Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, polaki said:

έχουν αυξήσει ήδη τις τιμές

Κάτι μου λέει ότι τόσο το είχαν εδώ και βδομάδες. Μην ξεχνάς ότι τα μικρά καταστήματα δεν υποχρεώνονται από την Sony (ή τον εισαγωγέα) να πουλάνε στο "MSRP" όπως οι μεγάλες αλυσίδες.

Άσε που η αυξημένη τιμή θα είναι 499...

Δημοσ.
40 minutes ago, Georgios Pappas said:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες! Αμα θέλετε να πέσουμε οι τιμές σε ένα προιον, οποιοδήποτε προιόν, τα πράματα είναι απλά! ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ!!

Επισης φτίαχτε μια λίστα μέσα στο έτος και αγοράζετε ότι έχετε ανάγκη στο Black friday!

Με εκτίμηση! Ενας μέσος/φτωχός καταναλωτής

Ευχαριστώ!

δυστυχως αυτο πολυ δυσκολα θα γινει. γιατι ισχυει το πολυ απλο. Δεν μαμιεται.... ας το κανει κανας αλλος και οχι εγω. οποτε οι εταιριες γνωριζουν οτι το πιο πιθανο ειναι να πουλησουν κανονικα και με αυξημενη τιμη αλλο τοσο που τωρα ολα εχουν ανεβει( και Switch 2 κτλ)

• Sad 1
Δημοσ.
12 minutes ago, Thresh said:

Κάτι μου λέει ότι τόσο το είχαν εδώ και βδομάδες. Μην ξεχνάς ότι τα μικρά καταστήματα δεν υποχρεώνονται από την Sony (ή τον εισαγωγέα) να πουλάνε στο "MSRP" όπως οι μεγάλες αλυσίδες.

Άσε που η αυξημένη τιμή θα είναι 499...

Για να δούμε, μπορεί και να έχεις δίκιο..

Το ήθελα για πάσχα, και ευτυχώς το "πρόλαβα" πριν την αύξηση..

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, polaki είπε

Οι ξεφτυλισμένοι που συμμετέχουν στο Skroutz έχουν αυξήσει ήδη τις τιμές.. ΟΥΣΤ ξεφτίλες. 

Ενώ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ δεν το έχει κάνει ακόμα, προφανώς επειδή είναι πιο δυσκίνητες. 

image.png.9334ff6df06c1b667ead85bf1d6998ca.png

είχε προσφορά  το σαβκο αγορά με κλαρνα και -30 euro τίποτα τυχαίο 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε

Αγαπητοί φίλοι και φίλες! Αμα θέλετε να πέσουμε οι τιμές σε ένα προιον, οποιοδήποτε προιόν, τα πράματα είναι απλά! ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ!!

Επισης φτίαχτε μια λίστα μέσα στο έτος και αγοράζετε ότι έχετε ανάγκη στο Black friday!

Ευχαριστώ!

Είμαστε οχι απλά μικρή αγορά, αλλα δεν θεωρούμαστε ΚΑΝ αγορά. Σκέψου οτι η Nintendo δεν εχει ουτε κανονική παρουσία στη χώρα μας. Μέσω αντιπροσώπου πουλάει. Και αυριο ο κόσμος να πουλήσει ολα τα Playstation και τα Nintendo στην Ελλάδα και να αρχίσει να παίζει μπιρίμπα δεν θα αλλάξει κάτι. Σωστό αυτό που λες, αλλα εκει που μετράει εδώ ειναι απολύτως αδιάφορο.

• Sad 1
Δημοσ.
Just now, Volga said:

Είμαστε οχι απλά μικρή αγορά, αλλα δεν θεωρούμαστε ΚΑΝ αγορά. Σκέψου οτι η Nintendo δεν εχει ουτε κανονική παρουσία στη χώρα μας. Μέσω αντιπροσώπου πουλάει. Και αυριο ο κόσμος να πουλήσει ολα τα Playstation και τα Nintendo στην Ελλάδα και να αρχίσει να παίζει μπιρίμπα δεν θα αλλάξει κάτι. Σωστό αυτό που λες, αλλα εκει που μετράει εδώ ειναι απολύτως αδιάφορο.

Eντάξει εννοεί να το κάνανε όλοι και παντού. 

Καλές οι θεωρίες, αλλά στην πράξη δεν γίνεται. 

Εδώ ρε παιδιά μην πάμε μακρυά, η μισή Ελλάδα υποτίθεται ότι είχε βγει στους δρόμους για να μην είναι ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές, δε θυμάστε? 

Και τελικά κάθε Κυριακή που είναι ανοικτά, έχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. 

Άρα οκ, τί να συζητάμε.....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Mακάρι....έχω μεγάλη απορία

Ποια όλα καλά...Για τσέκαρε τις αγγελίες μου....το Ps5 είχε πάρει πόδι καιρό....3 μήνες ράφι ήταν.

Δεν το λεω για σένα. Εσύ κράζεις γενικά οταν πρέπει :D και όπου πρέπει. Λεω μωρε οτι γενικα αν δεις κατα 90% τα ατομα που μιλάγανε για μποϋκοτάζ κλπ. Δεν θα τους διαβάσεις εδώ.Και δεν εχει σχέση με τη Sony ή τη Nintendo, απλώς γουστάρει ο κόσμος να hateάρει μονο οτι δεν εχει.

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgios Pappas είπε

Ευχαριστώ!

Αγαπητε "φτωχε καταναλωτή" εδω μιλαμε για μια παγκόσμια αγορά, όχι για ροδάκινα😁

• Sad 1
Δημοσ.

Εμένα πάλι μου φαίνεται πιο πιθανό μου οι τιμές της Sony να προέρχονται από τις αυξήσεις που ανακοίνωσε η Nintendo και να χρησιμοποιεί ως δικαιολογία τις βλακίες του Τραμπ…

το έχουμε δει στα κινητά και όπου υπάρχουν ολιγοπώλια…

• Like 2
Δημοσ.

Το καπελάκι "MAGA" μη ξεχάσουν να φοράνε όσο θα ψωνίζουν σε διπλάσιες τιμές τους επόμενους μήνες! 🤡

• Thanks 3
Δημοσ.

Πάλι καλά αναβάθμισα το pc πέρυσι για να παίζει τα "καινούρια". Όσο για PS/Nintento/Xbox/Steamdeck etc. αυτοί που τα χρησιμοποιούν θα τα αγοράσουν και 2 χιλιάρικα να πάνε. Για τέτοια όλοι βρίσκουν φράγκα με μαγικό τρόπο. Για αυτό το πήραν πρέφα και βαράνε στις τιμές με κάθε ευκαιρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θυμάστε πόσο  έκανε η Dubai Chocolate; Όταν πήραν τα 3 μας έπεσε η τιμή ακόμα και πάνω από 50%

Δεν έγιναν πιο φθηνά τα φιστίκια.....

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Haha 1
Δημοσ.

Πως γίνεται λόγω δασμών να αυξάνεται η τίμη του "απλού" PS5, και του Pro να παραμένει η ίδια;

Η Sony θέλει να σπρώξει το Pro διότι μάλλον οι πωλήσεις δεν... απλά πράγματα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό που βλέπετε σήμερα είναι όψεις και συμπτωματολογία από τον Kερδοσκοπικό και ολιγοπωλιακό καπιταλισμό, τη χειρότερη μορφή του οικονομικού συστήματος της Δύσης. Θα μου πείτε; Υπάρχει και άλλου είδους καπιταλισμός; Ναι αυτός που ζούσαμε στη Δυτική Ευρώπη ως το 1990 πριν πέσει ο "Υπαρκτός". Mε κρατική παρέμβαση όπου χρειαζόταν στις αγορές, με καλούς μισθούς, με κοινωνική πρόνοια κλπ. Όταν εξέλιπε το αντίπαλο δέος από το σοσιαλιστικό στρατόπεδο που κατέρρευσε, οι από εδώ (γράφε μεγάλο κεφάλαιο και λοιπά μεγάλα συμφέροντα) αποθρασύνθηκαν. Ο νοών νοείτω.

• Like 5
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...