Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsol46 είπε

Ναι...της ίδια λογικής ήμουν με το ps5 και 2 χρόνια μετά ακόμα έψαχνα να το βρω διαθέσιμο...

Εντωμεταξύ ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στο theconsoleclub που σέβεται τους πελάτες του και δεν συμμετέχει σε αυτό το καπέλο

https://theconsoleclub.gr/proionta/results,1-24?keyword=Nintendo+Switch+2+Console

Εντωμεταξύ όλα αυτά που λέει ένας φίλος πιο πάνω για εταιρικά φπα, μισθούς, δασμούς, μεταφορικά κλπ, τα καταρρίπτει όλα αμέσως το Console Club με 389€. 

• Like 1
  • Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως θα το βάλουν "προσφορά" στην κανονική τιμή ρε παιδιά; Τι να κάνουν και αυτοί; Κλέφτες να γίνουν; Oh wait...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

V6OKAchh_400x400.jpg

περισσοτερο εντυπωση μου κανουν καποια σχολια, ειναι λες και τα γραφει κανας ξεπλενης ή κανας αυτοφορακιας.

για ποιο λογο πρεπει να βρεις τροπους να δικαιολογησεις το οτι μας σκιζουν και μας κλεβουν με καθε πιθανο τροπο εαν δεν εχεις εσυ ο ιδιος καποιο οφελος? η καρτελοποιηση της χωρας καλα κρατει.

• Like 9
Δημοσ.

Πήγαινα για day 1 αγορά αλλά όχι μετά το καλοκαίρι όταν σοβαρευτούν. 
Εδώ το ξεκινάνε από 520 ενώ η κανονική τιμή του ειναι στα 470 για να βγάζουν σε λίγους μήνες κατά το φθινόπωρο πιστεύω τις εικονικές προσφορές τους και καλά -50 ευρώ για να έρθει στην πραγματική του τιμή. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Απάντηση του κωτσοβολου. 

FB_IMG_1744211771320.jpg

Τελευταία φορά που μου είπαν κάτι τέτοιο, ήταν μέσα τα ποτά, το φαγητό, ένας χορός στα πόδια και δικό του το ξενοδοχείο…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 7
Δημοσ.

Παιδιά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η αντιπροσωπεία μας κλέβει. Οι εταιρείες καταλαβαίνουν μόνο μια γλώσσα, τη γλώσσα του χρήματος. Σαν ενσυνείδητος gamer θα επολέξω να μην πάρω το switch 2 γιατί θέλω να μιλήσω με το πορτοφόλι μου και να πάρουν ένα γερό μήνυμα. Είναι πιο σημαντικό για εμένα να καταλάβουν οι κέφτες στην Ελλάδα ότι αυτά δεν πρέπει να περνάνε έτσι παρά να το καταπιώ για να παίξω πάλι τα ίδια παιχνίδια με καλύτερα γραφικά.

Στην τιμή αυτή υπάρχει το PS5 που είναι άλλη κατηγορία οπότε δεν βλέπω κάποιο value proposition εδώ. Ειλικρινά μου προκαλεί αηδία όλο αυτό με την αισχροκέρδεια.

• Like 7
Δημοσ.
14 minutes ago, AtiX said:

Τελευταία φορά που μου είπαν κάτι τέτοιο, ήταν μέσα τα ποτά, το φαγητό, ένας χορός στα πόδια και δικό του το ξενοδοχείο…

Ακριβώς ! 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Απάντηση του κωτσοβολου. 

FB_IMG_1744211771320.jpg

Ο Κωτσόβολος εντωμεταξύ εχει και 11 ευρώ μεταφορικα σιγά ρε φιλαράκι ψυγείο θα μεταφέρεις μας δουλεύουν κανονικά.

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελλαδισταν. Ο καθενας πουλαει οσο θελει.....Και φυσικα το τουβλο, ο Ελληνας, αγοραζει....Α ρε πεινα που πρεπει να πεσει για να βαλουν μυαλο......

Θα μου πεις ο αλλος εβαλε το σουβλακι 4,50 ευρω, 4 το φθηνοτερο.....Τυροπιτα κανονικη, οχι σκουπιδι, 2 ευρω. Μπουγατσα 2,5-3 ευρω.....ΟΙ τιμες που λεω δεν ειναι απο Κολωνακι. Παλληνη μενω, Αθηνα.

Καταντια γενικα παιδια......

Edit: https://www.nintendolife.com/news/2025/04/scandinavian-nintendo-fans-are-considering-flying-abroad-for-cheaper-switch-2s

Τα ιδια και χοιροτερα και στην Σκανδιναβια......

Υπαχει η λυση αγορας απο amazon και τα συναφη αλλα η CDMedia θα μας πρηξει τα ουμπαλα για την εγγυηση......

Επεξ/σία από asikis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, zenzen70 said:

Δεν υπαρχει πλεον αυτη η δυνατοτητα απο Amazon.

Spoiler

Φυσικά και υπάρχει, όταν μπαίνω με το business account δεν μου χρεώνει ΦΠΑ (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις). Το Switch 2 εξαντλήθηκε μέσα στις πρώτες ώρες, αυτό είναι το πρόβλημα...

Επεξ/σία από elpenor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...