Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, 

Θέλω να αγοράσω ένα κινητό τηλέφωνο από το "πλαίσιο". Το κινητό δεν είναι διαθέσιμο για αγορά από το site αλλά μόνο παραλαβή από 2 καταστήματα. Ένα στα Ιωάννινα και ένα στο Ηράκλειο. Επικοινώνησα με το τηλεφωνικό κέντρο του "Πλαίσιου"  και μου είπαν ότι δεν μπορεί να το  στειλουν σε ένα κατάστημα της Θεσσαλονίκης όπου μένω. Επίσης, επειδή υπάρχει η προσφορά με αγορά των προϊόντων με πιστωτική κάρτα της εθνικής, η αγορά θα πρέπει να γίνει μόνο με κάρτα. Έχει κάποιος κάποια ιδέα, πώς θα μπορούσε να γίνει η συγκεκριμένη αγορά; Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να το παραλάβει κάποια μεταφορική από το κατάστημα και να μου το μεταφέρουν Θεσσαλονίκη αλλά να το πληρώσω εγώ  με πιστωτική; Ξέρω ότι θέλω πολλά , αλλά ρωτάω μήπως και κάποιος άλλος είχε παρόμοια περίπτωση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Πιθανότατα θα αφορά εκθεσιακά κομμάτια, οπότε αν δεν πας στα Ιωάννινα ή στο Ηράκλειο, δεν γίνεται να τ' αγοράσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. (στην επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο, μου είπαν ότι είναι κομμάτια στην αποθήκη των συγκεκριμένων καταστημάτων).

Δημοσ.

Οι περισσότερες εταιρείες courier έχουν την «Υπηρεσία Αγοράς»

Επικοινώνησε με κάποια, ‘όποια σε βολεύει, θα πάνε,  θα το αγοράσουν και θα σου το φέρουν. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνεις ότι το όλο "σχέδιο" που έχεις στο μυαλό σου έχει καλές πιθανότητες κάτι να πάει στραβά και μετά να ανοίγεις άλλο θέμα με παράπονα για τη συμπεριφορά του Πλαισίου, της εταιρίας courier ή ότι δεν σου αντικαθιστούν ή καθυστερούν αν κάτι πάει στραβά.

Πχ λένε ότι υπάρχουν μόνο δύο κομμάτια αλλά πολλές φορές συμβαίνει να μην αντιστοιχεί αυτό που δείχνει σαν απόθεμα με το πραγματικό απόθεμα (ή να μην είναι "πραγματικά" καινούργιο).

Ακόμα, δεν σε ανησυχεί η απομακρυσμένη αγορά (που δεν μπορείς να τσεκάρεις το προϊόν) για κάτι με τόσο οριακή διαθεσιμότητα; Ναι, προφανώς έχεις δικαίωμα επιστροφής/υπαναχώρησης αλλά και μόνο η διαδικασία και η αποδέσμευση του ποσού ("επιστροφή") στην κάρτα που θα πάρει μέρες, προσωπικά θα μου λειτουργούσαν αποτρεπτικά.

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Οι περισσότερες εταιρείες courier έχουν την «Υπηρεσία Αγοράς»

Επικοινώνησε με κάποια, ‘όποια σε βολεύει, θα πάνε,  θα το αγοράσουν και θα σου το φέρουν. 

Αν το αγοράσουν αυτοί δεν θα πάρει την προσφορά της Εθνικής.

Δημοσ.

Σωστό, αλλά δεν γίνονται όλα …..

21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν το αγοράσουν αυτοί δεν θα πάρει την προσφορά της Εθνικής.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... μίλησα με κούριερ και μπορούν να το κάνουν...

Επικοινώνησα και με το "πλαίσιο" και μπορώ να κάνω την παραγγελία τηλεφωνικά, να " πληρώσω" τηλεφωνικά αλλά πρέπει να τους δώσω ένα όνομα παραλήπτη για να πάει να το πάρει...

Ξανά μιλώ με κούριερ και μου λένε ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν από τώρα το όνομα του υπαλλήλου που θα πάει να το παραλάβει..το "πλαίσιο " επιμένει ότι θέλουν ένα συγκεκριμένο όνομα για τον παραλήπτη...

Θα κάνω μία τελευταία προσπάθεια από ένα κατάστημα "πλαίσιο" στην Θεσσαλονίκη.. μήπως από εκεί μου δώσουν μία λύση...αν και δεν έχω πολλές ελπίδες..

Δημοσ.

Μετά από επίσκεψη σε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, με ενημέρωσαν, ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για μεταφορά προϊόντος από κατάστημα σε κατάστημα.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα υπήρχαν κανονικά σφραγισμένες, μου τα έδειξαν, 4 συσκευές σε άλλο χρώμα από αυτό που θέλω εγώ. Μέσα στο site του πλαισίου το συγκεκριμένο χρώμα που μου έδειξαν, εμφανίζεται για παραλαβή μόνο από  κατάστημα και εξαντλημένο  για αγορά ιντερνετικά.

Οπότε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο τρόπο για αγορά εξ αποστάσεως.

Δημοσ.
1 hour ago, Insomniaa2024 said:

Μετά από επίσκεψη σε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, με ενημέρωσαν, ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για μεταφορά προϊόντος από κατάστημα σε κατάστημα.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα υπήρχαν κανονικά σφραγισμένες, μου τα έδειξαν, 4 συσκευές σε άλλο χρώμα από αυτό που θέλω εγώ. Μέσα στο site του πλαισίου το συγκεκριμένο χρώμα που μου έδειξαν, εμφανίζεται για παραλαβή μόνο από  κατάστημα και εξαντλημένο  για αγορά ιντερνετικά.

Οπότε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο τρόπο για αγορά εξ αποστάσεως.

αν αυτη είναι η μόνη συσκευή που σε ενδιαφέρει και πρέπει να την πάρεις από πλαίσιο, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου, πάρε άλλο χρώμα και βάλε μια θήκη...

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Insomniaa2024 είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... μίλησα με κούριερ και μπορούν να το κάνουν...

Επικοινώνησα και με το "πλαίσιο" και μπορώ να κάνω την παραγγελία τηλεφωνικά, να " πληρώσω" τηλεφωνικά αλλά πρέπει να τους δώσω ένα όνομα παραλήπτη για να πάει να το πάρει...

Ξανά μιλώ με κούριερ και μου λένε ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν από τώρα το όνομα του υπαλλήλου που θα πάει να το παραλάβει..το "πλαίσιο " επιμένει ότι θέλουν ένα συγκεκριμένο όνομα για τον παραλήπτη...

Θα κάνω μία τελευταία προσπάθεια από ένα κατάστημα "πλαίσιο" στην Θεσσαλονίκη.. μήπως από εκεί μου δώσουν μία λύση...αν και δεν έχω πολλές ελπίδες..

Λογικό να θέλει το μαγαζί συγκεκριμένο όνομα ανθρώπου για να διασφαλίσει ότι θα το παραλάβει αυτος που πρέπει, κι αν συμβεί κάτι και χαθεί το αντικείμενο στην πορεία να μην πεις ότι ευθύνεται το πλαίσιο που δεν ήξερε σε ποιον έδωσε το προϊόν και μπλα μπλα, θα σου πουν ότι εμείς φροντίσαμε να το δώσουμε σε αυτόν που μας υποδείξατε εσείς, η ευθύνη για όλα τα υπόλοιπα είναι αλλού. 

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, christos4 είπε

αν αυτη είναι η μόνη συσκευή που σε ενδιαφέρει και πρέπει να την πάρεις από πλαίσιο, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου, πάρε άλλο χρώμα και βάλε μια θήκη...

Αυτό να το πεις στην γυναίκα που έχει κολλήσει με ένα συγκεκριμένο χρώμα😁😁

40 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Λογικό να θέλει το μαγαζί συγκεκριμένο όνομα ανθρώπου για να διασφαλίσει ότι θα το παραλάβει αυτος που πρέπει, κι αν συμβεί κάτι και χαθεί το αντικείμενο στην πορεία να μην πεις ότι ευθύνεται το πλαίσιο που δεν ήξερε σε ποιον έδωσε το προϊόν και μπλα μπλα, θα σου πουν ότι εμείς φροντίσαμε να το δώσουμε σε αυτόν που μας υποδείξατε εσείς, η ευθύνη για όλα τα υπόλοιπα είναι αλλού. 

Θα συμφωνήσω. Απλώς είναι λίγο δύσκολο η κάθε εταιρεία - courier να γνωρίζει ποιος συγκεκριμένος υπάλληλος θα πάει να το παραλάβει.

Τέλος πάντων. Κουβέντα κάνουμε και να πω την αλήθεια προσπαθώ για κάτι δύσκολο πραγματοποιήσιμο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Insomniaa2024 είπε

Θα συμφωνήσω. Απλώς είναι λίγο δύσκολο η κάθε εταιρεία - courier να γνωρίζει ποιος συγκεκριμένος υπάλληλος θα πάει να το παραλάβει.

Τέλος πάντων. Κουβέντα κάνουμε και να πω την αλήθεια προσπαθώ για κάτι δύσκολο πραγματοποιήσιμο.

Ναι καταλαβαίνω αυτό που λες για τις courier. Τι να γίνει, ίσως βρεις κάποια άλλη λύση η εναλλακτική. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Insomniaa2024 είπε

φιλε πατα ποδι και παρτης το στο αλλο χρωμα.   η ζωη ειναι μικρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...