Dimarxoukos Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Καλημέρα στην παρέα, Ο υπολογιστής μου εδώ και κάνα μήνα δεν αναγνωρίζει καμιά φορητή συσκευή με κανένα καλώδιο σε καμία θύρα.. Τι παίζει?? Γνωρίζει κανείς?? Μήπως έχει κάνα bug τα win10?? Λέτε να ξαναπεράσω τα 10 από πάνω μήπως λυθεί τπτ??
blitzNikos Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Ποια είναι η μητρική? Δηλαδή δε λειτουργούν οι θύρες usb? Δεν αναγνωρίζουν ούτε ποντίκι/πληκτρολόγιο? Στη διαχείρηση συσκευών εμφανίζονται κανονικά (ελεγκτές ενιαίου σειριακού διαύλου-USB)? Αν ναι, τσέκαρε το πρόγραμμα οδήγησης και ψάξε αν χρειάζεται κάποια αλλαγή. Μήπως αυτό το πρβλ να παρουσιάστηκε μετά από κάποια αναβάθμιση οδηγών (drivers) ή των windows? Μακάρι να είναι κάποιο πρβλ με οδηγούς (drivers) και όχι ζημιά στη μητρική.
Aris_ Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις τα win κανε απεγκατασταση όλες τις usb devices από το device manager και ξαναδοκίμασε
Dimarxoukos Δημοσ. 13 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 10 λεπτά πριν, blitzNikos είπε Ποια είναι η μητρική? Δηλαδή δε λειτουργούν οι θύρες usb? Δεν αναγνωρίζουν ούτε ποντίκι/πληκτρολόγιο? Στη διαχείρηση συσκευών εμφανίζονται κανονικά (ελεγκτές ενιαίου σειριακού διαύλου-USB)? Αν ναι, τσέκαρε το πρόγραμμα οδήγησης και ψάξε αν χρειάζεται κάποια αλλαγή. Μήπως αυτό το πρβλ να παρουσιάστηκε μετά από κάποια αναβάθμιση οδηγών (drivers) ή των windows? Μακάρι να είναι κάποιο πρβλ με οδηγούς (drivers) και όχι ζημιά στη μητρική. MAG Z790 TOMAHAWK WIFI δεν αναγνωρίζει καμιά συσκευή όπως κινητό, tablet. Τα υπόλοιπα όλα δουλεύουν μια χαρά πάνω στην ίδια θύρα..
KyrGR Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Άκυρο. Μόλις είδα ότι δοκίμασες με διάφορα καλώδια. Επεξ/σία 14 Απριλίου από KyrGR
CowMeGG Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Επειδή είχα και εγώ παλαιότερα το ίδιο πρόβλημα ... Σιγουρέψου οτι τα καλώδια που βάζεις είναι καλής ποιότητας και για μεταφορά DATA και όχι μόνο φόρτισης ... Επίσης από την πλευρά των συσκευών οταν τις συνδέεις επιλέγεις ότι δεν πρόκειται μόνο για φόρτιση ; Διότι μόλις συνδέσεις οποιαδήποτε συσκευή καταλαβαίνει ότι συνδέθηκε για να φορτιστεί μέχρι να επιλέξεις εσύ ότι θες να κάνεις...
giorgosZMG Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Πιθανότατα έχεις θέμα με τα καλώδια usb ασυμβατότητα. Έχω 7 καλώδια usb type c και μόνο το ένα βλέπει το κινητό μου για transfer files. Όλα φορτίζουν αλλά με μόνο ένα κάνω δουλειά. Επίσης Device Manager > View > Show Hidden Devices Διέγραψε ότι είναι σε ελαφρύ γκρι. Καμιά φορά φτιάχνουν προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα