Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, xristoscls18 είπε

Τι φαση;; 😂😂😂 Εχει 2 μηνες που ειχα βαλει Ινδικη  δωροκαρτα.. 

IMG_0087.jpeg

Εντάξει είσαι ως τέλος του '69

:P

• Haha 2
  • Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/4/2025 στις 11:07 ΠΜ, Braveheart1980 είπε

Παιδιά-παιδιά ΜΗΝ το μπλέκετε, είναι εξαιρετικά απλό (το έκανα πριν 4 μέρες)

Αγοράζουμε 12μηνο κλπ (max 18 μήνες) spotify Ινδίας (eneba,gamivo κλπ) και μετά:

1) Βάζουμε VPN και συνδεόμαστε με Ινδία

2) Πάμε spotify και αλλάζουμε region σε Ινδια

3) Εξαργυρώνουμε κάρτα 12μηνη

4) Κλείνουμε VPN

Και τέλος, αυτό ήταν.

ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ λόγος να γυρίσουμε το region σε Ελλάδα, ίσα ίσα που θα βαρέσουν 500 καμπανάκια και παίζει ban

Kudos @Rattlehead που μου τα έμαθε αυτά βέβαια!

Έχει αλλάξει κάτι σε αυτό το process? Στο βήμα 3 δεν υπάρχει 12μηνη κάρτα και οι υπόλοιπες είναι sold out.

Δημοσ.

Μια χαρα υπαρχουν στο λινκ του 1ου ποστ.

38 λεπτά πριν, Norienga είπε

Έχει αλλάξει κάτι σε αυτό το process? Στο βήμα 3 δεν υπάρχει 12μηνη κάρτα και οι υπόλοιπες είναι sold out.

Δημοσ.

Όταν πάει να γίνει εξαργύρωση της 12μηνης κάρτας, γράφει Oops, something went wrong και τίποτα άλλο.

Δε λειτουργεί πλέον η διαδικασία αυτή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsamo2 είπε

Όταν πάει να γίνει εξαργύρωση της 12μηνης κάρτας, γράφει Oops, something went wrong και τίποτα άλλο.

Δε λειτουργεί πλέον η διαδικασία αυτή;

VPN είναι σίγουρα σωστός;

Δημοσ.

Σε περίπτωση που κάποιο άλλο άτομο είχε θέμα σαν το δικό μου, που όταν πήγαινα να κάνω εξαργύρωση τον 12μηνο κωδικό, μου έβγαζε το μύνημα "Oops, something went wrong", είχε να κάνει τελικά με το state της Ινδίας που έβαζα. Με ένα γρήγορο search και έχοντας κοιτάξει 6-7 σελίδες από το θέμα δε βρήκα κάτι αντίστοιχο στις οδηγίες, οπότε μάλλον το αλλάξανε;

Τέλος πάντων, για να λειτουργήσει έπρεπε να βάλω ως state το Maharashtra και μετά δούλεψε σε υπάρχοντα λογαριασμό.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Είσαι ωραίος. Είχα και εγώ έναν κωδικό που τον είχα αγοράσει τον Ιανουάριο και περίμενα να τον εξαργυρώσω τώρα μετά από το 6μηνο για να πάρω στο φουλ τους 12 επιπλέον μήνες, οπότε έκατσε κουτί με τη βοήθεια σου. Όντως μόλις έβαλα state Magarashtra που το έγραψες το πήρε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάναμε την διαδικασία και δείχνει επιτυχής. μπορούν να μπουν δυο κινητά η είναι μόνο για ένα?επίσης στα plans λέει free? αυτο πρεπει να λεει εε?

?

Επεξ/σία από papadakispaul1
Δημοσ.

για συνδρομές Ινδίας, πρέπει να συνδέεται κάποιος με vpn ενώ ακούει μουσική; Γιατί θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια σε αντίστοιχη φάση, με λογαριασμό ΗΠΑ, μου είχε βγάλει ειδοποίηση ότι λείπω πάνω από 14 ημέρες από την χώρα μου και μου έκοψε το premium.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...