Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι ετσι καπως μας δημιουργησαν και εμας τους ανθρωπους τροποποιωντας το DNA του πιθηκου και βγηκανε κατι σιχαμενα ανθρωπακια που κανουν ολο πολεμους και σφαζονται μεταξη τους.Φυσικα αυτα τα μπαρμπαλικια που μας εφτιαξαν μας παρακουλουθουνε καθε μερα και διασκεδαζουν με ποπκορν  😂😂

alien popcorn.jpg

• Haha 5
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μάλιστα. Φτάσαμε στο σημείο να το παίζουμε "θεοί". Με DNA 10.000 ετών "φέραμε" πίσω ένα είδος που είχε εξαφανιστεί. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; να βρεθεί ένας, να βρει το DNA του αυστριακού ζωγράφου με το μουστάκι, και να τον φέρει στη ζωή; να αρχίσουμε να φέρνουμε ανθρώπους πίσω στη ζωή; τόσες ρημαδοταινίες έχουν δει, κανένα σενάριο δεν βγαίνει σε καλό

JUST BECAUSE YOU CAN, DOESN'T MEAN YOU SHOULD 

• Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AGENT47ist είπε

JUST BECAUSE YOU CAN, DOESN'T MEAN YOU SHOULD

Σε έναν ιδανικό κόσμο αυτό θα ήταν στην πύλη κάθε μαιευτηρίου.

• Like 7
  • Thanks 3
  • Haha 9
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Σε έναν ιδανικό κόσμο αυτό θα ήταν στην πύλη κάθε μαιευτηρίου.

Δεν μιλάω για το μαιευτήριο, αλλά συγκεκριμένα ότι μερικοί επιστήμονες την είδαν "θεοί", για αυτό και μόνο τον λόγο. Από όλη την διατύπωση μου, σε αυτό στάθηκες μόνο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και όλα αυτά μου φαίνονται επιστημονική φαντασία. Γενετικά τροποποιημενο γκρίζο λύκο θα τον αποκαλούσα εγώ προς το παρόν. Δεν τον δημιούργησε η φύση αλλά παρενέβη ο άνθρωπος και τον αναπαρηγαγε με παρεμβάσεις. Ανταρολυκος ήταν το είδος που ζούσε και εξαφανίστηκε. Επίσης, Να σκεφτούμε και στο κατα πόσο μπορεί να οφεληθει το ανθρώπινο είδος από τέτοια πειράματα. Το να λέμε απλά ότι αναστησαμε ένα εξαφανισμένο είδος του ζωικού Βασιλείου, είναι μεν μια επιτυχία σε επιστημονικό επίπεδο, αλλά προσωπικά δεν μου λέει κάτι παραπάνω. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Μα η διατύπωσή σου ήταν η αφορμή για τη σκέψη μου.

Θέλω να πω, ότι είμαι υπέρ της επιστήμης, αλλά κατά του να το παίζουμε "θεοί", γιατί αυτό το επίτευγμα ανοίγει κι άλλους ορίζοντες, ερωτηματικά. Θα αρχίσουμε να φέρνουμε τους νεκρούς στην ζωή; 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AGENT47ist είπε

Θα αρχίσουμε να φέρνουμε τους νεκρούς στην ζωή; 

Δε λέω αυτό αλλά μιας και το έπιασες, υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στην ανάσταση και την κλωνοποίηση και συμπυκνώνεται στην έννοια της συνείδησης.

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Αντε με το καλό και το Πάσχα να μας αναστήσουν στ αλήθεια τον Χριστούλη μας!🤫

Με μηδενικούς ρύπους μεθανίου, αγόρασε ελεύθερα🤣

Θα πρέπει να το βγάλουν σε βιγκαν, γιατί το σαρκοβόρο αυξάνει τα C02

• Haha 1
Δημοσ.
5 hours ago, AGENT47ist said:

Θέλω να πω, ότι είμαι υπέρ της επιστήμης, αλλά κατά του να το παίζουμε "θεοί", γιατί αυτό το επίτευγμα ανοίγει κι άλλους ορίζοντες, ερωτηματικά. Θα αρχίσουμε να φέρνουμε τους νεκρούς στην ζωή; 

Μπά το true ressurection είναι spell ενάτου επιπέδου, δεν νομίζω να έχουν τόσο δυνατό Δρύϊδη η Κληρικό.🤣

• Like 2
  • Haha 5
Δημοσ.

εγω δεν κατάλαβα τον σκοπό του εγχειρήματος; Αντε κατασκευάσανε εναν κατά παραγγελιά οργανισμό. Και μετά τι; Θα τους ελευθερώσουν στη φύση; ή θα τα πουλανε σε pet shops και πλούσιους φίλους τους γκαντ ντεμ ;

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα ζώα θα πεθάνουν αιχμαλωτα, δεν θα μελετηθούν στην φύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...