StamTheMan Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Γιατι κατω απο το nick μου λεει reactions??? Και μηπως εχει καποια σχεση αυτο με το οτι εχω 2-3 reactions limit καθε μερα; Αντι να λετε μπραβο που κανω reactions και δε σχολιαζω τοσο,μου κοβετε και τα reactions??? 1 2
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Είναι επειδή είσαι πνεύμα αντιλογίας και αναρχίας 2 1
StamTheMan Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 52 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Είναι επειδή είσαι πνεύμα αντιλογίας και αναρχίας Επρεπε να λεει reactor. 1 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 7 hours ago, StamTheMan said: Επρεπε να λεει reactor. #home #chilling #nofilters Πηγή: instagram.com/StamTheMan
Nabuko Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Γιατι κατω απο το nick μου λεει reactions??? Mάλλον αρρώστησε το ινσομνια και κάνει λάθη. Χρειάζεται επειγόντως γιατρός
dbrillis Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Σύμφωνα με τους ορους χρήσης που εχεις αποδεχτεί, δεν επρεπε να ανοίξεις θέμα για αυτό. Στείλε σε παρακαλώ ενα email στο [email protected] και καποιος θα το διορθώσει αν υπάρχει πρόβλημα. https://www.insomnia.gr/terms 1 2
Nabuko Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 1 λεπτό πριν, dbrillis είπε Σύμφωνα με τους ορους χρήσης που εχεις αποδεχτεί, δεν επρεπε να ανοίξεις θέμα για αυτό. Δεν αφορά όμως απορία για κλείδωμα ή για διαγραφή μηνύματος/θέματος το παρόν τόπικ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις