ίδιο τότε, το ότι κάποιος είναι Άραβας δεν σημαίνει αυτομάτως ότι πιστεύει στο τσιχάντ, το ίδιο ισχύει και για τους μουσουλμάνους… μιλάτε πάντα θεωρητικά και πάντα βασίζεστε στις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα… από την στιγμή που από τα 2 δισεκατομμύρια μουσουλμάνους επικαλείστε του 100-200 θέλετε 1000? θέλετε 10.000? τσιχαντιστές η επίκληση στην πραγματικότητα πάει περίπατο και μένει μόνο ως δικαιολογία για ρατσιστικού τύπου επιχειρήματα ή αστεία… 1
hyperspaced Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Ή εκτός πραγματικότητας είναι ή παίζει άλλο παιχνίδι (τσέπωσε λεφτά και πάει στην επόμενη δουλίτσα)
AtiX Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Οι μουσουλμάνοι ζουν τώρα τον μεσαίωνα των χριστιανών. Οχι όλοι, ελάχιστοι…είναι σαν να λέμε το ίδιο για τους χριστιανούς βασιζόμενοι στους ψηφοφόρους την Νίκης… Επεξ/σία 8 Απριλίου από AtiX
Diavolos666 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, dtk-386 said: Οι μουσουλμάνοι ζουν τώρα τον μεσαίωνα των χριστιανών. Συμφωνώ αλλά η διαφορά είναι ότι το ισλάμ γράφτηκε βασισμένο στην ζωή ενός αιμοδιψή μισάνθρωπου που πάντρεύτηκε μία 6-χρονη και την @#$#$ στα 9 της. Η θρησκεία βασίζεται στην ζωή του, εκείνος την επινόησε εκείνος έθεσε τους κανόνες και δεν μπορείς να αφαιρέσεις τον δημιουργό του ισλάμ. Οπότε το ισλάμ δεν μπορεί να εξελιχθεί, δεν υπήρξε πουθενά το "αγαπάτε αλλήλους", όλη η ρητορική ήταν πως να σκοτώσεις τον αντίπαλο και να τον μετατρέψεις σε μουσουλμάνο. Δεν εκθειάζω ούτε υποστηρίζω τον χριστιανισμό (και τις χίλιες αιρέσεις, όπως ο καθολικισμός) αλλά η θρησκεία του χριστιανισμού μπορεί να αλλάξει όσο θέλει όσο βασίζεται στην ζωή ενός παρθένου που δεν είχε τίποτα στο όνομά του και "πέθανε για τις αμαρτίες μας". Δηλαδή το να καις ανθρώπους για μαγεία δεν το βάσισαν στην ζωή του, ήταν προσθήκη του τάδε αυτοκράτορα και όπως αυθέρετα μπήκε έτσι έυκολα αφαιρέθηκε αργότερα. Στο ισλάμ πρέπει να βγάλεις τον ίδιο τον προφήτη από μέσα για να την κάνεις ανθρώπινη ιδεολογία, στην ουσία πρέπει να το σβήσεις όλο και να το ξανακάνεις από την αρχή που σημαίνει ότι δεν θα είναι ισλάμ πλέον. Αν αφαιρέσεις κάτι από την ζωή του δημιουργού του ισλάμ ήδη διαπράττεις ύβρη, υποτίθεται ότι εκείνος μιλούσε με τον θεό και έκανε όσα έκανε. (Σαν να λέμε ότι θα αφαιρέσουμε τον Χίτλερ από το Mein Kampf, ώστε να το εξανθρωπίσουμε ένα πράγμα.) Υ.Γ. δεν είμαι θρήσκος, προς αποφυγή παρεξηγήσεων Επεξ/σία 8 Απριλίου από Diavolos666 8 2
Eloy Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 2 minutes ago, AtiX said: Απαντάω και στους δυο το ίδιο τότε, Σε μένα απάντησες προσωπικά. Μου είπες για προπαγάνδα και οτι είμαι ο πρώτος που την κάνει... Κουοτάρησε τι ακριβώς έγραψα γιατί αυτό φαίνεται ύποτα φιμωτική προσπάθεια...
mandos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 3 ώρες πριν, screaming_trees είπε Αυτό που έκαναν και οι 2 γυναίκες είναι άξιο θαυμασμού. Έβαλαν τις ανθρώπινες αξίες πάνω απο το ιδιωτικό τους συμφέρον. Όλοι όσοι λέτε "καλα να πάθουν" , "ε και τι κατάφεραν", "ας προσεχαν" κλπ κλπ είστε μέρος του προβλήματος και όχι η λύση Αν έβαζαν πάνω από το ιδιωτικό τους συμφέρον θα είχαν παραιτηθεί καιρό πριν και θα ήταν σε κάποια ΜΚΟ ή θα είχαν ακολουθήσει την πορεία ανθρώπων σαν τον Asanz. Δεν είναι άξιο θαυμασμού. Ίσως όντως να έχει και σκοπιμότητα. Ήξεραν πού δούλευαν, αλλά κάθονταν με τη θέληση τους. Δεν τα υπέγραψε στην εκδήλωση η MS τα συμβόλαια με το Ισραήλ 1
AtiX Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Eloy είπε Σε μένα απάντησες προσωπικά. Μου είπες για προπαγάνδα και οτι είμαι ο πρώτος που την κάνει... Κουοτάρησε τι ακριβώς έγραψα γιατί αυτό φαίνεται ύποτα φιμωτική προσπάθεια... Ένα από τα πολλά… 57 λεπτά πριν, Eloy είπε Αν πεις σε έναν Παλαιστίνιο "πάτα αυτό το κουμπί και θα πεθάνουν όλοι οι Εβραίοι" θα το πατάει όλη μέρα για να σιγουρευτεί. Επεξ/σία 8 Απριλίου από AtiX
Eloy Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, AtiX said: "Αν πεις σε έναν Παλαιστίνιο "πάτα αυτό το κουμπί και θα πεθάνουν όλοι οι Εβραίοι" θα το πατάει όλη μέρα για να σιγουρευτεί." Αυτό είναι προπαγάνδα ? - ΟΚ ήμουν λίγο υπερβολικός... καμμιά 50αριά φορές θα το πατήσει και μετά θα πάει να πανηγυρίσει. Εχω μιλήσει με Παλαιστίνιους (αντρες και γυναίκες) και ξέρω πως αισθάνονται. Επεξ/σία 8 Απριλίου από Eloy
AtiX Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Μόλις τώρα, Eloy είπε "Αν πεις σε έναν Παλαιστίνιο "πάτα αυτό το κουμπί και θα πεθάνουν όλοι οι Εβραίοι" θα το πατάει όλη μέρα για να σιγουρευτεί." Αυτό είναι προπαγάνδα ? - ΟΚ ήμουν λίγο υπερβολικός... καμμιά 50αριά φορές θα το πατήσει και μετά θα πάει να πανηγυρίσει. Το συνεχίζεις βλέπω και δεν έχεις καταλάβει ότι γίνεσαι χειρότερος από αυτούς που κρίνεις… ίσως γιατί έτσι μόνο μπορείς να δικαιολογήσεις το μίσος που έχεις μέσα σου… “δεν φταίω εγώ για τον ξεπεσμό μου φταίνε οι άλλοι που με αναγκάζουν”… 1 1
teodoreh Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Η συζήτηση επέστρεψε απλά και πάλι στο Ισλάμ και στο Παλαιστινιακό. Άντε να γράψω τα 50 cents μου και εγώ, ο πολεμιστής του πληκτρολογίου: 1. Η Microsoft είναι μια εταιρεία που προσφέρει ένα τεράστιο εύρος υπηρεσιών. Το να βγει ο Α και ο Β υπάλληλος σε ένα τέτοιο event για να κερδίσει 15" δημοσιότητας προκειμένου να προωθήσει το αίτημα του, είτε αυτό είναι δίκαιο είτε άδικο είτε οτιδήποτε, οδηγεί νομοτελειακά σε απόλυση. Δεν ξέρω καν γιατί είναι είδηση. Δηλαδή τί έπρεπε να την κάνουν; Να της δώσουν προαγωγή; 2. Το μεσανατολικό είναι ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ πολύπλοκο πρόβλημα. Δεν μπορούμε να το αναλύσουμε σε 5'. Μερικοί παράμετροι: Κανείς από τους Άραβες δεν δίνει δεκάρα για τους Παλαιστίνιους, τους έχουν απλά ως πρόσχημα για να τα βάζουν με το Ισραήλ. Το Ισραήλ είχε αποσυρθεί από την λωρίδα της Γάζας και προμήθευε δωρεάν (φυσικά) με ρεύμα και νερό τους Παλαιστίνιους. Το Ισραήλ πράγματι τους έχει εκεί εγκλωβισμένους αυτούς τους ανθρώπους, φυλακισμένους στην ίδια τους την πατρίδα. Το Ισραήλ σε κάθε σύρραξη εξαφάνιζε και εξαφανίζει θύλακες παρουσίας Παλαιστινίων. Οι Παλαιστίνιοι ΔΕΝ είναι εκείνοι που βρίσκονταν προαιώνια εκεί. Κατά βάσει κανείς δεν είναι (κατά το πολύ ωραίο βίντεο παρακάτω). Και τέλος, η Χαμάς ΔΕΝ είναι καθολικά αποδεκτή στους Παλαιστίνιους, απλά "κυβερνά" την περιοχή με τρόμο, εκτελώντας ενίοτε αθώους που αντιτίθενται σε αυτή. Παρόλα αυτά, έχει μεγάλη λαοφιλία λόγω του μίσους για το Ισραήλ. Βγάλατε από το παραπάνω άκρη για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο; Μπα. Θα πω μόνο αυτό; Στην Ελλάδα, έγινε ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα και χάσαμε 57 συμπολίτες μας, πολλοί από τους οποίους παιδιά, φοιτητές. Σοκαριστήκαμε όλοι, και για μήνες ψάχνουμε φταίχτες, λάθη, παθογένειες. Διαμαρτυρόμαστε και θυμώνουμε. ΑΝ λοιπόν, μια καλή ημέρα, ερχόταν (η επιλογή κράτους γίνεται για λόγους αναλογίας) ο στρατός της Β. Μακεδονίας και μπούκαρε για μισή μέρα ως τη Θεσσαλονίκη, σε ένα φεστιβάλ μουσικής που ήταν τα παιδιά σας, οι φίλοι, οι συγγενείς, και σκότωναν όχι 56, αλλά 1.400 ανθρώπους, πώς θα νιώθατε; Αν τα πτώματα των αγαπημένων σας τα βλέπατε την τηλεόραση να τα περιφέρουν σε καρότσες ημίγυμνα και να βγάζουν φωτογραφίες χαρωποί δίπλα τους; Θα λέγατε; (α) Ας το συζητήσουμε για κατάπαυση του πυρρός; (β) Δεν ήξεραν τί έκαναν και τώρα τελείωσε - ας μην οξύνουμε την κατάσταση; (γ) Ας σκοτώσουμε και εμείς 1.400 από δαύτους να έρθουμε στα ίσια; ή (δ) Ας τους μετατρέψουμε τη χώρα σε καμμένη γη για να μην σκεφτούν ποτέ να το επαναλάβουν; Έτσι είναι ο πόλεμος είτε μας αρέσει είτε όχι. ΥΓ. Στην Ευρώπη, έβγαιναν οι... προοδευτικοί και οι φεμινίστριες και λέγανε να σεβαστούμε το hijab και πως οι δυτικοί είναι ρατσιστές και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο. Και όταν οι γενναίες Ιρανές τα έβαλαν με την αστυνομία ηθών, είδαμε πόσο.. αγαπάνε την "παράδοση" οι γυναίκες εκεί. 11
Choulio Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Ετσι είναι αυτά. Αν ήταν υπάλληλος του ελληνικού δημοσίου θα την είχαμε κάνει ήδη αρχισυνδικαλιστρια 1 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις