atypicalcoder Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου γελαστε μαζι του αλλα απ ολο αυτο παλι κερδισμενος ειναι. ενταξει λοιπον, δεν θα βαλει δασμους ξερω γω 40%, αλλα θα ειναι 10-15-20 ποσο θα ειναι. 😄 ρε τι μου θυμιζει αυτο... κοβιντ ενεργειακη κριση ελλαδα. οταν τα καναμε εμεις αυτα αυτοι πεταγανε χαρταετο. προφανως ο ηλιθιος ο κοσμος θα λεει και ευχαριστω απο πανω. "ευθχαριστω παναγια μου μονο 15% , θα πληρωναμε 40%". 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Κάτι μου λέει ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Cook και του είπε να κόψει τις μλκς Επεξ/σία 12 Απριλίου από Exodia The Forbidden One 1 2
cpc464 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Τελικά ο Τράμπ παίζει να είναι πορτοκαλί όχι απο τα πολλά spray tan αλλά γιατί έχει πολλά γονίδια κότας. 4
dtk-386 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Κάτι μου λέει ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Cook και του είπε να κόψει τις μλκς Ενώ ο Μασκαράς παρότι τον παρακάλεσε να μην βάλει δασμούς στην Κίνα τον γείωσε. Well ... well ... well ... Επεξ/σία 12 Απριλίου από dtk-386
Dimitris_1981 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Να πω ότι είναι ο ίδιος και όχι κάποιος μίμος. Επεξ/σία 12 Απριλίου από Dimitris_1981 6
thanos_sy Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Lol. Μίλησαν οι πραγματικά μεγάλοι απ' ό,τι φαίνεται.
darkmatinee Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 hour ago, ZoReN said: Κάτι κάνει και στη free έκδοση 1 hour ago, DimitrisNP said: Εμένα μου την έβγαλε αλλιώς σε free έκδοση. Γυριστέ σε LeChat σας λέω 🤪 2 3
smpt Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 14 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Να πω ότι είναι ο ίδιος και όχι κάποιος μίμος. Έχει παίξει σε πάρα πολλές ταινίες. Είχε και όρο αν θέλανε να κάνουν γυρίσματα σε κάποιο δικό του κτίριο να έχει ένα ρόλο. Πχ το μόνος στο σπίτι 2 1
Fronimitis Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 20 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Ωωπ κάμερες κ οθόνες όμως; Όχι. 😅😅 Μπορεί αύριο να ξυπνήσει αλλιώς, ποιος ξέρει... 1
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Mε καθε εφηβο στο god bless america να εχει τουλαχιστο ενα αιφονι δε μπορουσε να τους γμησει και εκει . Φτανει που πηγε να κανει μπλουμ τα κρατικα ομολογα
pant13 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Silver Alert: Εξαφανιστηκαν οι "Μαγκες" του ινσομνια. Φορούσαν κόκκινα καπελα made in china. Μπορείτε να βοηθήσετε; 1 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα