AtiX Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, comfuzio είπε OK πρέπει να είσαι από τους λίγους που τους άρεσε αυτό το επεισόδιο που δεν υπήρχε μέσα στο παιχνίδι. Σεβαστό, δεν σχολιάζω αν αρέσει ή όχι, γούστα είναι αυτά. Εγώ το βρήκα αδιάφορο και ανούσιο. Το παιχνίδι είχε πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να μεταφέρουν στην σειρά αλλά επέλεξαν να φάνε αρκετό χρόνο σε κάτι που δεν ήταν στο παιχνίδι. Αυτό που έδειξαν λοιπόν στο 3ο επεισόδιο...ήταν ο ορισμός του woke. Και για πες μας τι θεωρείς woke γιατί όταν ο δημιουργός να θέλει να δείξει μια παράλληλη ιστορία στο δημιούργημα του δεν είναι woke… Επεξ/σία 10 Απριλίου από AtiX 2 1
konstantinos77g Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 2 minutes ago, comfuzio said: OK πρέπει να είσαι από τους λίγους που τους άρεσε αυτό το επεισόδιο που δεν υπήρχε μέσα στο παιχνίδι. Σεβαστό, δεν σχολιάζω αν αρέσει ή όχι, γούστα είναι αυτά. Εγώ το βρήκα αδιάφορο και ανούσιο. Το παιχνίδι είχε πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να μεταφέρουν στην σειρά αλλά επέλεξαν να φάνε αρκετό χρόνο σε κάτι που δεν ήταν στο παιχνίδι. Αυτό που έδειξαν λοιπόν στο 3ο επεισόδιο...ήταν ο ορισμός του woke. Προσωπικά δεν μου άρεσε ούτε το παιχνίδι!! Και δεν είμαι ο μόνος... Και είμαι λάτρης των arcade - adventures, action adventures πες τα όπως θες... Είναι το είδος μου!! Οκ πολύ καλά γραφικά, ήχος, χειρισμός... Αλλά το story προσπαθούσε να δημιουργήσει σασπένς από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν το είχε καταφέρει ούτε μέχρι το τέλος... Πολύ βαρετό σενάριο, πρέπει να πας εκεί και περιμένεις να γίνει κάτι και δεν γίνεται τίποτα!! Και γενικά έτσι το πήγαινε μέχρι το τέλος!! Από παιχνίδια της Sony, αυτό που έπαθα πλάκα και το έχω στην συλλογή μου είναι το Uncharted!!!!! Έπαθα πλάκα... ΦΟΒΕΡΌ ΠΑΙΧΝΊΔΙ!! ΦΟΒΕΡΉ ΔΟΥΛΕΙΆ!!!
Ace Of Spades Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Προσωπικά είδα την σειρά αρκετά ευχάριστα και περίμενα να βγεί το επόμενο επεισόδιο. Το παιχνίδι δεν το έχω παίξει. 1
omghi2u Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Mη δινετε clicks σε grifters ρε μλκς. Οτι μισει ή δεν γουσταρει ο κοσμος αυτο θα pushαρουν στα καναλια τους οι drinkers αυτου του κοσμου. Το επεισοδιο 3 το λατρεψα σαν δουλεια. Ειχε συναισθημα, οι ηθοποιοι επαιξαν εξαιρετικα και οι 2, ειχε γινει δουλεια. Σαν stand alone επεισοδιο του βαζω 9/10. ΑΛΛΑ σαν επεισοδιο που εχει σχεση με το παιχνιδι και την ιστορια του δεν γινεται να του βαλω πανω απο -με επιεικεια- 6/10 γιατι καλως ή κακως επεσε σοβαρη δουλεια. Γιατι 6/10? Γιατι ειναι χαζο. Προσπαθησε να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι με μια ιστορια που στο παιχνιδι ειναι hit or miss. Αν δεν το δεις το γραμμα ουτε και ξερεις τι και πως και γιατι. Eχει το 2ο μεγαλυτερο runtime απο τα 9 επεισοδια της 1ης σεζον για μια ιστορια που θα μπορουσε να την πει σε ενα 15λεπτο. Το ολο επεισοδιο δεν βοηθαει το narrative, αλλα ουτε παει παρακατω ουσιαστικα την ιστορια imho. Anyways ας μην το κουραζουμε γιατι τα εχουμε ξαναπει. It is what it is. Αδερφια, για αρχη δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι με ολους. Καπου ωπα, δεν γινεται να προσπαθουμε με το ζορι να κανουμε καποιον που διαφωνει να συμφωνησει. Απο την αλλη για αυτο το λογο μπορουμε να κανουμε διαλογο, να παραθεσουμε τις σκεψεις μας, τις αποψεις μας και στο τελος απλα να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε σαν ανθρωποι. Μια παρεα ειμαστε εδω, με αγαπη ρε μπαγασηδες. Επεξ/σία 10 Απριλίου από omghi2u 3
georgiosmix Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 9 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Δώστε πράσινο φως για part 3 στο ps5.Αυτο θέλουμε. Άστο μην περιμένεις πράσινο φως απο τη Sony...
dream21 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Προς το παρόν βλέπουμε S2E1 από Max. Εχει και ελληνικούς υπότιτλους 😉
jerry banana Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου H σειρά μου αρέσει αν και επειδή τη βλέπω με τη μητέρα μου και αυτή είχε απορία γιατί έκανε 5 χρόνια time jump στη δεύτερη σεζόν . Γενικά όπως και το παιχνίδι θα μπορούσε το 2 να ήταν καλύτερο . Όπως και να έχει χαίρομαι που το έπαιξα γιατί μου δίδαξε πράγματα . Η σειρά είναι καλή και κάθε φορά ανυπομονώ για το νέο επεισόδιο. Άντε να δούμε και το Andor που βγαίνει σε λίγες μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα