Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, darkmatinee said:

Να δω στις πόσες μ@λ@κίες του Τραμπ θα παραδεχτείτε ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, μόνο να τα κονομήσει ο ίδιος.

Αυτό ακριβώς, market manipulation, μάλιστα πριν σταματήσει τους δασμούς για 90 ημέρες είχε ένα παράξενο μήνυμα στο truth social, "Now its a great time to buy,DJT", ασημώνει τις τσέπες του ο Τρόμπας και αυτοί που τον ψήφισαν σφίγγουν το ζωνάρι, εκτός φυσικά απο τους δισεκατομμυριούχους φίλους του.

• Like 2
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nos20VT είπε

Ακουσα μια θεωρια οτι ο trump θελει να πετυχει recession στην Αμερικη ωστε να μειωσει τα επιτοκια δανεισμου, με λιγα λογια να κουρεψει το χρεος τους.

Το ρισκο ειναι να γινει τελειως μπαμ..

Δεν ξερω...ακουσα...

ναι και πέτυχε το αντίθετο.

https://www.theguardian.com/business/2025/apr/11/what-are-bonds-and-why-have-they-spooked-donald-trump

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nos20VT είπε

Ακουσα μια θεωρια οτι ο trump θελει να πετυχει recession στην Αμερικη ωστε να μειωσει τα επιτοκια δανεισμου, με λιγα λογια να κουρεψει το χρεος τους.

Το ρισκο ειναι να γινει τελειως μπαμ..

Δεν ξερω...ακουσα...

Σίγουρα κάτι θέλει να πετύχει. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό, πέραν από τα κλασσικά που λέει ότι θα κάνουμε μεγαλη την Αμερικη και μπλα μπλα. Άμα δεν του βγει πάντως αυτό που θέλει, θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Η Κίνα είναι αυταρκης χώρα, δεν έχει τόσο ανάγκη την Αμερική. Η Ευρώπη όμως έχει ανάγκη και τις δύο. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Να δω στις πόσες μ@λ@κίες του Τραμπ θα παραδεχτείτε ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, μόνο να τα κονομήσει ο ίδιος.

Το σκεφτηκες εσυ  αυτο..στο ειπε καποιος....η την πεταξες ετσι.....?ενα θα σου πω..ειναι τοσο μαγκας που ανεβαζει και κατεβαζει τον διακοπτη οποτε θελει!

• Haha 5
Δημοσ.
10 hours ago, kundi said:

είμαστε οι πιο καταραμένη γενιά όση είμαστε μετά το 80s 

Αυτό το σχόλιο οφείλεται στην αποτυχία του εκπαιδευτικού συστήματος και αυτό το γραφω χώρίς να θέλω να σε προσβάλω. Αν διαβάσεις λίγο σύγχρονη ιστορία θα καταλάβεις ότι όσοι είμαστε σε αυτή την ηλικία που αναφέρεσαι είμαστε πολύ προνομιούχοι.  Αν δεν σου αρέσει το διάβασμα ρώτα κάποιον ηλικιωμένο που έζησε κατοχή ή εμφύλιο. Ξέρω δεν μεινανε πολλοί αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιοι. 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Marduk1 είπε

Το σκεφτηκες εσυ  αυτο..στο ειπε καποιος....η την πεταξες ετσι.....?ενα θα σου πω..ειναι τοσο μαγκας που ανεβαζει και κατεβαζει τον διακοπτη οποτε θελει!

Έτσι γίνεται συνήθως. Όταν δεν μπορείς να ανεβοκατεβασεις τον δικό σου (διακόπτη), παίζεις με των υπολοίπων... 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Έτσι γίνεται συνήθως. Όταν δεν μπορείς να ανεβοκατεβασεις τον δικό σου (διακόπτη), παίζεις με των υπολοίπων... 

ο θεος ειναι το δολαριο

Δημοσ.
16 hours ago, darkmatinee said:

Εσύ τώρα ή διεθνολόγος πρέπει να είσαι ή οικονομολόγος... Δεν πάει το μυαλό μου κάπου αλλού. Και άντε ας το πάρουμε στα σοβαρά το σχόλιο σου, αφού αυτός δεν έχει κανένα σχέδιο και αυτά που κάνει είναι βλακείες, οι κινέζοι και οι καναδοί γιατί έκαναν ακριβώς το ίδιο;

• Like 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, alex1_kgr είπε

Εσύ τώρα ή διεθνολόγος πρέπει να είσαι ή οικονομολόγος... Δεν πάει το μυαλό μου κάπου αλλού. Και άντε ας το πάρουμε στα σοβαρά το σχόλιο σου, αφού αυτός δεν έχει κανένα σχέδιο και αυτά που κάνει είναι βλακείες, οι κινέζοι και οι καναδοί γιατί έκαναν ακριβώς το ίδιο;

Για να αντιμετωπίσεις έναν παρανοϊκό πρέπει να πέσεις κι εσυ χαμηλά ώστε να καταλάβει τις @#$@#$ που κάνει...

Δημοσ.
17 hours ago, toxoths73 said:

image.jpeg.f16d7250dc85796ac8d7b6bc002433c8.jpeg

MADE IN USA μέχρι δεκαετία 1980. Από τότε και μετά δεν έχω ξαναδεί. Τώρα γιατί δασμούς μας μιλάνε για κάτι που δεν υπάρχει δεν μπορώ να το καταλάβω!.

Αυτά είναι ψηλά γράμματα για τους ηλίθιους εδώ μέσα. Αδυνατούν να καταλάβουν ότι τα "φθηνά" προϊόντα που αγοράζουν από την Ασία, τα πλήρωσαν σε βάθος χρόνου με την φυγή της βιομηχανίας στην Ασία και την κατάληξη του να είναι άνεργοι. Παρόλα αυτά εξακολουθούν να ζητούν φθηνά προϊόντα από Ασία ενώ ταυτόχρονα διαμαρτύρονται στις κυβερνήσεις τους για τις ελλείψεις σε θέσεις εργασίας. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο.. 

Δημοσ.
15 minutes ago, Fotoalexandros said:

Αυτά είναι ψηλά γράμματα για τους ηλίθιους εδώ μέσα. Αδυνατούν να καταλάβουν ότι τα "φθηνά" προϊόντα που αγοράζουν από την Ασία, τα πλήρωσαν σε βάθος χρόνου με την φυγή της βιομηχανίας στην Ασία και την κατάληξη του να είναι άνεργοι. Παρόλα αυτά εξακολουθούν να ζητούν φθηνά προϊόντα από Ασία ενώ ταυτόχρονα διαμαρτύρονται στις κυβερνήσεις τους για τις ελλείψεις σε θέσεις εργασίας. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο.. 

Πάμε πάλι, οι ΗΠΑ έχουν αυτοί τη στιγμή 4,1% ανεργία. Αν θέλεις λάμπες Made in USA, πες στη Google να σταματήσει να προσλαμβάνει κόσμο και να τους στέλνει στη φάμπρικα, κατανοητό; Ελπίζω να μην έχεις θέμα να πας από δουλειά γραφείου σε οχτάωρες εναλλασσόμενες βάρδιες στο εργοστάσιο. 

33 minutes ago, alex1_kgr said:

Είμαι λιιιγο πιο έξυπνος από κάθε μέλος της αίρεσης.

image.jpeg.7425aacb56236cb3dcf4654ccf1ee7e9.jpeg

• Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...