Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια οσοι δεν θελετε να τα δωσετε εγω θα συμφωνησω απολυτα.προτεινω να μην ταξιδεψετε με αεροπλανο και σας φακελωσουν.μην τους κανετε την χσρη

αντε μπας και βρω ποτε κανα φτηνο εισιτηριο για ασια μερια μια που εγω δεν εχω θεμα με το φακελωμα 😛

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, poulinos said:

παιδια οσοι δεν θελετε να τα δωσετε εγω θα συμφωνησω απολυτα.προτεινω να μην ταξιδεψετε με αεροπλανο και σας φακελωσουν.μην τους κανετε την χσρη

αντε μπας και βρω ποτε κανα φτηνο εισιτηριο για ασια μερια μια που εγω δεν εχω θεμα με το φακελωμα 😛

Μία ενδιάμεση λύση του στυλ "αν θες να προχωρήσεις γρήγορα, ορίστε" και "αν δε θες, κάτσε περίμενε στη σειρά" , είναι νομίζω το ιδανικό.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mariosCS είπε

Μία ενδιάμεση λύση του στυλ "αν θες να προχωρήσεις γρήγορα, ορίστε" και "αν δε θες, κάτσε περίμενε στη σειρά" , είναι νομίζω το ιδανικό.

Για πρακτικούς λόγους αυτό γίνεται / θα γίνεται. Δεν θα καταργηθεί τελείως το διαβατήριο σε φυσική μορφή γιατί είτε μπορεί να προκύψει πρόβλημα με το κινητό είτε μπορεί να προκύψει πρόβλημα με το μηχάνημα είτε κάποιοι να μην καταλαβαίνουν το σύστημα είτε να μην έχουν καν smartphone είτε είτε είτε.

Όπως ανέφεραν για είσοδο στην ΕΕ(για κατοίκους ΕΕ) περνάς από την πύλη που δεν έχουν υπαλλήλους. Βέβαια σκανάρεις διαβατήριο. Οπότε η διαφορά θα είναι ότι το διαβατήριο θα είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Πάρα πολλές χώρες για τους κατοίκους τους έχουν παρόμοιο σύστημα.

Οι υπόλοιποι πάνε από την κανονική γραμμή.

Τέλος πάντων ένα ακόμα άρθρο τύπου "θα". Μέχρι να εφαρμοστεί σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε μέλλον. Εδω Ελλάδα 17.0 παλεύουμε με μία.....ταυτότητα και 42 διαφορετικούς αριθμούς!

Δημοσ.
1 hour ago, mariosCS said:

αυτο κατα καποιο τροπο ισχυει. πχ αν πας σε μια χ χωρα μπορεις να α.δωσεις το διαβατηριο και να το τσεκαρει ανθρωπος / η να σκαναρεις αυτοματα το διαβατηριο.  ή να πας σε ατομο και να περασεις με την ταυτοτητα αν επιτρεπεται να πας εκει με ταυτοτητα. και ειδικα σε καποιες χωρες υπαρχει μεγαλη αναμονη και ουρα σε σημειο 40-50 λεπτα για να περασεις.

Δημοσ.

Θλίψη για κάποιους σχολιαστές εδώ μέσα που αρνούνται την πρόοδο. Είμαστε και σε τεχνολογικό φόρουμ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Efi_K said:

Θλίψη για κάποιους σχολιαστές εδώ μέσα που αρνούνται την πρόοδο. Είμαστε και σε τεχνολογικό φόρουμ

η τεχνολογια στο insomnia ειναι τοσο σχετική οσο η αποσταση μεταξυ ηλιου και γης. σαν καφενειο ειναι εδω μεσα που συζητανε ατομα 70 χρονων .ειδικα στο μπλα μπλα και σε ειδησεις.σαν ενα facebook.

αρκει να διαβασεις μερικα θεματα για να καταλαβεις το επιπεδο. υπαρχει μεγαλο ποσοστο εδω μεσα που πιστευει οτι ειναι special snowflake. Υπαρχουν και ψεκ και δεν ξερω τι αλλο.

δεν λεω τιποτα αλλο γιατι θα φαω ban.

η μιζερια ειναι πρωτη.οτι και να παει να γινει και πριν ακομα γινει ακους γκρινια

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτό να ρωτήσουμε εφαρμόζεται στο αεροδρόμιο της Αθήνας ή έχουν άλλα συστήματα;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, kaliakman είπε

Ποια η γνώμη σου για την σύμβαση που έχει το ελληνικό δημόσιο με την ιδιωτική εταιρεία που φτιάχνει τα διαβατήρια αυτήν την στιγμή;

Για απάντησε εσύ που θίγεις αυτό το ερώτημα. Εγώ προσωπικά πλέον δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο ελληνικό δημόσιο.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικοι γραφετε λες και θα σας ρωτησουν.

Οταν αποφασιστει θα εφαρμοστει.

Τωρα αν φανταζεστε οτι θα κατεβειτε στον δρομο για να επηρεασετε καταστασεις τοτε ειστε αλλης ειδικοτητας θεμα.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, apostolis81 είπε

Για απάντησε εσύ που θίγεις αυτό το ερώτημα. Εγώ προσωπικά πλέον δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο ελληνικό δημόσιο.

Μια χαρά, και διαβατήριο έβγαλα και σε 3 εργάσιμες ήρθε και σε κανένα αεροδρόμιο δεν έχω δει πρόβλημα 😀

Δημοσ.
Στις 12/4/2025 στις 1:28 ΜΜ, AtiX είπε

Από την στιγμή που κανένα προσωπικό στοιχείο δεν θα γίνει εμπορικό προϊόν και δεν θα χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε κυβέρνηση για οποιοδήποτε λόγο δεν βλέπω λόγο να αναφερθεί το φακέλωμα…

Εδώ πάει η φωτογραφία που ένα παιδάκι λέει στον Μητσοτάκη "ο μπαμπάς μου λέει ότι μας παρακολουθείτε" και απαντάει ο Μητσοτάκης "αυτός δεν είναι ο μπαμπάς σου"

• Haha 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kaliakman είπε

Μια χαρά, και διαβατήριο έβγαλα και σε 3 εργάσιμες ήρθε και σε κανένα αεροδρόμιο δεν έχω δει πρόβλημα 😀

Δεν είπε κανείς ότι θα βρεις πρόβλημα σε αεροδρόμιο, στη συμφωνία που κάνει το δημόσιο με ιδιωτικές εταιρείες είναι τι πρόβλημα όπως πχ ή διαρροή προσωπικών δεδομένων.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, freegr είπε

Αυτό να ρωτήσουμε εφαρμόζεται στο αεροδρόμιο της Αθήνας ή έχουν άλλα συστήματα;

Εφαρμόζεται στην Κύπρο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...