nzeppos Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 1 hour ago, -WISE- said: Επειδή το διαβάζω από αρκετούς αυτό, είναι, δυστυχώς, η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή λέει ότι η κοινότητα το χει παρατήσει το άθλημα με το κυνήγι που ρίχνει στους devs η αγαπημένη Νιντέντο. Αλλά ακόμα και σε ένα υποθετικό σενάριο ότι θα σκάνε συνέχεια νέοι/ανανεωμένοι emulators που οι devs έχουν ρίξει πολύ δουλειά, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι τα νέα παιχνίδια που θα είναι πολύ απαιτητικοτερα από αυτά του OG Switch θα τρέχουν όπως πρέπει; Εδώ σε συσκευές με Gen2 είναι hit n miss η φάση με τα παιχνίδια της στην τωρινή γενιά 10 χρόνια μετά το λανσάρισμα. Θεωρώ οτι θα πάρει πολύ χρόνο για να μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς ΑΑΑ + ΑΑ παιχνίδια μέσω emulator και φυσικά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ποτέ ότι θα τρέχουν όλα καλά. Για το Switch 2 δεν ξέρω, αλλά στο 1 το 90% των AAA τίτλων που έχω δοκιμάσει παίζουν μια χαρά. Κι αν κάποιοι έχουν μικρά glitches, συνηθίζονται γρήγορα. Το αν θα έχουμε κάτι παρόμοιο και για τη νέα κονσόλα, θεωρώ πως δεν μπορεί να το πει κανένας ακόμα.
AtiX Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 12 λεπτά πριν, nzeppos είπε Για το Switch 2 δεν ξέρω, αλλά στο 1 το 90% των AAA τίτλων που έχω δοκιμάσει παίζουν μια χαρά. Κι αν κάποιοι έχουν μικρά glitches, συνηθίζονται γρήγορα. Το αν θα έχουμε κάτι παρόμοιο και για τη νέα κονσόλα, θεωρώ πως δεν μπορεί να το πει κανένας ακόμα. Συνηθίζονται, αυτά τα μικρά glitches, γιατί είναι δωρεάν… μην το ξεχνάμε αυτό… 1
MikeGR7 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Προσωπικά θεωρώ οτι βαση Hardware η κονσολα του επρεπε να κανει 150 ευρώ, αλλα δυστυχώς σχετικα με την δήλωση του πρέπει να συμφωνήσω. Τα εχουμε πει και με τις GPUs και με πολλα αλλα προϊόντα, δεν εχεις λεφτα, μη το παρεις και τέλος.
NickTG Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 3 minutes ago, MikeGR7 said: Προσωπικά θεωρώ οτι βαση Hardware η κονσολα του επρεπε να κανει 150 ευρώ, αλλα δυστυχώς σχετικα με την δήλωση του πρέπει να συμφωνήσω. Τα εχουμε πει και με τις GPUs και με πολλα αλλα προϊόντα, δεν εχεις λεφτα, μη το παρεις και τέλος. Έχεις να προτείνεις κάτι με αντίστοιχο hardware στα 150€? Δίνω και 200€. 3 1
MikeGR7 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 6 λεπτά πριν, NickTG είπε Έχεις να προτείνεις κάτι με αντίστοιχο hardware στα 150€? Δίνω και 200€. Ψευτοταμπλετ ή κονσόλα? Απο ψευτοταμπλετ οχι δεν εχω? και? Από κονσόλα ευκολα, PS4.
NickTG Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 17 minutes ago, MikeGR7 said: Ψευτοταμπλετ ή κονσόλα? Απο ψευτοταμπλετ οχι δεν εχω? και? Από κονσόλα ευκολα, PS4. Ακριβώς το ίδιο. Καταπληκτική επιλογή. Έχω ήδη οπότε μου βγαίνει και τσάμπα. Πόσο κρατάει η μπαταρία του? Έχει κάπου κρυφή οθόνη γιατί δεν έχω βρει κάτι όσα χρόνια το έχω. Που βρίσκω καινούριο με 150€? Θα βγάζει η Sony παιχνίδια για αυτό για τα επόμενα 5-8 χρόνια? 3
MikeGR7 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 53 λεπτά πριν, NickTG είπε Ακριβώς το ίδιο. Βασικα καλυτερο! 53 λεπτά πριν, NickTG είπε Καταπληκτική επιλογή. Οντως! 53 λεπτά πριν, NickTG είπε Έχω ήδη οπότε μου βγαίνει και τσάμπα. Αρα γιατι ψαχνεσαι να υποβαθμίσεις? 53 λεπτά πριν, NickTG είπε Πόσο κρατάει η μπαταρία του? Έχει κάπου κρυφή οθόνη γιατί δεν έχω βρει κάτι όσα χρόνια το έχω. Ειπαμε δεν εχω κατι σε ταμπλετ. 54 λεπτά πριν, NickTG είπε Που βρίσκω καινούριο με 150€? Γιατι μωρε τα μεταχειρισμενα μας χαλανε? 54 λεπτά πριν, NickTG είπε Θα βγάζει η Sony παιχνίδια για αυτό για τα επόμενα 5-8 χρόνια? Οταν κανει 150 vs 450 και υπερεχει τεχνολογικα, ε καποιο συμβιβασμο θα πρεπει να κανεις, μαλλον θα ειναι αυτος. 1
polaki Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 5 hours ago, ShadowSpectre said: Πηρα το πρωτο Switch λιγα χρονια μετα την κυκλοφορια του used +2 games στα 300. Θα χαρω πολυ να κανω το ιδιο και με το 2 ΟΤΑΝ κρινω οτι θα εχω λογο να το παρω. Και αυτο ειναι το ιδανικό οταν έρχεται μετά απο ώριμη σκέψη. Γι’αυτό και εγω με τη σειρά μου όλους μα όλους τους τίτλους που έχω πάρει σε Xbox και PlayStation είναι με δισκάκι. Πρωτον γιατί αν δεν καίγεσαι να τα παίξεις day one σίγουρα θα τα βρεις μτχ στη μισή τιμή και χαμηλότερα λίγο αργότερα, και δεύτερον γιατί με εξαίρεση το Diablo 3 και Diablo 4, όλα τα υπόλοιπα τα έχω πουλήσει και εγώ με τη σειρά μου. Αυτό ακριβώς θέλουν να γλιτώσουν οι εταιρίες γι’αυτό και μας σπρώχνουν στις digital εκδόσεις… 3
Chris_BMW Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιος παροξυσμός στα σχόλια; Αδερφέ ΤΟΣΟ έχει σου λέει αυτός . Τόσο το κοστολογώ εγώ . Αν δεν μπορείς να το πάρεις έχω κάτι παρόμοιο πιο οικονομικό. 1+1 κάνουν δύο . Αυτός που μπορεί να το πάρει θα το πάρει δεν πάει να δηλώνει ο κάθε πρόεδρος οτι θέλει . Αυτός που δεν μπορεί ούτως ή άλλος δεν θα το πάρει οπότε τον πάμε σε κάτι πιο οικονομικό μπας και του πάρουμε το χρήμα. Δουλεύετε πωλητές σε μια αντιπροσωπεία και έρχεται ένας υποψήφιος αγοραστής πχ στην BMW που μου αρέσει . Χαλβαδιαζει το καινούργιο M3 αλλά κάτι τον προβληματίζει (προφανώς η τιμή) εσείς που είστε πωλητές τι θα του πείτε αχ φίλε σε καταλαβαίνω τι να κάνουμε αχ αυτή η BMW δεν μπορούσε να το βγάλει λίγο πιο φτηνό Ή θα του πείτε έχουμε και το M340 που προσφέρει παρόμοια εμπειρία ή αν θες έχουμε και την προηγούμενη m3 στα premium selection μας;; 3
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Εγώ day one διότι είμαι τυχερός και το αγόρασα στην νορμάλ τιμή του προπαραγγελια αλλά δεν γίνεται να μην σχολιάσω το κάκιστο σχόλιο του Αμερικανού προέδρου. Το είχαμε δει και παλιά με το Xbox και το βλέπουμε πάλι τώρα από την nintendo. Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να μπει στο παρασκήνιο. Δεν τα λες αυτά δημόσια, προκαλείς χωρίς λόγο και κάποιοι θα αντιδράσουν με μη αγορά της κονσόλας γιατί έτσι. Σπάσιμο εσείς; Σπάσιμο και εμείς και ας μείνω χωρίς κονσόλα. Ελπίζω να βγει κάποιος και να ζητήσει τουλάχιστον συγνώμη για το ατυχές σχόλιο. Από την nintendo "βρωματε φτωχιλα" δεν περίμενα ποτέ να δω. 3
seithan Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 450$ vs 520 ελληνικά ευρώ. με μισθό 3χ πάνω από τον ελληνικό. Στην Ελλάδίτσα τι να πούμε και τί να μας απαντήσουν; 😬
limenio Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 7 ώρες πριν, Banner7 είπε Είναι πολύς κόσμος που λέει "ένα πράγμα κάνω για τον εαυτό μου, θα τα δώσω τα χρήματα για κάτι που γουστάρω και δεν πειράζει". Το ίδιο κάνουμε κι εμείς όταν πχ παίρνουμε μια deluxe edition απλά για τη συλλογή ή το cool artwork χωρίς κάποιο επιπλέον περιεχόμενο. Απλά ακόμα κι αυτό σιγά σιγά βλέπω θα σταματήσει να προχωράει πολύ γιατί δεν ειναι μόνο οι κονσόλες αλλά και τα games που όλες οι εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει πως ή θα πάμε σε μικρότερες/φθηνότερες λύσεις από άποψη διάρκειας και ανάπτυξης ή θα πάμε σε τιμές 100+ ευρώ στο μέλλον. Δυστυχώς πάει κι αυτό το αγαθό να γίνει από προσιτό, πολυτελείας επειδή απλά έγινε πιο αρεστό σε ευρύτερο κοινό. Μένει να δούμε πως θα πάει αλλά εάν δεν αντιδράσει κάνεις, πλέον θα αγοράζουμε 1 game και θα το πουλάμε να τσονταρουμε για το επόμενο αλλιώς δεν θα βγαίνει. ένα πράγμα κάνω για τον εαυτό μου, θα τα δώσω τα χρήματα για κάτι που γουστάρω . Το ίδιο ακριβώς λέω στην γυναίκα μου ,λέξη προς λέξη ,κάθε φορά που είναι να αγοράσω κάτι καινούργιο. Δυστυχώς δεν είναι το θέμα η τιμή της κονσόλας αλλά τα παιχνίδια,όπου η τιμή τους ξέφυγε πραγματικά. 1
Banner7 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 21 λεπτά πριν, limenio είπε ένα πράγμα κάνω για τον εαυτό μου, θα τα δώσω τα χρήματα για κάτι που γουστάρω . Το ίδιο ακριβώς λέω στην γυναίκα μου ,λέξη προς λέξη ,κάθε φορά που είναι να αγοράσω κάτι καινούργιο. Δυστυχώς δεν είναι το θέμα η τιμή της κονσόλας αλλά τα παιχνίδια,όπου η τιμή τους ξέφυγε πραγματικά. Σίγουρα μια κονσόλα που παίρνεις μια φορά εφάπαξ, δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όταν τα παιχνίδια πάνε στα 90 και 100 ευρώ έκαστο. Συμφωνούμε, αλλά είναι μια αλυσίδα. Η τιμή της κονσόλας δείχνει μια τάση και τα παιχνίδια ακολουθούν, εξάλλου τι να την κάνεις την κονσόλα αν πρέπει να παίρνεις παιχνίδια με το σταγονόμετρο και δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς όπως θες.
cubilone Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, seithan είπε 450$ vs 520 ελληνικά ευρώ. με μισθό 3χ πάνω από τον ελληνικό. Στην Ελλάδίτσα τι να πούμε και τί να μας απαντήσουν; 😬 Καλά, περίμενε, δεν ξέρουμε ακόμα πόσο θα κάνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα